Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
@erika0802 oki, neviem coby som robila keby mi mala nechela mlieko ... neviem ci je nejaka hrozba alergie v neskorsom veku, alebo preco az od roka sa moze, len to isto povedz doktorke, ze uz davas kravske mlieko
inak snad je to v pohode ked nema problemy ziadne z neho, ja ale niesom odbornik
a my sa stale hraaaame, hehe..vcera sla haji az okolo 23.30..a to som uz polhodku bola s nou po tme x;oD
baby, ved som aj zabudla napisat, ze ideme n Myjavu cez víkend, ideme na hroby, mama mm je odtial, takze je tam aj pochovana plus babicka a ostatní, a kedze mm ide cez dušicky na služobku 🙄 tak ideme teraz, a celkom mi to vyhovuje lebo je pekne 🙂
takze see you v nedelu 😀
krasny vikend prajem
a teraz uz idem spinkat 😀 u mna relativny pojem, teda u Nelky 😅
http://www.topky.sk/cl/10/817479/Mladika-zrejme...
bojiiiiim, Olivka tiez v KE nemocnici mala transfuziu krvi a to 11.01.2010....keby cosi, uz by sa to bolo ukazalo, ze? komplet rozbor mala naposledy pred operaciou, ktora bola 30.06.2010... 😢
erika vyskusaj jej davat lyzickou nejake UM....ja som kojila do 6 mes teraz davam Nutrilon..mala sa mi chytila hned..mozno sme mali stastie
baby dakujem vam za podporu, idem si lahnut, skor sa mi aj tak neoplatilo, rano malewho strcim mm a ja spim dalej 😅 😅 😅 dufam
so stolickou nieco vymyslim, asi navonam, alebo co
a malemu som vecer dobre odsala, tak snad bude lepsia noc aj ked uz sa mu to tam zbiera, ale uz to bude 3 dni co berie lieky, snad sa to uz zlomi
a moj syn asi nikdy dopredu chodit nebude, este sa neplazil ani nelozi, ale uz sa zo 4 dava na nohy, robi siesteho tybetana, ci ktory to je...proste ritu hore vypuci a nic viac 😀 😀 😀 a smiesny je ked mi to robi nahy po kupani 😀
dobru nocku vam vsetkym
@olifcek no tak tekvicku som este ani ja v zivote nejedla a ani patizon no..tak pytala si sa na zeleninku tak som ryzu a cestoviny nepisala ale vajecny zltok moze raz do tyzdna takze aj vajecne cestoviny moze to som sa informovala...
@lucia411 no tak uz jej to nejdem menit....ked sa jej nic z toho nerobi..tak uz nejdem ...
no nic idem si ja pospat na chvilku...kym sa mi drobcek nezobudi tak dobru nocku..vsetkym
@erika0802 nedavaj vajecne, je tam cele vajicko x;oDD
a jo, prepac, jasne, pytala som sa na zeleninku x;o) uz je asi dost hodin, hehe, a spehujem kameru letiska, a konecne pristalo lietadlo s mm x;o)) ja zltok nedavam, malicka z neho mala zadocek kusok cerveny..ale pediatricka to odobrila, tent vikendik skusim dat ale menej x;o)
ahojte,
@olifcek tie kocky mame aj my 😉
baby, ja mam doma skripta uvod do pediatrie pre nemedicinske odbory a tam je o mlieku kadeco, kravske odporucaju od troch rokov, vo vareni od roka...je to samozrejme kazdeho vec, len velmi ohanat sa argumentom ze my sme pili a nic nam nie je, nie je v dnesnej dobe, ked uz medicina pokrocila, velmi mudre. ja som pripad ze mi to uskodilo, moja mama je taky pripad...ak mate septembrove mama a ja precitajte si kolko ludi na sk trpi len intoleranciou laktozy, kolko alergiou na bielkovinu kr. mlieka a nemusi sa to prejavit hned.... orechy, ryby, huby a kravske mlieko je nieco s cim by som teda urcite neriskovala...
ahojte 🙂
dlho som tu nebola.. teda citam vas cez mobil, ale pisat odtial je dost blbe.. a aj tak uz dost neaktualne, kym docitam vsetko.. my po starom, stale sa staviame kde pride, lozime hore-dole.. zuby nic, len nervy obcas z nich 😅
ozaj citala som ze uz niektore davate hrasok.. aj s tou supkou ked mixnete ci to pasirujete? a moze sa uz nejaka nova zelenina? ruzickovy kel napr.?
@olifcek kde ste kupovali tie kocky?
@blumka, @garonka, @olifcek, @svetlankat - neviete kde sa da v KE kupit telacie masko?

cafte baby....erika vitaj....daj malej radsej nutrilon, alebo ine UM 😉 docitala som 😀 my sme dnes mali strasne uplakany den...doobedu spinkala v kociku vyse hodiny a poobede uz nic..len 15 min...neviem co to ale ja som k.o..este sme mali navstevu tak som varila s malou na rukach...ani najest som sa nemohla poriadne chuda moje len ku mne chcela....zajtra tu u nas hlasia sneh prosim pekne....brrrrr......takze vikendik bude domasediaci... 😝