icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

laxity
7. jan 2011

@maminnka 😀 , šak preto vravím, že Naty sa určite nebude chytať ani zďaleka 😀

laxity
7. jan 2011

@maminnka skvelé raňajky inak 😵

lenica81
7. jan 2011

@maminnka a to surovu mrkvu alebo...
nam Vilko vcera zjedol cely jogurt zvolensky a cely krajec chleba... 😨 taaaaaaaaaku bozulu mal v brusku... 😀

maminnka
7. jan 2011

@lenica81 surovu nastruhanu mrkvicku som dala... tiez mas pekneho papkaca!

olifcek
7. jan 2011

my sme dnes este nehajaliiiii, schvalne sme sli von, salit sa do snehu, a vozit sa v auticku v case, ked zvykne ist haji... takzeeeee pojdeme zrejme skor hajat, a snad to uz nocny spanok budeeeee a moznooo sa to kus poposuuuva 😉

blumka
7. jan 2011

caute zeny 😉
@lenica81 chces pozemok? mam jeden na predaj v krasnej 😅 😉
@maminnka riadna papkacka 😉 juli ma obcas take dni ze je vsekto co vidi a co nezje ju..ale napr dnes velmi nechcela..zo syrov ja davam lucinu obcas 😉

a uz neviem co som chcela

lenica81
7. jan 2011

@blumka a co tam... chces ma za susedu a Vilka za zata... 😀

lenica81
7. jan 2011

jaaaaaaaaaj, a este som chcela... @svetlankat k tej alergii... ja som teraz jedla vo vacsom mnozstve susene brusinky a taka hnusna zihlavka sa mi na bokoch vyhadzala... furt sa drbem... asi to bude z nich, lebo nic ine som nejedla take nestandardne... ☹

a Vilko od dnes dava krasne do rucky, ked mu poviem daj a aj povie da... 😎

blumka
7. jan 2011

@lenica81 no a preco by aj nie? 😀 ved len povuvazuj 😀 😀

olifcek
7. jan 2011

@blumka aky velky pozemok a za kolko? a je to v oblasti, ktora ide hned pod vodu v pripade zaplav?

svetlankat
7. jan 2011

@blumka aj mna by zaujimalo

svetlankat
7. jan 2011

@maminnka a ako davas ten chlebik mrkvicku a uhorku? das to na chlebik a nakrajas, alebo ako??? my este ranajky nemame, nechceme

lenica81
7. jan 2011

@svetlankat my napr. nemame desiatu... cize ranajkujeme... a potom do prveho spanku len dojcim a az po prvom obedujeme... 😉 uvidime, ako sa nam to casom posunie...

inak sa tesim, od utorka ideme cvicit s Vilkom, sice k rocnym detom, no ale inak sa neda... tie rozvrhy v tych studiach su tak nedobre pre Vilkov rezim, ze az... hadam to bude k niecomu... 😅

olifcek
7. jan 2011

@lenica81 saq Vilko ma uz 10a pol, to uz nie je tak daleko od roka x;o) nam velmi prospelo, ze sme chodili plavat so starsimi detickami x;o) no a boli sme jedini, co vedeli tlieskat, ukazat aka velka vyrastie, vyplazovat jazycek, a pod. 😅 takze ked niekam pojdeme, ci uz na plavanie, tak sa budem pytat k starsim detickaaaam

blumka
7. jan 2011

@olifcek @svetlankat je to 80 za stvorak a je to v krasnej tam kde teraz staviame my, len o jeden pozemok dalej, tam zaplavy nepridu je to na kopci 😉 a rozlohu neviem musi dojst mm

@olifcek sorry moja, az teraz som si nasla mobil 😒 nieco surne bolo?

blumka
7. jan 2011

@olifcek @svetlankat je to 950stvorcov

olifcek
7. jan 2011

@blumka IP

lenica81
7. jan 2011

dnes som sa dost realizovala, tak padim... pekny vecer... 🙂

svetlankat
7. jan 2011

@lenica81 bru

idem aj ja bru baby

zucana
7. jan 2011

My len suchy chleba jeme....
A tu v it sa suchy oni vobec maslo ani pomazanky tak aspon blbe to' nie je ze to' nemoze 😅
a mm neznasa ked pred niekym ze aha co vie urob Totò a totò ze ci je INA pes....
Az teraz zaspala a postielka nehrozila tak sa zlakla ze jutam idem dat ze mi hlavou buchla do zubov a Perù rozrazila 😔

olifcek
7. jan 2011

@zucana my sme o 22.0 vstali, tak som zvedava, kedy hajat pojdeme.... ale skusime o 10minut... hech...

no, kazdy je iny... mne sa paci, ked sa mozeme pochvalit 🙂 tiez sa mi paci, ked ine babatka chvalia, hrdi rodicia 😵 😵

blumka
8. jan 2011

dobre rano ☹ ja som vobec nespala...tak ma neskutocne boli hrdlo, ani si nepamatam ci ma tak niekedy uz bolelo...v noci sa mi striedali zimnice s horuckami, juli prekaslala celu noc a o som sa uz chvalila ze uz je zdrava, lbo vcera nezakaslala ani raz 😒

ja sa tiez rada pochvalim s tym co uz dokaze moje dieta ale nemam rada ak niekto cudzi pride a bude od nich dookola pytat nech nieco ukazu a povedia aj ked oni nechcu...to tak na terezke vedia..ved zaspievaj, zaspievaj nam, iba raz zaspievaj, iba jednu pesnicku...a ona uz nervozna tak just nebude

laxity
8. jan 2011

Dobré ránko

@blumka 😔 jój skoré uzdravenie obom, ja si tiež hrdlo necítim 😅

a u nás tiež tak, každý od Natálky chce všetko naraz ukázať a ona je potom domotaná a pozerá na nás a akoby si vravela a že na just vám neukážem 😀

laxity
8. jan 2011

a vyzerá, že som dokojilla 😔 a to ma trápi najviac, keď ma teraz malá tak potrebuje 😔

laxity
8. jan 2011

prosím o radu, tie čo teraz niekedy dokojili...aké mlieko ste začali dávať?

rivatha
Autor odpoveď zmazal
laxity
8. jan 2011

@rivatha v noci mi z pravého vôbec nešlo, tak som jej ponúkla ľavý z toho šlo...ale teraz ráno už nič...odsala som a nebolo ani 0,2 😔 ...musím niečo skúsiť, my sme včera s mm vôbec nič nejedli tým, že sme vracali, tak možno aj to to spôsobuje...idem skúsiť čaj ☹

rivatha
Autor odpoveď zmazal
laxity
8. jan 2011

tak som jej bola skúsiť dať...síce 4 minúty to cuckala na prázdno ale potom to šlo...ale neviem koľko si dala, tak to budem skúšať odsledovávať na váhe pred a po kojení...bože to mi ešte chýba prestať kojiť 😅

laxity
8. jan 2011

@rivatha napísala som annag