icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

garonka
28. nov 2010

@svetlankat ja nemôžem idem kupiť zips tak dať opraviť vetrovku a pridu nam kuknuť okna lebo nam cez ne fuka 😠

olifcek
28. nov 2010

@garonka

svetlankat
28. nov 2010

@garonka v pohode, tak inokedy. @olifcek,kludne dojdite aj ked same. Skocim kupit vienetu, uz som minule kupila ale som ju aj zjedla

blumka
28. nov 2010

@olifcek @svetlankat ja mam chore obe deti

olifcek
28. nov 2010

@blumka jaj, jasne, prepac... ☹
@svetlankat no iste, tu kupim ja, nepridem napraaazdno 😉

garonka
28. nov 2010

@olifcek vam nefuka cez okna? v spalni sa nam okno rosi ale len večer som zvedava čo mi nato povedia a v obyvačke paradne fuka severak

svetlankat
28. nov 2010

nejak tu talent maniu nesledujem, ale ten chlapik co hra na tie pohare je bohovsky

svetlankat
28. nov 2010

@garonka nam nefuka vobec, asi mate zle vyspravky, nemate fugu pod parapetou?? to je najcastejsi problem.
@blumka ja viem je mi to luto, ale ked sa vyzdravia tak sa my nasackujeme k tebe aby sme ti usetrili cestu a aby si stihla po tete do skolky??? Ako pokracuje stavba??? Budete to stihat do vianoc???

svetlankat
28. nov 2010

@olifcek ved uz minule ste kupili, neopovaz sa nieco nosit.

blumka
28. nov 2010

@svetlankat sveti, kdeze...ten vianocny termin padol uz davno 😉
to by bolo celkom fajn keby ste sa aj k nam nasackovali, len ku nam sa je blbo dostat 😒

olifcek
28. nov 2010

@garonka zatial nefuka, uvidime, az bude vacsia kosa vonku... glg...

@svetlankat my to kukame na markiiiiize a som zvedava, kto vyhra 😉
@svetlankat ale mate ztudene okna, ze? myslim ramy okien zvnutra... ci ani to nie?

@svetlankat no naprazdno dojdem jak one?
@blumka ked budes chciet, dojdem i ja, to je najmenej 😉

svetlankat
28. nov 2010

baby tak takto ma ostrihala kadernicka

svetlankat
28. nov 2010

@olifcek
@blumka nic sa neboj my sa s Oli nejak dopravime, skoda ze padol, ale neva, tak zacnete novy rok vo velkom style.

@olifcek juj to neviem neskusala som ci su studene

blumka
28. nov 2010

@olifcek @svetlankat to by bolo naozaj fajn...pockame nech sa vyliecia obe a potom daco spiskame 😉

garonka
28. nov 2010

@svetlankat juj a to co je fuga? 😀 ja som fakt zvedava čo bude zajtra ale ich prizabijem nech daju tie okna do laty v obyvačke fuka neskutočne a tobi mi chodi k balkonovym dveram, olizuje ich capka po nich a ja som si v piatok všímla že zo spodu fuči a aj zboku

svetlankat
28. nov 2010

a takto to bolo predtym

svetlankat
28. nov 2010

@garonka fuga je diera

svetlankat
28. nov 2010

sestra uplietla Miske saty, tak sme ich skusali

svetlankat
28. nov 2010

tu vidno spodne zubale

avaka
28. nov 2010

ahojte,@maculik,tak takto sa vam prekazili plany:?no,ale ved si to vynahradite.. 🙂
ja tiez teraz zhanam cizmy,ale chcem teple,lebo na prechadzkach mi je taka zima na nohy...
@zucana,ja so cerv,sosovicu kupila lupanu v bio obchode,bola drahsia a videla som aj v normalnom zelovoci a tusim aj v kauflande,predtym som si ju nikdy nevsimla,resp.som ani nevedela,ze existuje.. 😅 ,ale fakt sa velmi rychlo uvari ,prvy krat som ju teda riadne rozvarila
@lucia411,ja som strucky robila s telacim masom,por,mrkva,zemiak,velmi chutilo a na druhy den uz nie...a nastastie,brusko bolo o.k 🙂

baby,ja neviem,co to moje dieta stvara,mna uz ani nebavi jej varit,ona ked vidi tu misku a lyzicu,hned prvu lyzicu prska a zotiera si to rukami z jazyka.. ☹ dnes som dala kur.maso,cuketa,mrkva,por,cestovina) a nic,tak isla spat na pol hodku,potom som este skusila,zase nic a chce jest,tak som jej nastruhala mrkvu,nechce,s jablkom nechce,rozok si da...dokonca,ked vidi misku,ani ovocie uz neje tak ako pred tym a tu mrkvu potom zjedla,ked som jej to naberala medzi prsty a rukou davala.. 😒 tak ako hrozno,kltore jej chuti...

myslite,ze deti uz mozu mat nejakych "strasiakov"?asi ano,ze?nejake tiene a tak...aj dnes po pol hodke zacala plakat,ale vela ,ked som prisla,ani prso nechcela,len plakala a ukazovala na plafon.. 😕 a celkovo predtym stale len cakala ,kto sa jej prihovori,vyzadovala pozornost a teraz,ked sme prisli k svokrovcom a bolo tam viac ludi,tak plakala...
a zistila som,ze sa boji kozusin(napr.kapucni 😅 ) a minule mala plysove levica v posteli ,po prebudeni plakala a tak nanho kukala stale...aj velkeho maca chce stale ale aj sa smeje aj mrnci a nevie co,ci sa bat.....na plafon kuka na nase tiene,ked zapnem malu lampu.. 😕

garonka
28. nov 2010

@svetlankat jaj už viem 😀

a jeje maš super vlasky 😉

garonka
28. nov 2010

@svetlankat krasnučka je v šatkach pristanu jej 😉

avaka
28. nov 2010

@svetlankat ,aku peknu farbu mas,to mas svoju?a miska zlata,ako stoji 🙂
nam sa zase okna rosia,ale hrozne...neboli sme na to zvyknuti,ked sme mali fugy sa vetralo 😅 a teraz vetrame a nepomaha.. 😒

svetlankat
28. nov 2010

@avaka ja neviem, u nas take stavy zatial nie su. Dakujem to je farba, modro cierna, moje su tmavohnede
a aj nam sa okna rosia a ani vetranie nepomaha, musim kazde rano utriet

svetlankat
28. nov 2010

@garonka vdaka

svetlankat
28. nov 2010

Idem spat, dobru noc baby

avaka
28. nov 2010

@svetlankat ,dobru 🙂

blumka
28. nov 2010

baby, mate niekto doma zvlhcovac vzduchu?

olifcek
28. nov 2010

jeeeej, dostanem na vianoce este z tefalu ten ,,parny hrniec,, co teraz reklamujuuuuu, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, tak tot su najstedrejsie vianocemojho zivota x;o) notacik, ten hrniec, bunda, a ze este nejaku malickost dostanem, predpokladam vonavecku, bo uz mi doslaaaa 😵

avaka
28. nov 2010

@blumka ,my nemame

@olifcek ,no uz by aj stacilo,ved sa to pod strom nezmesti.. 😉