Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
@svetlankat šak to neviem nájsť...ja tu percentá nemám skúšala som postláčať hocičo 😀
Dobre ranko @blumka, @svetlankat, @laxity,@olifcek - potrebujem radu - vcera nas ockovli hexou, prevenarom a rotarixom a maly ma stale teplotu 38,1 a nejde nicim zrazit - zabaly, sprchy, paracetamol, brufen.... Ake ste mali reakcie? Mam sa plasit, cakat, ci ist na pohotovost?
Dik krasne!
@dorotka2 ja som sla na MD 19.12.2009, povodne to malo byt 01.01.2010 x;o)))
MD 19.12.2009-02.07.2010
RD 03.07.2010
@laxity skus ctrl a -
eeee chrbtom sa nedaaaaaaa a neva, ze sa vytaca, zvykne si x;O))) a jo ja mam olivku casto v opalovackach, ci krataskoch....leginky z nextu mala vcera, ale to sme sli vonku okolo 18.00 a vratili sa po 20.00 x;o)) a tie leginky z nextu su jej uz v pase ok, ale ma z nich tristvrtaky, hehehe
@zoska a co sa predpovede pocasia tyka, ja sa spolieham na stranku www.shmu.sk a vacsinou je tak, ako pisu. Zajtra uz nema prsat a od nedele krasny cas 🙂 plati pre zapad Slovenska.
@olifcek ahaaaaa, ved vlastne ano, len o par dni skor, cize ti skoncila tiez v juli. Ja som sla 2.1., takze asi sme mali skoro rovnaky termin porodu, ja som mala 13.2., len Viki sa najskor velmi ponahlala, zostala som mesiac pred porodom na rizikovom, a potom sa jej nechcelo ani za svet von na svet. 🙂 Na termin, cize 13.2. som bola v avione s tehu kamoskou, sme tam boli ako atrakcia, ked sme sedeli na lavicke. 😀 A aj tak sa jej nechcelo. Som potom chodila kade tade, len nech ma to chyti a uz idem na to, lebo uz to bola hruuuuuuuuuuza, ledva som sa batolila. 😀
@garonka daki, uz sme so @svetlankat dohodnuteee a fakt to je super cena. Bala som sa, ze 33eur to bude
@laxity sorry, nereagovala som, miska dostala zachvat placu, neviem co to ale baby ti uz odbre poradili. teraz tu so mnou tuka do pc aspon chvilocku
ke takze zo stretka nic, co uz. Asi to tak malo byt, aspon budeme doma, ked dojde stolicka
ahojte 🙂
júúúúj, ale mám čo dočítavať, ale idem najskôr variť.
Kočky, dnes máme cukinu, rozmýšľam, že uvarím aj Livke z nej a dnes by sme dali prvýkrát príkrm, len mi napíšte, či nevadí, že nezačnem zemiakom, mrkvou a cukina sa môže vôbec? Bože, ja som taká nejaká vymletá, akoby som ešte neprikrmovala 😕 😅 .
moja neterka ma od nedele teploty 39,6 dnes ju nechali v nemocnici dali jej ľadove infuzie a čakam ake su vysledky komplexneho vyšetrenia, chuďatko moje

@laxity do manduci sa neda dat ale to je dobre, babo nesmie byt v nosici otocene inak, automaticky sa tym straca to postavenie ake ma byt cize sa krivy chrbatik, zatazuju sa stavce a tak 😉