icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

blumka
30. dec 2010

@lucia411 no ale ak ma take hnacky tak by mlieko mala obmedzit, aspon tak sme liecili hnacku my a tusim a aj @zoska. akeby si jej tie odvary maskovala do papania? ci nechce vobec nic papat?

olifcek
30. dec 2010

moj mm sa tiez hned prebudi, a chce Olivku vziat k sebe 😀 no nakolko Oliv chce prso, tak mu ju stihnem uchmatnut skor a mm dalej haja.... rano si nepamata, ze sa zobudil, hehe

blumka
30. dec 2010

@lucia411 hmm..a len hnackuje ci aj teplota a vracia?
a nemenila si zdroj vody? mne tak raz terezka hnackovala ked sme presli z kosickej vody na oravsku ale potom ked sme dosli spat domov tak znova bolo ok...

svetlankat
30. dec 2010

@blumka inac ja ked som bola dieta presne to bolo u mna, doma ok, ked sme prisli ku babke do ZA hnackovala som aj som sa vzdy cela vyhadzala.

olifcek
30. dec 2010

@blumka vies ake fajne domace kolaciky som papalaaa? mnaam

svetlankat
30. dec 2010

@olifcek chcem dat na fb aj videjko ale nejde mi, skusim rano

blumka
30. dec 2010

@svetlankat ja som toto zazila len raz s terezkou, a mozno to ani nebolo vodou ale co ine? ked hned ako sme sa vratili bolo vsetko ok...

lucia411
30. dec 2010

@blumka teplota bola prve 2 dni 38 zvysena...vracala nam raz v nedelu, ale tak grcla ze bola velikaaaaaaaaaanska mlaka....hned jej zabrali take prasky co nam dali v lekarni...nic som nemenila...stale pije to iste, papala to iste...nove som nic nepridala...ale uz si vycitam, ze minuly tyzden bol len stres, same nakupy, sedela v kosiku nakupnom ktovie kolko deti pred nou a stacilo sa len niecoho chytit a bolo....

blumka
30. dec 2010

@olifcek aj ja som jedla fajne domace kolaciky 😀

blumka
30. dec 2010

@lucia411 tak snad sa to do pondelka upravi 😉

svetlankat
30. dec 2010

@blumka u mna to bolo ze vraj ovzdusim, ina klima a deti reaguju na klimaticke zmeny. Ja som to mala kazde leto pravidelne lebo k babke do ZA sme chodili len cez letne prazdniny.

olifcek
30. dec 2010

@svetlankat jej, krasne fotkyyyy

olifcek
30. dec 2010

@blumka ja bych porovnala... vezmi na kostovku 😀 😀

blumka
30. dec 2010

@olifcek uz nic neni, setko sme zjedli, zajtra musime upiect nove 😨 😀

lucia411
30. dec 2010

@blumka ak jej vysadim mliecko co mi bude papat?uz asi nic....ja uz neviem fakt...len nech to prejde uz, lebo som zufala ked vidim ako sa trapi

svetlankat
30. dec 2010

@olifcek Misinku sme hned po vasom odchode prezliekli s potrebnou hygienou a od vtedy haja, akurat sa o stvrt na osem zobudila cucla si a spinka dalej

blumka
30. dec 2010

@lucia411 takze ona nechce papat? ani prikrm, nic? tak jasne ze nieco jest musi...len iem ze pri hnacke sa mliecne vyrobky davaju prec, ale neviem ako to je v takom pripade ked nic nechce jest

svetlankat
30. dec 2010

@blumka @olifcek obzerstvo je hriech 😀 😀 😀 zato ja hriesnica zajtra robimsalat kapustnicu rezne chlebicky jednohubky a grilaz

olifcek
30. dec 2010

@blumka ja si i cerstvejsie daaaaam 😝 😝
@lucia411 ja bych sla po troch dnoch k lekarke... radsej... v pondelok chooood, nech vies, co sa deje

@svetlankat my sme dosli dom, Oliv sa usmiala a uz bola hore... teraz s mm tukaju do notaka a mysky, hehe... ja idem do kupelne...

lucia411
30. dec 2010

@blumka ved to, ze mi nechce papat nic, ziaden prikrm..ani zeleninu, ovocie, len dnes to bola vyzivka a sucha buchta...inac mlieko...hej citala som si ze ked su hancky tak mlieko sa obmedzuje...ale ako jej mam zvysit apetit zase do jedla?

lucia411
30. dec 2010

@olifcek tak to som urcite v pondelok u lekara ako prva..jak na koni

blumka
30. dec 2010

@svetlankat no ale ja som nezozrala vsetko sama...cosiii...u kamosky sme sice jedli vela ale bolo nas tam dost a u nasich boli hlavni pozieraci mm a moj brat..oni sa predhanaju kto viac zje 😀

my zajtra tiez robime kapustnicu, salat, rybu, rezne, studene misy, mamina vycarovala nejaky slahackovy zakusok ci co a este upecieme stedrak 😵

olifcek
30. dec 2010

@svetlankat nam sa uvarili zemiaky na salat, dam robit i kapustnicu a zajtra chcem to linecke cesto, prvykrat v zivote urobit a linecke kolieska, mnam... s kupenym cestom som to robila v nedelu, takzeeeee uvidime, ci sa vlastne cesto zadari... len som mm zabudla povedat, nech kupi heru, takze cesto fakt az zajtra... 😅 takze budeme mat zajtra kapustnicu, salat, rezne, kolaciky z lineckeho cesta, a detske sampanskeeeee 😉

blumka
30. dec 2010

@lucia411 hmm..neviem...ja som este nezazila situaciu zeby mi dieta odmietlo cokolvek jest...ale podla seba viem ze ked mam nejaku virozu tak tiez mi nechuti...

lucia411
30. dec 2010

@blumka no sak to, ze som hotova, ze celi nic nechce, a pritom je to taky jedacik...ale ma pokazeni zaludok a myslim, ze bude trvat kym zacneme zase ako predtym... 😕 lebo jej nechcem jedlo sprotivit a nutit ju jest

blumka
30. dec 2010

@lucia411 nie nie, nutit urcite nie..to sa len zle narobi...tak treba asi len cakat...

lucia411
30. dec 2010

@blumka hej to mi dnes aj lekar povedal, ze musim mat trpezlivost a cakat, ze mala zacne papkat ale velmi pomaly....a moze to trvat kym zacne normalne ako predtym....

lucia411
30. dec 2010

@blumka a este ma utesil tym, ze kym prijma tekutiny a nekaka krv tak infuzie a pobyt v nemocnici nie je potrebny..hlavne musi vela pit

olifcek
30. dec 2010

@blumka
@lucia411
my tiez uz tyzden skoro vobec nejeme nic, len pijeme mm... ale nehnackujeme, nemame ani teplotku

lucia411
30. dec 2010

@olifcek a nejdu vam zubky?ale mozno ma olivka taku fazu, ze nechce nic len tvoje mm....baby ja vsimam ze este necelych 19 000 tisic nasich prispevkov a sme tu pri 100-vke 😀 vo februarovkach 😀