icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

blumka
6. aug 2010

@laxity do manduci sa neda dat ale to je dobre, babo nesmie byt v nosici otocene inak, automaticky sa tym straca to postavenie ake ma byt cize sa krivy chrbatik, zatazuju sa stavce a tak 😉

laxity
6. aug 2010

@blumka aha ďakujem dobre vedieť 🙂

laxity
6. aug 2010

@svetlankat šak to neviem nájsť...ja tu percentá nemám skúšala som postláčať hocičo 😀

njonja
6. aug 2010

Dobre ranko @blumka, @svetlankat, @laxity,@olifcek - potrebujem radu - vcera nas ockovli hexou, prevenarom a rotarixom a maly ma stale teplotu 38,1 a nejde nicim zrazit - zabaly, sprchy, paracetamol, brufen.... Ake ste mali reakcie? Mam sa plasit, cakat, ci ist na pohotovost?
Dik krasne!

olifcek
6. aug 2010

@dorotka2 ja som sla na MD 19.12.2009, povodne to malo byt 01.01.2010 x;o)))

MD 19.12.2009-02.07.2010
RD 03.07.2010
@laxity skus ctrl a -
eeee chrbtom sa nedaaaaaaa a neva, ze sa vytaca, zvykne si x;O))) a jo ja mam olivku casto v opalovackach, ci krataskoch....leginky z nextu mala vcera, ale to sme sli vonku okolo 18.00 a vratili sa po 20.00 x;o)) a tie leginky z nextu su jej uz v pase ok, ale ma z nich tristvrtaky, hehehe

blumka
6. aug 2010

@njonja ako casto davas lieky? a aj zabaly? stale od vecera ma taku teplotu? inak 38 u takeho baba nie je az take strasne...ale jasne ze ked to nepojde nicim dolu tak radsej brnkni na pohotovost..

rivatha
Autor odpoveď zmazal
laxity
6. aug 2010

@olifcek mááááááááám to ďakujéééém 🙂

laxity
6. aug 2010

@njonja ja som dávala obklady a pomohlo 😔

maminnka
6. aug 2010

@zoska ty robis pre svoje dieta to najlepsie ako vies a teraz je pre tvoje dieta a teba najvhodnejsia kasa. Urobila si spravne.

maminnka
6. aug 2010

@zoska a co sa predpovede pocasia tyka, ja sa spolieham na stranku www.shmu.sk a vacsinou je tak, ako pisu. Zajtra uz nema prsat a od nedele krasny cas 🙂 plati pre zapad Slovenska.

garonka
6. aug 2010

@olifcek my sme kupovali folie v baumaxe neboli drahe ale cenu nepamätam

dorotka2
6. aug 2010

@olifcek ahaaaaa, ved vlastne ano, len o par dni skor, cize ti skoncila tiez v juli. Ja som sla 2.1., takze asi sme mali skoro rovnaky termin porodu, ja som mala 13.2., len Viki sa najskor velmi ponahlala, zostala som mesiac pred porodom na rizikovom, a potom sa jej nechcelo ani za svet von na svet. 🙂 Na termin, cize 13.2. som bola v avione s tehu kamoskou, sme tam boli ako atrakcia, ked sme sedeli na lavicke. 😀 A aj tak sa jej nechcelo. Som potom chodila kade tade, len nech ma to chyti a uz idem na to, lebo uz to bola hruuuuuuuuuuza, ledva som sa batolila. 😀

garonka
6. aug 2010

nam pridu robiť žaluzie a sieťky o pol 3 🙄 dnes su to 2tt keď mali doraziť 😝

olifcek
6. aug 2010

@garonka daki, uz sme so @svetlankat dohodnuteee a fakt to je super cena. Bala som sa, ze 33eur to bude

garonka
6. aug 2010

@olifcek ale kukam že sa nam ešte zvyšili ale oco bude maľovať zas chodbu 🙄

moje dieťa si dalo na hlavu plienku a nahlas sa začalo rehotať, sranda

svetlankat
6. aug 2010

@laxity sorry, nereagovala som, miska dostala zachvat placu, neviem co to ale baby ti uz odbre poradili. teraz tu so mnou tuka do pc aspon chvilocku

svetlankat
6. aug 2010

@garonka 🙂 😀

olifcek
6. aug 2010

ke takze zo stretka nic, co uz. Asi to tak malo byt, aspon budeme doma, ked dojde stolicka

andrea2603
6. aug 2010

ahojte 🙂
júúúúj, ale mám čo dočítavať, ale idem najskôr variť.
Kočky, dnes máme cukinu, rozmýšľam, že uvarím aj Livke z nej a dnes by sme dali prvýkrát príkrm, len mi napíšte, či nevadí, že nezačnem zemiakom, mrkvou a cukina sa môže vôbec? Bože, ja som taká nejaká vymletá, akoby som ešte neprikrmovala 😕 😅 .

olifcek
6. aug 2010

stolicka uz tuuu

dorotka2
6. aug 2010

@garonka to robi aj Viki, najskor sommyslela, ze sa dusi,ale ked som jej ju dala prec, tak sa rehunala

svetlankat
6. aug 2010

@olifcek jeeej daj potom foto

garonka
6. aug 2010

@olifcek šak ja stííííííííham v pohode, len do štvrtej by sme mohli potom idem k mamine prišlo z blavy moje slniečko 😵

garonka
6. aug 2010

@dorotka2 neviem, čo ich to napadlo joj a ja som sa zľakla, že preboha sa mi zadusi a ak som odkryla sa začal rehotať, 😀 😀 😀

dorotka2
6. aug 2010

@olifcek super, v celku rychlo 🙂

garonka
6. aug 2010

moja neterka ma od nedele teploty 39,6 dnes ju nechali v nemocnici dali jej ľadove infuzie a čakam ake su vysledky komplexneho vyšetrenia, chuďatko moje

dorotka2
6. aug 2010

@garonka no, presne to aj Viki, dokonca zaspava v poslednej dobe s plienkou, sa prikryva, odkryva, rukami beha hore dole, samozrejme plienka v nich a tak. Stala sa najlepsou hrackou a uspavadlom. 🙂

olifcek
6. aug 2010

@andrea2603 kludne cukinou. Ja som zacala ovocim

olifcek
6. aug 2010

baby s oliv sa uz tak krasne da salit, hehe. Uz 45sa rehuna, ja pisem teda z mt, chi. @garonka aj mne to do 16vyhovuje