Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
@dorotka2 jeeej, i ja bych bola Tvoja podriadena, ja som administrator, ale riadny makac a samostatnyyyy x;o) moja sefova len podpisovala...akoze, myslim to tak, ze mi doverovala x;O) tak ale ved som tam bola 5 rokov, nooo x;o)
@zucana oliv sa mi tiez dostane na koniec koberca a davaaaaaj sikovne do pusy konieca rozoberat, esteze som fakt nekupila rozoberatelne na teraz x;OD
Ja by som tiez brala nejaku pracu popri rodicovskej a trosku nam pomohla, len neviem, kde hladat 😕 Nie vela firiem zamestnava takto z domu. Ci sa mylim? 😕
@olifcek no ved to,ja neverim,ze zena nevie, ze je tehotna, ved aj bruskonarastie a je ine,ako ked priberies, je tuhe, co inak nemoze, inak by bolo zle. Aj jednamm kamaratka, ci kamaratova sestra vraj zistila, ze je tehu, ked sla rodit a tomala nejakych 17 a bola stihla. Aj jasom, pribrala somlen 12 kg, ale vidiet to bolo, to neni sanca, aby nebolo, proste neveriiiiiiim

baby moja viki rozobera ten koberec....akoze neviem na com bude lozit ked si ho rozoberie a rozkuse 😅