Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
@dorotka2 aj my mame ten ekzem na lickach, Petrik to mal aj ked sa narodil, tak asi 2mes to mal, potom ako sa oteplilo to zmizlo a teraz zase. Ten krem od Biodermy mame aj my, skusim mu to teda natriet. Inak som na to pouzivala taky vazelinovy krem Penaten z DM, ale som ho stratila a teraz ho v DM nemaju.
kocky, s tou tekvicou neviete poradit, ako a a s cim ju mam varit?
inak, my sme sa rozhodli, ze nebudeme nosit nase a Adel.darceky na Sk a potom zase spat, dame si ich tu a tym padom asi bud.tyzden spravime stromcek, nech si ho aj uzijeme a bud.nedelu al.pondelok vecer si tie darceky rozbalime tu. Potom u nasich bude dalsie rozbalovanie a u svokrovcov dalsie. Takze budeme mat 3 Vianoce, ale jasne, ze len jedny take naozajstne, s kapustnicou, kaprom, rannym zdobenim stromceka a celou tou stedrovecernou vonou 😵
no, tak som nakoniec dala varit zemiacik, dynu a k tomu dam kuracie masko 🙂 Mrkvu mam len taku velku, zvadnutu, tak to nechcem davat a cestovinky skusim k tomu pridat na veceru, teda tarhonu asi 🙂
nejdem docitavat baby...
@svetlankat @blumka uz sme napapane, oblecene... len musim pockat na pani postarku... poslala mi po panovi postarovi vacsiu postu a musim na nu pockat, aby som jej to podpisala...
@dorotka2 oki kupim
ozik @maculik nejake zlepsenie po tych homeo?
ja peciem lososa so zemiakni, rajcnkami a cesnakom....a svokra mi doniesla gnocchi tak akoze mohla mi rano povedat...takze budu na zajtra
no a vecer ideme na vianocny vecierok k tej kamoske co jej rok a pol stary chlapcek placka ked vidi vikinku tak berieme pizze a snad bude dobre 😉
kocky, idem ja na par hodin off, chcem sa napapat, kym sa P.zobudi, uz spi skoro 2h, tak to asi bude coskoro.
pojdeme potom von, pre Adelku a potom este nakuknem 🙂
@blumka ☹ ale takto je mu lepsie.. asi by nebol zdravy 😢
my vyrazame za @svetlankat, paq ku @blumka
jj, baby, ja viem..takto to malo byt, takto to je...len si ani nejdem predstavovat aka to musi byt bolest pre rodica, stratit dieta...a este takto pred vianocami... ☹ ☹
@olifcek @svetlankat no ved uz podte, bo mi rohy z terezky narastu 😅
baby, prajem pekny vikend... ja sa lucim, dnes este ku gynekologovi, potom vianocny vecierok... 😀 to je program...
zajtra ideme doobeda ku kamoske v mosoni, do nedele a potom hadam v nedelu poobede na navstevu, tak mozno az v pondelok sa ozvem...
majte pekny vikend, a @zoska, rychlo sa vystrabte, nech ste uz domka.. 😔
@svetlankat aka skromna a pritom jej Miska sama chodi uz 2,ci 3?tyzdne!wow! @blumka a Ty a Tvoj mm, super par, fakt! Mala som skvely dnik, moc dakujem! Chlebiky i kavicka boli mnam, @blumka

@maculik ďakujem za radu idem mu spraviť