Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
kočky pohrala som sa opäť s našou tabuľkou tu na koníkovi, môžte pozrieť náš album februarovky2010 a popridávať tam aj svoje fotky brušiek. Nick je februarovky2010 a heslo 22010 😉
jani na to pomaha ten ginger, kuuuup, fakt sa oplati x;o)
zoska, hech, chlapi x;O)
zucana jo veru..x;o) ak ma sefka za dobre odvedenu pracu neposle skor dom, chi...x;O)
blumka takze si zlta? hehehe...x;o) tak snad teraz spinkas, tak sladke snenie x;o)
zoska nejak casto cestuje, ze? on je obchodak? xO)
ahojte hlasim sa bola som v poradni malicke je v poriadku je krasne len je trosku mensie vyzera tak na 14tt nie 15tt ale to dozenieme krv odobrata este iedm 10.9. a na morfologicky idem 6.10 v 20tt 🙂
idem si tak na hodinku zdriemnut dnes som maximalne unavena ☹
alex tak som si pridala fotodo albumiku spoločneho 😉
olif, on od marca robi v medzinarodnej firme ma korporatny post- cize ma na starosti dodavatelov hlavne zo zapadnej a severnej europy....chodi robit audity kontroly vyroby , ale ja presne neviem ako sa ta pozicia vola- musim pozriet na vizitku 🙂 .... purchasing manager, supply development
je to trocha nezvyk, doteraz cestoval len obcas...ale dobre je ze sa mu v tomto case najst lepsiu pracu
ale bud. tyzden ide do Lotyšska ☹
martina - super- gratulujem 🙂
Zoska, takze si slamena vdova tento week? Ja to iste 😉 Neboj zvladame 🙂
ja mam dnes taky stav "rozozierania"...vsetko by som zjedla 😀 Musim sa krotittttttttt.
megg ten stav pazravosti poznam doverne 😀
ako tak pozeram tak je nas tu dost vela takych, ktorym muzi cestuju casto... aspon sa vieme pochopit lepsie 😉
Zoska, presne tak, musime si to sprijemnovat 🙂 . I ked ja az tak sama nie som, kedze tu mam moju maminu a drobca 🙂 nerada byvam sama v domceku, takze mame doma spolocnost. 🙂 No a este nas hafan, to je sucast rodinky 😀
no moj muzik isiel opat do robotky....ale musim sa pochvalit mam novy telefon ;)
olif, no aj ta farba by sedela kedze som total nevyspata 😖 ...aj som si zdriemla s Terezkou ale asi som na tom horsie ako predtym...no o dve hodinky pride manzel, tak uz bude lepsie
tak este vydrz blumik kym pride...posielam trosku energie 😉
zuci, vdaka...no dnes mam asi den blbec...akurat som rozbila svokre jednu korenicku...no este stastie ze to mala len take volajake pohariky z niecoho a v tom korenie...nie ziadna zo serie 😒
esteze tu je neter, krmi terezku a kym nepride svagrina z roboty tak sa aj spolu zahraju..
zuci, aky telefonik? x;o)
zoska juj, ale tak...je viac prec ako doma..stalo to za to? x;(
blum i hlavka boli?
ahojte..vcera som bola u dr...vsetko je v poriadku brali mi krv na vrodenee chyby vysledky budem vediet az o 2 tyzdne ...ak budu zle tak mi dr..posle sms tak duufam ez nic nedostanem 🙂 🙂 🙂
Zucana, tak nech novy telefonik dlho a dobre sluzi 😉
blumka, ja som mala doobeda taky nijaky den ale potom som sa akosi nakopla, takze posielam pozitiv energy 🙂
Ozaj ste tu niektora RH negativ tehulka?
baby idem ja robit tie kvety dole k svokre tak snad prezijem 😎
toto je moj novy ruzov telefonik...muzik povedal ze je pekny len ta farba...ja ze sak je moj 😀
http://www.tim.it/consumer/c365/i56407/o74655/p...
oo, krasny je, ruzove telefony mam rada 😉
zuci peknyyy 😉
olif, no zatial je to takto, koncom roka by mal mat uz na to ludi, takze snad sa to zlepsi...
matka drzim prsty aby boli vysledky o.k.
matka nejak dlho, hm? ja som bola v pondelok a vo stvrtok mozem volat...lebo ja nevydrzim, chi x;o)
olifcek aj aj som bola v pondelok ..ja neviem tak mi povedala doktorka ze o 2 tyzdne mi napise sms ked su zlee vysledky...tak neviem..
ozaj mate tu niektora zakazany sex od doktorky????
cafte tak uz mam kvietky popresadzane ... svokra pomohla aj ked neveri ze vydrzia...vsetky boli navrchu suche a dole mokre....takze budem ich sprejovat a polievat len raz za tyzden som sa rozhodla...
inak to je moj prvy telefon na akciu a zmluvu na 2 roky ... na slovensku mam telefon 13 rokov a nikdy som nebola na akcii 😅
mati drzkam palce
vy drzte zajtra mne nech je secko oki 😉
zuci krásny telefónik.
ahojte 🙂 , môžem sa k vám pridať? mne to bolo doteraz také smiešne pridať sa sem, keď je ešte len august a vo februári už bude medzi nami bábo, ale asi to rýchlo utečie. Ja ešte nemám nakúpené absolútne nič, asi kvoli poverám, vy už nakupujete vo veľkom?
andrejusa vitaj ja tiez este nc nekupujem minimalne kym nebudem vediet co cakam
zuci pekny ten telefonik
andrejusa vitaj medzi nami 😉 Uvidíš, ako to rýchlo ubehne, ani sa nenazdáme a budeme mať bábätká pri sebe.
Myslím, že ani jedna z nás ešte nenakupuje vo veľkom, my už máme pár vecičiek.
megg, ja som RH negativ....je to nieco zle? 😲
ďakujem za uvítanie. Ja som doteraz chodila skôt na tehotenstvo, ale už musím aj medzi vás, lebo tam je každá kočka v inom týždni alebo mesiaci a tu si tak lepšie asi poradíme atď. Ja tiež chodím pozerať na bazár tu na koníkovi a teraz ma zaujali nejaké fusačiky, ktovie či ešte budeme vo februári potrebovať.

Ahojte! Cukruska do buducna vela stasticka a coskoro mimi! Je tu niekto z NR? 😕