icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

olifcek
24. aug 2010

@jja jj, lavy bol horor, vecne sa upchal x;o) pomohla tepla sprcha, na prso riadne teplu som davala, odstriekavat v sprche rucne, potom hned odsavacka, alebo Olivka...neskor som si kupila thermofor a ten som prikladala, to pomahalo super...a joooo, paralen si daj, uvolni to mliekovody, babu neublizi x;o))

jja
24. aug 2010

@olifcek dakujem...bezim do sprchy a hned za malou...aj ked je pricucnuta mam pocit ze vkuse...a mam termofor..aj ten pouzijem...dakujem

olifcek
24. aug 2010

moje dieta je ohrozene...mam chut zjest ju 😅

lienka2
24. aug 2010

@olifcek nam ani zakoncovace nepomahaju.. prave tiez zacal vcera maly rozoberat 😀

olifcek
24. aug 2010

@jja 😵 na paralen nezabudni, ten fakt super pomoze

olifcek
24. aug 2010

@lienka2 hech...mne sa to oliv snazi rozoberat cele, ale uz vie, ze na koncoch to ide hravo, glg...sikovne deticky x;o)))

olifcek
24. aug 2010

prave papam zeleninovu polievocku, ktoru sme robili este v nedelu, aj som to pomixovala, mnam, mnam...olivka je dnes kusok umrncanejsia, ale uz mi tu haja, dopapam a pojdem si lahnut asi s nou...dufam, ze sa mi nezobudi a nebude dve hodky chciet hru a az paq zalomi...hehe, pospala bych kusa x;o))))

olifcek
24. aug 2010

idem si lahnuuuut x;o)

zucana
24. aug 2010

@janielah olivovy davame....a vsetko naj oneskorene k meninkam 😉

svetlankat
24. aug 2010

@njonja
@laxity dakujem

janielah
24. aug 2010

@zucana dakujem Zuzulik, aj teba pravdaze onoskorene vsetko naj 😉 Ako sa mas? Co nove u vas?

alex
24. aug 2010

ahojky,
dnes je hrozné počasie, tak sa môžem aspoň venovať koníku, keďže nie sme vonku. Dnes oslavujeme pol rôčik, strašne rýchlo to ubehlo. Ešte raz toľko a máme rok 🙂 Mladý pánko sa nám už začal pretáčať, tak máme radosť. No a od zajtra začíname s príkrmami.

@blumka prosím mohla by si mi poslať to o príkrmoch, ďakujem 🙂

svetlankat
24. aug 2010

@alex gratulujem

jaja32
24. aug 2010

@alex vsetko najlepsie 🙂 🙂

zucana
24. aug 2010

@janielah ale dozvedela som sa, ze mam narocne dieta mame alergiu zatial na mlieko a vajco a v piatok ideme k alergologicke...vo svtrtok asi pojdeme na den k moru pozriet zosku a je tu teplo takze ja bych dazd baby velmi chcela 😉
@olif auticko uz mame ale bude na vianoce 😵

njonja
24. aug 2010

Dakujem maminky, presvedcili ste ma🙂 pojdem kupit! @janielah, este ziadny, ale budem repkovy

zucana
24. aug 2010

@alex vsetko naj k vymesaninam
a mm je viete kde? vo vezeni s viki 😀 a hraju sa viki sa zamilovala do lopty skusali ste uz?

laxity
24. aug 2010

@alex všetko naj Jakubkovi 🙂

aké veľké tie puzzle stačia?

alex
24. aug 2010

ďakujem kočky.

@zucana ,že vo väzení 😀

alex
24. aug 2010

tie puzzle predávajú aj v obchode, či len na nete sa dajú objednať? Tiež také musíme kúpiť, aby sa mal Jakubko kde hrajkať, lebo posteľ je na lozenie mäkká.

zucana
24. aug 2010

baby v mrazaku som mala 5 mesacne odsate mlieko mozem ho pouzit na vikinkinu kasu ryzovu?
a @blumka ktore je to co mas ty?
http://www.amazon.com/s/qid=1282649251/ref=sr_p...

raa2
24. aug 2010

Alex vsetko naj Jakubkovi a samozrejme aj ostanym detickam na ktore som zabudla alebo som tu nebola, ked mali vymesacniny 😉
@zucana do akej lopty sa mala zamilovala?

raa2
24. aug 2010

@zucana ja som niekde citala ze iba 3 mesiace by sa malo mliecko skladovat, tak neviem...ja by som nepouzila...

njonja
24. aug 2010

@zucana aj viem, ze len 3 mesiace sa smie skladovat odsate...

blumka
24. aug 2010

@zucana nie je tam to nase ale najpodobnejsie je mu toto http://www.amazon.com/Evenflo-6161812-ExerSauce...

svetlankat
24. aug 2010

@zucana ja som citala, ze v mrazaku pri minus 18 sa moze skladovat pol roka.

svetlankat
24. aug 2010

Ale stretla som sa aj s tym, ze tri mesiace, tak neviem

blumka
24. aug 2010

moje narocne dieta dnes nechce spat..doobeda dala pol hodinu, teraz az 40 mintu 😖 a to druhe spi sice ale take hysaky chyta, normalne ze puberta 😒

blumka
24. aug 2010

@zucana ja tiez viem o tom ze v mraznice 3 mesiace..ale hlbsie som nepatrala ci pri nejakych stupnoch aj viac...spytaj sa annag

svetlankat
24. aug 2010

@zucana teraz kukam na nete a ze tri mesiace