icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

rivatha
Autor odpoveď zmazal
zoska
25. júl 2010

caute 🙂
boli sme na krste kamoskinej dcerky pozriet a potom na obede, teraz sa mm snazi malu uspat, ja nechapem preco musi zaspavat s takym revom skoro stale 🙄
@zucana dufam ze kolac chutil, na foto vyzera o.k. 😉
par foto z dneška 😉

rivatha
Autor odpoveď zmazal
maculik
25. júl 2010

Ahojte kocky, ja len na skok, prave odisli svokrovci a Petik uz sa ozyva na hlad, ale aspon som nakukla, co nove.

Dakujem krasne za priania 😵 Zatial sme len tak posedeli trosku, nic velke.

Musim uz ist, maly je hladny, ale potom mozno este nakuknem. Zatial peknu nedelu 🙂

olifcek
25. júl 2010

@maculik vseeetko naaaaaaaaaj k narodkaam!

@rivatha odpadnem, podarenyy je

@zoska nadherna je malicka

my sme boli 3.5hodky vonku aj v obchodaku...prsi a je 16stupnov, ale to my radi take maaame...oblecena bola takto...bodynko s dlhym, teplaciky, podkolienky, topanocky, ciapocka....jak inak...v manduce 😀 hned si vsimla topanocky a davaaaj spapat ich

@zucana uzasne si Ty stvoreniatko...este i super varis a pecies...

@blumka jj, vyhodit si z kopytka...ale ja si pockaaaam, paq riadne uzijem x;o)) a v madarsku si to uzijeme...x;o))

zucana
25. júl 2010

@maculik vsetko naj aj odomna....
@olif @zoska ake su male krasne....
tu je 30 stupnov takze asi tak....ja chcem v utorok v blave 22 objednavam si 😀
inak som smutna a pohadana s mm vsak nedela ale to ked bude cas rozoberiem v inej teme 😉
@kolacik chutil len sa mi zdal trochu suchy.....
mala dnes moc nechcela papat....skusala som zamiesat do zeleninky morcaciu vyzivu bio samoska ale moc jej to nesmakuje....
😕

olifcek
25. júl 2010

@zucana oliv zase nemala dna, ked som jej dala BIo vyzivku mrkva, zemiak, hovadzinka 😀 som sa potesila...x;o))

zucana
25. júl 2010

ozik baby aby sme si to upresnili....
tak ja @olifcekovi donesiem ten mixer 27.7.....potom kedy a kde presne ho mam odniest?no a zaby dojdu 8.8. v nedelu.....mam pre@lenicku, @olifcek @jja takze baby dajte vediet co so zabami... @jja este skusim tu kamosku pak ;)
a ozik mam este tie tampony na bradavky....to kto chel?to by mohlo prist 8.8. 😅

zucana
25. júl 2010

opravujem jedna zaba je pre @jaaj32 😀

jja
25. júl 2010

@zucana zuci ja neviem o akej zabe to pises...nestihla som vsetko prelistovat...skus mi v skratke napisat... 😉

zoska
25. júl 2010

@rivatha Nelka je celý mm, to mas pravdu...na niektorych foto sa na mna podoba, ale inak je to on- ten moj starý 😀 ale aspon ze ocka jej ostali modre po mne, snad uz ostanu 😕 ten tvoj maly tv maniak je bohovsky 😀 aj nasa furt k telke sa otaca ked je pustena 😨
@zucana ma mrzi ze suchy 😒 ja davam asi mokrejsie ovocie abo co 😨
@olifcek Olivke netreba hracky 😉 stacia jej topancky 😀 zlata je

laxity
25. júl 2010

@rivatha nemá to chybu 😀 ...som sa dobre pobavila 😀

andrea2603
25. júl 2010

@rivatha malý je úžasný, tá foto sa Ti podarila 🙂
@maculik a teraz som si všimla, že Adelka má zajtra narodeniny 😵 , to si si mohla pred 2 rokmi švihnúť do pôrodnice 😉 🙂 a mali by ste rovnaký dátum.

laxity
25. júl 2010

@zoska krásna parádnica 🙂 a úsmev je nádherný 😉

laxity
25. júl 2010

@olifcek toto mi príde moc nalahko no ale ty musíš vedieť 😉

olifcek
25. júl 2010

@laxity bola teplucka a sli sme v manduce, ktora je dost hruba...kebyze ideme kociarom,co ale nehrozi, mala b y dupky a aj bundicku x;o)

olifcek
25. júl 2010

@zoska dnes je Oliv nejaka moc dobrucka, nechapem...

zucana
25. júl 2010

@rivatha jaky zlaty maly....
no ja mam dost toho tepla uz...hroza

rivatha
Autor odpoveď zmazal
olifcek
25. júl 2010

oo, Oliv sa nejak vytiahla...bodynka 62 su uz tak akurat... 😕 rastiemeskokmi mam pocit...ale to je len super ;o)

jaja32
25. júl 2010

Ahojte, tak my sme už domka...zbežne som vás prečítala....za týždeň 40 strán...uff 😒 Včera sme začali prikrmovať...dávali sme strapatú mrkvu (nejako sa nám zapáčilo to označenie od @rivatha ), no nič moc, dnes sme spapkali asi 15 lyžičiek, dúfam, že to na začiatok stačí. Ako si mám odvážiť to čo spapká...ešte v surovom stave? Babo raď! 🙂 Keď dám zemiačik, tak samostatne, alebo aj s mrkvičkou?
@zucana to by bolo super, keby sa podarilo cez kamoša doručiť žabu do NZ, ak nie niečo vymyslím

olifcek
25. júl 2010

ze mozno uz o tyzden-dva, nam budu kratke 😅 aspon u GAP...tie s tak krasne, mame len dve take, biele a ruzove, vzdy jej boli siroke a dlheeee, no dnes? prekvapko 😅

olifcek
25. júl 2010

@jaja32 daj fotkyyy

jaja32
25. júl 2010

@olifcek no, fotky...manželovi som nechala doma foťák-zrkadlovku a ja som si zobrala taký, ktorý mi urobil 3 fotky a náhradná baterka doma 😠 som nasrdená a mobil mi zle fotí

jaja32
25. júl 2010

@olifcek dodatočne všetko naj 🙂 nemala som spojenie so svetom
@maculik všetko najlepšie 🙂

olifcek
25. júl 2010

@jaja32 tri dniiiiiiiiii

juchuuu...3dni sa mi gratulovalo x;o) dakujem dakujem dakujeeem

jaja32
25. júl 2010

@olifcek si rada , no nie? 🙂

olifcek