icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

matesl
24. okt 2010

a dnes sa Risko sam posadil 😀 😀 a labzuje mi stale popod nohy a driape sa vsade po nabytku, stoliku, stolickach...bo a teraz uz sa od neho nepohnem 😅

svetlankat
24. okt 2010

@matesl gratulujem sikulka

matesl
24. okt 2010

@svetlankat diiiik 😅

svetlankat
24. okt 2010

@lienka2 suhlasim s tebou co si napisala o kojeni, uplne ta chapem, my sme odsavali 4 mesiace a bolo to o drzku, hlavne v noci, kym som odsala mohla som krmit opat a potom opat odsavat, no ani mysliet sa mi na to nechce. Velky obdiv vsetkym maminam ktore sa na to dali.

rivatha
Autor odpoveď zmazal
svetlankat
24. okt 2010

baby a neviete mi poradit k tym topanockam a ktomu pohariku ci je ok? co som pisala pred tym na strane 2457?

maminnka
24. okt 2010

ahojte kocky, chcem vam iba napisat, ze na stretko zajtra nepridem, som v nemocnici, mam nejake komplikacie s dychanim. Citim sa strasne :( nechala som doma dve male deti, s ktorymi som sa ani nerozlucila, ked ma odvazala hukajuca sanitka. Natalku musim odstavit, Petik je doma chory... :( :( :(

blumka
24. okt 2010

@maminnka 😨 a co sa stalo, paneboze?. dufam, ze coskoro budes ok

maminnka
24. okt 2010

@blumka nechcem tu tak verejne pisat... neviem kto to vsetko cita a na nase ostatne fora nemam linky

svetlankat
24. okt 2010

@maminnka boze,skore uzdravenie, drz sa

rivatha
Autor odpoveď zmazal
svetlankat
24. okt 2010

@rivatha dakujem, nevadi no hadam niekto poradi

zucana
24. okt 2010

@maminnka juuj uzdrav sa moja 😔 davam ti do IP link na temu

zucana
24. okt 2010

@rivatha boli sme na roman pre muzov pekne to bolo...koniec smutny ale dobre to bolo a pripomenulo mi to hotel co sme boli v auguste.....a ti isti recepcni tam boli 😀

svetlankat
24. okt 2010

@zucana tak ste si to pekne uzili, 🙂

andrea2603
24. okt 2010

@maminnka bože, ja že si dočítam, čo ste dnes stvárali s detičkami a ty v nemocnici ☹ ? Budem na teba myslieť, aby bolo všetko znova po starom a bola si doma pri detičkách, samozrejme zdravá.

laxity
24. okt 2010

@maminnka preboha nech si čoskoro v poriadku pri rodine...určite je to ťažké, ale teraz sa musíš dať do poriadku...drž sa ☹ a keď budeš v poriadku sa ozvi 🙂

laxity
24. okt 2010

@svetlankat myslím, že ja mám ten istý pohárik LOVI 😕

svetlankat
24. okt 2010

@laxity a pouzivate, ci este nie?

laxity
24. okt 2010

@svetlankat mojaaaa my skúšame ale neúspešne 😀 , ja už som do toho skúsila čaj, kašu, UM a nič 😅

svetlankat
24. okt 2010

@laxity ani nam to nejde, Miska sa raz napije, vzdy jej zabehne a uz potom odmieta a takto to je stale

blumka
24. okt 2010

babce mne juli vobec nechce tie poharikky, ale zo slamky vie 😉 akurat ze jej tecie vela, tak polovica skonci na bodynku 😀 ale to asi preto ze ona este stale ma flasu s tou najmensou dierkou, tak nie je zvyknuta

svetlankat
24. okt 2010

@blumka mame aj my so slamkou, ale ked nam zo vsetkeho zabehne a skoncili sme, asi to chce len trpezlivost, ci?

jaja32
24. okt 2010

@blumka my mame flasu s cumlom c 2 a skusala som 3, ale beda beda.... normalne odmietla papat

dorotka2
24. okt 2010

@matesl mam mercedes c
@laxity to ma mrzi, my niekedy teda prideme za tebou do Modry. Alew nechapem, co sa stalo, ved Naty bola v aute v poho, ved ty s nou chodis od zaciatku kade tade.

blumka
24. okt 2010

@jaja32 ja si pamatam ze terezka tu jednotku mala straaaaaaaasne dlho..snad do roka a az potom som jej dala dvojku a trojku nikdy 😀
@svetlankat myslim ze sa treba obrnit trpezlivostou, vies naco by sa trapili ked maju vase prsia a tam im to tecie idealne 😉

svetlankat
24. okt 2010

@blumka asi tak, to je pravda. este ze ich mame, 😀

jaja32
24. okt 2010

@svetlankat my sme dostali tento poharik a tusim sa malej zapacil 🙂 (mame ten zlty ale so zajacikom)
http://www.babetkovo.sk/components/com_virtuema...

svetlankat
24. okt 2010

@jaja32 jej ten je peknucky

matesl
24. okt 2010

@dorotka2 ak kombicko, tak sa zmestime ale limuzina...noo nevieeem