Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
to ako teraz vigantol nemame davať? ja mam doktorku do cely september v USA, a minuly mesiac bola v Australii, joj
no skusim na nefrologiu rano cinken, že čo ale musia mať nervy lebo určite tam každa mamina vyvolava 🙄
včera sme spali 4, 5 hod a večer zalomil až o 22.tej to je už dosť neskoro ☹ tak snaď dnes zaspime skôr
No tak baby aj ja som zavolala dr, prave teraz, ze pokila ta ampulka nezapacha a je v poriadku tak mam davat dalej, ze zatial nie je ina moznost.
@olifcek je olifcek no ja by som rada ak to nejako dam dokopy,lebo chodim aj pre synatora do skoly takze ja by som mohla tak poobede okolo stvrtej....
@katina2209 oki, dohodneme x;o)my odbehneme za vami z noveho mesta nad vahom x;o) v sobotu alebo v nedelu tam ideme 😉
@blumka a na plavani bolo jedno 9 mesacne babo a oliv bola skoro tak velika ako onooooooooooooooooo x;o)) to malicke plava uz treti mesiac, ostatne uz viac ako pol roka, boli to deticky nad rok, vsetko, az na tu jednu no....
@garonka veru, strasny hluk robili...oliv nie je zvyknuta, ved u nas jedine ona krici x;o)
baby niečo take na zimu kupim lebo my chodiť nebudeme ešte
je to dobra vec? čo vy nato?
@garonka ja neviem podla mna ten roztok, ja som ovonala a aj ochutnala a nas je zatial ok. Este mozem urobit to ze si vymyslim iny styl kvapkania
@svetlankat i ja voniam a ništ tak zrejme to je oki joj ale nas nastrašili a my ten vigantol brať musíme 😔
@garonka i my ho berieme...ja ovonala co tu mam a ok, este mame v chladnicke novy...
@svetlankat pri kontakte so sklom je to ok, kvapkaj ako doteraz 😉
@olifcek aj ja si myslim, ze si pomalicky zvyknete. Ono deticky, ktore su len s nami mamami, su zvyknute na isty klud, darmo je , ale jedna osoba toho hluku vyprodukuje menej. Nam tiez vadi hluk, niekedy mne viac nez Miske. Lebo ja som podrazdena uz z toho, ze sa Miska trebars zobudi, ale ona kludne spinka.
@olifcek aha, ale pri kontakte s tym gumenym hore nie, ci? Vy budete davat dalej?
@blumka uvažujem lebo mame aj overal ale chodiť nebude a mam aj fusak take aky ma @zoska je aj do autosedačky ale ratam, že v decembri bude tobimu maly a ešte jeden kožušinkovy ten nema otvory na pasy.
tak čo myslíš ten fusak je dobry? čo som dala link? lebo kamoška vraví, že Emitex fusaky nesu dobre, že sa v nich deti potia, ta neviem ale celkom dobre ten fusak vyzera.

@svetlankat http://www.sukl.sk/sk/inspekcia/postregistracna...