Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
@olifcek ja to chcem tiež ale je to v slovenčine? 😕
Bo tam je písaná angličtina a francúština 😕
@laxity je to i v cestina-anglictina 😉
@katka888 bezpodmienecne...x;o) ja som si kupila zmrzkuuuuu x;o) skoda, ze som u @svetlankat nevladala, lebo ja som inak zmrzlinozraaaaac, moznoo i vaacsi ako mm @blumka
ahojte dievcata....prave som Vás docitala, baby z KE verim, ze stretko ste mali krasne, poklebetili ste a detickam sa tiez pacilo, zachvilku maju stretko baby z BA...zusika strasne ti blahozelam, ja jazdim uz 10 rokov stale, jazdim velmi rada, a bez auta si to uz ani neviem predstavit...mame Audi A6 automat, dost velke a hlavne dlhe..no prakticke na cesty na SK ked ideme nabaleni ako nejaky rumuni 😀 mm ma naucil jazdit este ked som mala 17 😅 na starej skodovke 120-tke....takze vodicak som uz urobila lavou zadnou mali sme ho aj poviiny na skole kedze mam SPOS...jazdili sme po veceroch a po takych dedinkach aby nas nechytili pani policajti 😀 mali sme dnes aj pekny dnik, len zase malo spania cez den...mozeme sa prechadzat a prechadzat ale mala spinkala len 30 min za cely den... 😝 teraz zaspinkala uz o pol 8....
@zusika po náročnom dni /Liv je akási mrzutá/, krásna správa 😵 , gratulujem a už ti pekne tt pribúdajú 😵
@avaka ty si sa raz pytala ze aky klavirik mame doma tu je na fotke https://www.modrykonik.sk/fotoblog/blumka/album...
@olifcek no a moja mama mi vravi, ze take dieta by malo spat 3x za den, no a co je moje dieta na baterky alebo co???ako ju mam donutit spinkat?nijak..tak nech idu do certa s takymi sprostymi recami...my sme rezim mavali ale to sme mali 4-5 mes teraz je vsetko ine, apson ze tie vecere nam ostali bez nejakeho divadla o pol 8-8 je postielka ista...cez den to nejako zbehne,aj bez toho spanku...aj ked je mruta velmi niekedy a ja uz zufala 😅
Baby ja som dnes mala zazitok. Chystala som sa do mesta Miska uz vychystana tak ma cakala pred dverami ja som este cosi chystala a naraz som zistila ze nemam mobil. Zburcovala som pol brany ze mi niekto ukradol mobil, volala som mm do prace zo susedovho mobilu nech mi da rychlo zablokovat simku a pritom som zabudla ze ja tapa som ho dala Miske na hranie aby mi v kociku nekricala. No a samozrejme som mala vypnute zvonenie. Este ze mm nestihol zablokovat simku. No vyzerala som ako total idiot, susedia sa len smiali.
@blumka no vsak ja som mame povedala ze my sme 4 deti boli a aky sme boli?tak my so sestrou diablice nenormalne a bratia anjelici...ze ani nevedela ze ich ma... 😒 a ja som bola certica az do tej 15-tky. kym som neprisla na strednu....nebolo so mnou rady... 😀 len somariny som vystrajala s chlapcami na sidlisku, a na dedine u tety...a dievcata na diskoteke som bola asi 4x za cely moj zivot...nikdy mi to nic nehovorilo.. 😝 a take poleno v tancovani som dodnes..len ludovky viem 😀 radsej sa ideme dobre niekam napapat ako niekde trsat....
@blumka to aj suseda vravela, ja som sa len vyhovorila, ze som matka na materskej.
@svetlankat no ja som bezne taky stresak...a co sa tyka mobilu ani nevravim...furt ho hladam a prezvanam z pevnej ze kde ho zase mam
@lucia411 ja som bola zas dobre decko..som prvy rok svojho zivota vraj prespala..ale moj brat bol cert a strasne akcny...teraz je on total pohodak a ja nervak 😀
@svetlankat, no co uz, no? 😀

@zusika super!