Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
ja tiez cakam kym sa primadony zobudia a pojdeme vonku 😀
rivatha hmm...to som nerieisla nejak, ked bolo v obchode dala som z obchodu a ked ne tak som dala vyzivu..mne terezka aj tak vacsinou jedla jablka a banany co su na pultoch stale 😉
@olifcek zaklad je ukazovat a ukazovat...na zaciatok ukazuj len 3 znaky, akonahle sa oliv nauci jeden tak jeden novy pridas...ja som zacala znakovat to co mala terezka rada a coho mala vela cez den aby som mala co najviac prilezitosti znakovat. prvy znak co ukazala bol kniha 😉
juli teraz ukazujem vzdy ked ide pit mliecko znak pre mlieko 😉 zatial len to ked bude mat 8 mesiacov tak zacnem viac.
@olifcek www.mybabycantalk.com alebo ti poziciam dvd slovnik znakov 😉 ak ces mm ich vezme do prace a posli svojho mm po ne 😀 (nas pozenu dakde ti nasi mm 😅 )
a uz haja... ☹ hned ako za zobudi, prebalim, obleciem a ideme von, v manduce bude papat
@rivatha akoze ja neviem mozno sa moze aj to mrazit, ale nikdy som po tom nepatrala...viem ze baby si v lete narobia domace presnidavky aby mali na zimu ale tak zasa ja nemam zahradu, nemam velmi z coho a kupovat na kila sa mi neoplati a vyvarat doma, ved ani casu niet pri nasich narocnych detoch, kupila som presnidavky a bolo..
mladsia primadona je uz hore tak sa majte zobudime (nechtiac) starsiu a pojdeme vonku 😀
@rivatha inak aj juli je dnes len na rukach...sa mi zda ze jedno dasno ma viac opuchnute ale to moze byt fakt len zdanie, lebo uz jej tie dasna tolko pozorujem ze mi harasi z toho 😅
ale teda, no...akonahle ju polozim tak rev, musim ju niecim rychlo zabavit a odbehnut kde treba aby nevidela, lebo ked ma vidi ze odchadzam, este vacsi rev...ale zatial mi pomaha terezka..ona sa pred nu postavi a spieva jej kukulienku tak juli sa rehoce...aspon chvilku no 😀
@rivatha hehe, mne Oliv sa pohrala, bola som samozrejme pri nej, inak by ma sledovala a bala sa, ze zdrhnem x;o)), aj sme papali, teda ona, ja zatial nemam velmi hlad, snad nepride, lebo Oliv haja ako vzdy, na mne, chi...dala som jej cucnut len a ona mi zaspinkala, chi...ked vstane musim velmi rychlo konat, a ked zacne plackat, dam len cucnut, musim pri tom saskovat, aby sa rehnila a paq voooooon...kokos...