icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

olifcek
4. aug 2010

boli nam zmeraT OKNA...aaaa, pruuuser, mame este dreveny balkon, takze to musia zrusit a urobit nanovo...cele to doteraz malo vyjst na 1006eur, odteraz o cca 500eur viac, do kelu...a este, bude im to trvat dva dni, nie len jeden x;o((( a treba riadne upratat kym prideme nazad s oliv lebo v tom dreve je este sklenna vata...ach joooo....snad sa daju steny i strop a dlazka potiahnut igelitom, ze ked dopracuju, len sa to stiahne dolu, co myslite?

svetlankat
4. aug 2010

@olifcek fuha nezavidim, pozno sa da, treba skusit, ale ono to trosku prejde aj pod ten igelit. Nam ked robili okna, my sme nemali skoro vobec prach, naozaj a aj tu hrubu spinu si po sebe upratali

blumka
4. aug 2010

@olifcek treba si najst taku firmu co si po sebe uprace...nasim robili okna pred 10 rokmi a uz vtedy si vsetko pred robotu zabezpecili, podavali vsade igelity a ked dorobili upratali si..jasne ze to nebolo vylestene ale ta najvacisa spina neostala...

svetlankat
4. aug 2010

@olifcek http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=2362990 aj tu je, ale taku nechces, my mame taketo nieco zdedene

olifcek
4. aug 2010

@blumka mm to uz zaplatil, teda tych 1006eur...poviem mm, nech to za tie prachy s nimi dohodne...grrr

olifcek
4. aug 2010

@svetlankat musim zistit, co ta plastova stolicka stoji normalne...a zase...potrebujem zaaaruku, pre istotuuu

svetlankat
4. aug 2010

@olifcek jasne, aj ja mam rada taketo veci so zarukou

blumka
4. aug 2010

@olifcek ja myslim ze v dnesnej dobe to je normalna poziadavka a teda ze uz vela firiem to berie ako samozrejmost aspon by to mali brat...ale pre istotu sa spytaj

blumka
4. aug 2010

ja tu asi osediviem, kym dorobime toho hada 🙄 😀

olifcek
4. aug 2010

@blumka nech urobi babatko hadaaaaa 😀

svetlankat
4. aug 2010

@blumka este stale robite? uf

olifcek
4. aug 2010

len kam ja na tie dva dni pojdem...chjo 😅

blumka
4. aug 2010

@svetlankat uz finisujeme..ale kurnik..celodenna robota...ona chce ale nevie sa este sustredit, tak kazdu chvilu ze mamka musim si oddychnut lebo ma boli chrbatik 😀 a kym nastriha a natrha kusky papiera tak aleluja..ale aspon sedi pri stole a cusi 😀

svetlankat
4. aug 2010

@olifcek u nas si vítaná

svetlankat
4. aug 2010

@blumka 😀

lolka
4. aug 2010

caute,
citam, ze rozoberate stolicky....my sme tiez pozerali, hladali, skusali a vybrali sme tuto:
http://www.bambini.sk/sk/product/2930/chicco-po...
v piatok nam ju maju doviezt, tak sa tesim 🙂
v sobotu ideme na tyzden na dovolenku a nasledujucu nedelu ideme 1x papat, tak aby uz mala Viki v com sediet 😉

lolka
4. aug 2010

@olifcek jooj, taketo roboty su strasne prasne a ten hnusny prach sa dostane vsade 😠 my ked sme prerabali, tak sme jednu izbu - dvere uplne obalili, zalepili a aj tak tam bolo kopec prachu 😒

zucana
4. aug 2010

@rivatha a vy ste to takto online kupili?lebo tam len jedno farebne prevedie....

svetlankat
4. aug 2010

Baby, miska mi zacala o dost vela grckat, moze to byt tym, ze sa zacala viac hybat, pretacat a tak? Pred tym mi sem tam vygrcla a teraz sa pogrca tak 5-10 krat za den. Vacsinou po prevrateni na brusko a nie je to bezprostredne po napapani

blumka
4. aug 2010

no tu je ten had...ale ma to stalo dobrych par rokov 😀

zucana
4. aug 2010

@svetlankat moze byt aj nasa...
inak moja viki mi papa o 6.30 mliecko potom papa mliecko o 10.00 a potom az o 17.00 jedla vyzivu....celu zjedla skor nechcela iba 2 lyzicky....moze byt???

suzon78
4. aug 2010

Ahojte 😉
@blumka

suzon78
4. aug 2010

@blumka chcela som napísať, že krásne fotky ! Hlavne tie dve posledné, úžasné sú dvoje dcérky a Julinka ako sa krásne usmieva a aká je veľká, tá moja je ešte stále také bábo malé oproti tvojej 😉

blumka
4. aug 2010

@suzon78 juli ma uz 74 cm, teda mala pred mesiacom...takze ona je dost velka na svoj vek

blumka
4. aug 2010

@suzon78 a dakujem

suzon78
4. aug 2010

reagujem postupne nestíham Vás čítať 😉
@olifcek oli mne sa páči tá stolička drevená so žirafkou, ale ak je nestabilná,tak potom tá prvá ružová 😉

ja mám takúto:
http://www.chicco.sk/index.php?page=product_lis...

len mám iný poťah

blumka
4. aug 2010

baby...moje decko kuslo juli..ale akoze tak len zo srandy ale jej vravime ze to nesmie a tak..a mm ze povedz jej prepac..a ona ze "pepac, bratku" 😀 😅 😅
a dnes pri obede na mna krici...zena, co si to urobila 😀 😀
pozera teraz take dvd a tie hefty ma odtial ale akoze tak ich vsunie do zivota..ze sa len rehocem

svetlankat
4. aug 2010

@blumka 😀 😀 😅 😅 🙂 🙂

svetlankat
4. aug 2010

@zucana dikes

svetlankat
4. aug 2010

@blumka krasny, tak ta robota stala za to