Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
@svetlankat mixujes jo?
no ci ma tu supku?ja mam bez supky a myslela som,ze bude s
@avaka miska zacala otvarat pusinku akorybka na kazde jedlo. otvara a zatvara na prazdno
baby dik za odpovede ja som tiez rada ze este tak mmujeme 😵
no a my sme prosim peken stale v boxe a hra sa sama 😅
@olifcek ,to som aj ja rozmyslala,ale ona to tak pazravo,velke kusy laduje... 😕
@svetlankat ,nasa robi rybu na povel 😀 ,ale ked sa spytam,ci chce ham,nahodi usmev a uz mliaska a smer ku mne 😀
@avaka ja som kupila i cucatko....do toho das ovocie, ci lad, ci ine a papa pomalicky....este som to neodskusala ale...
Je vhodný na cucání, žužlání, kousání, a všelijaké ožužlavání bez rizika jakéhokoliv zaskočení, zalknutí nebo udušení. Máteli doma dítě kterému nechutná mrkvička, rajče, hrozno nechce zeleninku nebo ovoce toto kousátko zaručuje ochutnání všech možných plodů a chutí. Padne do každé malé ručičky. Velice snadná údržba. U prořezavajících zoubku lze vložit chlazené ovoce či led. Když se dítě do váčku zakousne vyteče mu z něj jen štávička a rozmačkaná dren.
@svetlankat i ja mixujem...i ked nemusim, Oliv spapa take i take... 😉
i Oliv pyta papat otvaranim a zatvaranim pusinky...ked chce mm tak mi dava tricko dole, alebo ho vyhrna a nakuka pod neho a i sama si da do pusy uz bradavku, ma neskutocnu radost, ked to sama urobi, ehehehe
a ci chce ham sa pytam,az ked to mam hotove,lebo by som ohluchla 😀
no idem kuknut,ci je uz hore,nech mi ide pomoct vyvesat pradlo 😀 ,potom sa napapame a pojdeme von,tak pekny dnik 🙂
baby ja som minuly tyzden skusila hrasok a potom sosovicu a chutilo nam a klopem bolo to bez problemov. iba tie prdiky boli silnejsie a bolo ich viac citit 😅 dokonca hrasok som jej uvareny vcelku dala na misticku a brala si sama, tak to jej ohromne chutilo. dnes skusam kukuricku. uvidime ci pochuti. 🙂
@avaka 😀
baby,spi ako drevo uz od 9:30,tak vesiam sama.. 😒
@svetlankat .ona rada pomaha... 😅 😀
@avaka jaaaaj, tak takto i Oliv pomaha rada a ked vesiam, rehuna sa velmi pri tom, hehe, neviem, co je jej na tom vtipneeee x;OD
je super, ze uz sedka, stvornozkuje a stavia sa...takto ju nosim so sebou, ked potrebujem posadim ju, vsetko je okolo nej nove, lebo doteraz bola v tych miestnostiach z vysky len, odrazu si sedka...x;oD
@avaka jej super pomocnicku mas, ja sa priznam este sme spolu nevesali, uz sme spolu nakladali pracku, mycku miluje nakladat, ale este si musime toto vyskusat

@avaka ja dam obcas juli do ruky cestoviny penne 😉 miesto chrumky