Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
@rivatha jj viem 😉 ty by si bola prvy zachytny bod 😅 🙂
@olifcek lebo tam ma kancelariu a mohol by odbehnut vzdy ked cosi treba a hlavne je tam velka ponuka velkych bytov za normalnejsie ceny ako v MT....napr. 105m byt v novostavbe tam stoji 3,5mil. korun a rovnky byt v MT stoji 5,5mil.sk 😒
ale zatial vedu moje argumenty...ze nevie dokedy bude pracovat v Ziline, ze chodi casto prec, ze tu mam nasich co mi velmi pomahaju, mame tu vsetkych priatelov....on to vie a aj jeho to brzdi....ale je fakt ze odkedy je Neli medzi nami, nevieme sa tu pomestit 😅
@garonka my sme tiez v 3izbku 😅 ibaze nam tu chyba satnik alebo nieco podobne...mame spajzu a tam sme dali vstavau skrinu na kabaty, vysavac... ale nestaci to mm je nakupny maniak ma veeeel oblecenia a topanok a kedze nm vykradli pivnicu v januari ak pamatas, tak do pivnice uz nedavame nic, setko sa v byte hromadi a hromadi
vedla nas je volny jednoizbak tak ho nahovaram nech ho skusi kupit, ale majitelia nechcu predat- setria pre deti, pritom byvaju v BA a chodia sem dvarazy do roka- asi vyvetrat 😅
ale vraj by nam nedali stavebne povolenie, lebo spolocna stena je nosná 😒 ale mali by sme po probleme 🙂
my tiez trojizbak...no nestaci x;oDDD mozno by kus pomohlo, keby sme uz tu jednu izbu uplne vypratali este z toho, co sme sa sem nastahovali 😀 😀
juj kocky, toto aj u nas je problem, ze sa nevieme pomestit, mame plno veci a tak, no nastastie bud.stvrtok uz pridu stahovaci, takze v auguste uz pridem do vacsieho 😵
Petik od 12 buva, ja si varim tie tvarohove spagety a idem dat dalsiu pracku 😝
Je vypek zase, ale zajtra ma vraj sprchnut. Ozaj, neviete, ako hlasia od soboty na Sk? Ze ake oblecenie si mam vziat, nechce sa mi teda vela toho brat.
@zosi jaka zlata a mnam kolacik by som si dala....
tu zas teplo jak viete kde...
veru svokra akcna vtiera 😀
tak som ze budem mila a ukzem co som kupila viki na buduce leto a samoska poznamky ze ake je to velke to jej budu jedny saty velke.....
no a dali sme zasa taku hustejsiu kaku uz sa to asi nebude vylievat z plienky 😀