icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

blumka
28. júl 2010

juli sa zobudila o 6:45, o 8:45 uz spala zas a spi doteraz 😅 neviem co bude kamoska s nimi robit, ked budu obidve jak z divych vajec...bude mat veselo 😅

olifcek
28. júl 2010

@blumka ja to @lenica81 poslalaaa

laxity
28. júl 2010

@zucana vitaj doma 😀

my máme tú druhú autosedačku a tiež som veľmi spokojná...pevne to drží na tej základni 🙂

rivatha
Autor odpoveď zmazal
raa2
28. júl 2010

@olifcek prepana krala ze 7,5 kila a 17 mesacne dietatko, ved to je strasne malo... 😨

laxity
28. júl 2010

@olifcek uffff vidím, že ty nemáš problém kojiť hocikde 😉 ...ja ešte niekedy mám 😕

olifcek
28. júl 2010

@raa2 narodila sa 1070g x;o) ale je to itak malo...no posobilo to dievcatko pokojne, takze poho...jej starsia sestra, asi 3.5rocna sa narodila 2200g...ich mamina mohla mat tak 162cm a 42kg...takze..

@laxity nie nemam x;oDD ale v manduce sme boli x;o)

olifcek
28. júl 2010

baby...snad niesom trufala...viete mojej svagrinke pomoct par eurickami? urobime zbierku? len ak chcete a mozete, samozrejme...to, ze kolko, nebudem zistovat, nie je dolezite...ja bych cislo uctu dala...

laxity
28. júl 2010

@olifcek 🙂 tak to je fajn...keď mne malá sa stále vytáča a všetko sleduje a ja potom len prso schovávam 😀

olifcek
28. júl 2010

jej, cislo uctu, samozrejme...napise mi ho do mailika

laxity
28. júl 2010

@olifcek samozrejme daj i malá sumička pomôže...veď to sa nazbiera 🙂 ...šupni do IP

laxity
28. júl 2010

@olifcek 42kg mala mamina no dosť málo...ťažko asi aj donosiť dieťa 😔

suzon78
28. júl 2010

Čaute babky, moja vstala tradične okolo 6:00, jedli sme až o 8:00 v spánku, potom sme sa hrali do 9:00 do teraz spí a medzi tým som jej ešte dala papať v spánku o 10:00, grgla si a spí ďalej. Dnes ideme na ten zemiačik na obed skúsiť.

Babky dávate najprv príkrm a zatým mliečko, alebo najprv mliečko a potom príkrm?

olifcek
28. júl 2010

@laxity BY SOM Ti boztek poslala...

@maminnka ma osmelila...zareagovala mi do IP...este, ked som pisala, ze som smutna z toho, ze jej nema kto pomoct x;o((( DAKUJEM!!!!

raa2
28. júl 2010

@olifcek jaj, no to som ja zase nevedela... a to prosim ta v ktorom tyzdni sa narodilo? muselo tak predpokladam niekedy v 7. chvalabohu ze je v poriadku...ale fakt si neviem predstavit take male babetinko, ked nas bol taky drobucky a mal 3320.

raa2
28. júl 2010

@suzon78 najprv daj zemiacik a potom ju dokrm, uvidis kolko spapa, mozno potom menej vypije. ja napriklad davam jedielko a potom za hodku mu spravim mliecko. ale on zase aj celkom dost spapa. no a ked zje malinko tak samozrejme ze celu davku mu robim..inak ja som bola taka ista, ze som len spalala, mama mi pocas spanku davala jest 😉

raa2
28. júl 2010

@olifcek a co sa stalo svagrinej?

suzon78
28. júl 2010

@raa2 díííkes 😉 , no ja ju musím v spánku, lebo, keď je hore spapá veľmi málo. Takže dnes s tým príkrmom to bude asi ťažké a ktovie či vôbec dačo za tým čosi vypije ☹ , dúfam, že raz sa už konečne rozpapká

laxity
28. júl 2010

@olifcek 😉

olifcek
28. júl 2010

@suzon78 JA DAM PRIKRM A KED PYTA PRSO HNED ABO O CHVILKU 😉

olifcek
28. júl 2010

@raa2 MOJ BRASKO MAL NEHODU...BOL V UMELOM SPANKU...pluca boli na padrt.....ale zotavuje sa, len to este potrva a i ked uz bude ok, isto mu nedovolia ist hned do prace i ked on vraj chce...

suzon78
28. júl 2010

@olifcek joj to mi ľúto, držím palčeky nech sa rýchlo zotaví 😔

laxity
28. júl 2010

@suzon78 krásna foto 🙂

raa2
28. júl 2010

@suzon78 vies co ja som mu to davala do flasky ked mi nechcel jest, tak som mu to take riedsie spravila a cosi vypil. on je strasny spekulant. hadam jej to bude chutit. ja som bola taka ista ako tvoja mala, ked som bola babetko, nic jest, pocas spanku ma mama krmila a teraz mi nic nechyba 😀

raa2
28. júl 2010

@olifcek viem to si mi pisala, chvalabohu ze sa prebral z komy, som rada!

olifcek
28. júl 2010

@suzon78 super foto
@raa2 dakujem...uz len keby peniazky mali na prezitie...

raa2
28. júl 2010

@suzon78 ked nevypije, tak jej daj aj za hodinku, ja som mu dala teraz len prikrm a o hodinku mu dam normalnu davku mlieka, niekedy davam aj o hodinku a pol. teraz mi dost vela zjedol, som mu dala zemiak a brokolicu..tiez vymysla a spekuluje, musim mu spievat a tancova..niekedy aj cele jedenie premrnci a ovocie mi prestal z nicoho nic jest. ho vypluva..

blumka
28. júl 2010

dnes ani juli nemala naladu na jedenie..zjedla len 100ml..sice viem ze pre niekoho vela ale po ine dni zbodne aj 200 😅 ale co uz, dala som jej mliecko a je spokojna..zemiak jej nechuti,no..musim ho kamuflovat 😀

suzon78
28. júl 2010

@laxity ďakovala, to je zo včera foto 😉

suzon78
28. júl 2010

@raa2 fakt? A potom kedy si sa rozjedla 😕

blumka
28. júl 2010

@suzon78 faaakt nova foto..krasna 😵