icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

keju
24. jan 2011

@hajdylca jej, a tiez syncek...a odkial presne si? rada sa stretnem... 🙂
@svetlankat ano, aj nas tejko mava kusky, teda je to ok
@garonka no ona mi ukazovala katalog protetiky, a ani tam dokonca neboli mensie cisla ako 20,5..podivila som sa,ale nevadi..

dievcata, rada by som sa opytala, ci ste uz niektora riesili prechod nasich deturencov z dvoch spankov za den na jeden...urcite tu daco bude v historii, ale to kym najdem 😀 my sme totiz doteraz spavali doobeda o 10cca hodku a pol a potom o 14.00 cca hodku...vecer zaspaval tak okolo osmej...a posledne dni ten poobedny spanok natahuje, o tej 14.tej este nieje unaveny, potom zaspi okolo 16tej az 17tej a cele sa to poposuva tak, ze zaspava o 21.30hod...tak premyslam, ci nahodou nepotrebuje menej spat...napadlo ma, ze by som ho dala spat az okolo 12tej a potom uz nedat az do vecera...co si o tom myslite? mate skusenost? mam trochu strach ci ho potom nepretazim az do totalnej nervozity a hysaku ak sa mylim, ale zrejme to budem musiet skusit...velmi dakujem za kazdy typ...

keju
24. jan 2011

@teuska aaaaaaaaaaa tak my sme na tom presne tak ako vy...poobedny spanocek prave prebieha 😀 a kedy ti zaspi vecer potom prosim ta?

blumka
24. jan 2011

@marina87 ked sa aj tema zamkne tak dostanes heslo aby si sa do nej dostala.. 😉

blumka
24. jan 2011

@marina87 a odkial z ke? 😉

teuska
24. jan 2011

@keju no uz sa mu to niekolko krat podarilo, ale zdriemol len na pol hodky a teraz sa sice prebral, ale zaspal znova. Predtym vzdy zaspaval okolo 8. A dnes neviem. Uvidim a tiez riesim tu dilemu co ty. Len stava okolo 6 rano a uz okolo 10 spi.

Baby co tak nejake stretko v Nitre? Je to pre vas daleko?

teuska
24. jan 2011

@keju jej aj ja som chcela Tea, ale moj muz nesuhlasil, lebo to bola jeho prezyvka na strednej 😀

keju
24. jan 2011

@teuska my vstavame okolo 7, a zaspavame zvycajne po troch hodinach...ale uz sme mali aj tak ze vstal o pol9 rano a prvy spanok potom o 11.30...a potom to uz bolo cele v pr... 😀

teuska
24. jan 2011

no mne sa prave zobudil, ale bol velmi umrncany a zaspal znova, takze dnes to tiez bude cele asi v pr... 😀

teuska
24. jan 2011

@keju my mame z protetiky z Nitry z obchodu topanocky 19 a su tam aj mensie, lebo najskor mu skusala tusim 17 a potom 18 a nevedeli sme obut, az tuto 19, ale ked mu stlacim, tak ma vpredu volno, ale neprikopava ani mu nijak nezavadzaju, su perfektne

laxity
24. jan 2011

@teuska ja som bola teraz v piatok v Nitre a cesta s mojou malou otras...musela kamoška odšoférovať 😅

teuska
24. jan 2011

@laxity no u nas je zatial cestovanie v pohode 😅 a dobreze kamoska vie soferovat 😀

laxity
24. jan 2011

@teuska aj u nás je už v pohode odkedy máme novú sedačku, len neviem zjavne ju bolelo bruško, bo chcela hrozne spať a nevedela sa uložiť ☹

laxity
24. jan 2011

@alex všetko naj Jakubkovi 🙂

teuska
24. jan 2011

@laxity aj u nas je to boj, ked sa mu chce spat a nevie sa ulozit 😖

lenica81
24. jan 2011

pravda, @alex, krasne vymesacniny... 😵

teuska
24. jan 2011

@keju no my asi dnes budeme spat az do rana. znova bol hore a len plac a plac, tak som ho odniesla do spalne do postielky a spi 😕 takze idem rychlo nachystat veceru a nahnat aj dceru do postele, lebo asi okolo 4 bude vyspinkany 😖 dobru nocku babenky 🙂

keju
24. jan 2011

@teuska tak drzim palceky, hlavne ked neplacka a spinka....dobru nocku

elleniak
24. jan 2011

keju a nam sa to v poslednom case nejak meni, tiez mi pravidelne spaval doobeda hodku a pol a poobede hodku a teraz sa zobudi o osmej a isiel spat az o druhej hod. spal asi dve hodiny a spinkat chodi okolo osmej. no neviem o kolkej sa Ti Teo rano zobudi ...ale to ze ti ide spat az o 16.oo h . to je dost neskoro podla mna musi byt moc unaveny?

andrea2603
24. jan 2011

ahojte 🙂
@alex Jakubkovi všetko najlepšie ... a už len mesiac a máte doma ročného chlapčeka 🙂 😵

mne je akože jedno, či bude táto téma súkromná, ja tiež píšem len to, čo nevadí, že hocikto prečíta, len sa niekedy strácam 😅 😕 , napr. včera som prečítala príspevok od @avaka, potom som odbehla a potom začala som jej písať tu a potom ma trklo /ešteže sa dá napísané vystrihnúť, lebo už polovicu som mala napísanú 😅 /, že musím ísť do 😎 témy ... no ale veď nič hrozné sa nedeje, tak môžme fungovať po starom 😉

svetlankat
24. jan 2011

@alex aj my sa pripajame, naj naj naj

lenica81
24. jan 2011

neviete mi niekto poradit s tym nocnickom... ☹ 😕

svetlankat
24. jan 2011

@lenica81 Ja osobne ho vzdy oplachnem horucou vodou, teda po kazdom pouziti, raz za cas umyjem jarou, alebo pripravkom na wc co pouzivam, ale nic agresivne

lenica81
24. jan 2011

@svetlankat a tvoja Miska, je jej velkost nocnika ok... lebo ako som pisala, tak mne tam padne uplne na spodok zadkom... 😨

svetlankat
24. jan 2011

@lenica81 my mame taky podobny ako zucana, taky ako mala motorka, ci ze neprepadne.

lenica81
24. jan 2011

@svetlankat ouki... ja mam taky klasicky... ja sa nebojim, ze neprepadne, ale tak ci tak bude mat prdel celu zas... 😅 😀

dobru, idem ja, bo ma oci bolia... dnes som si cez den neschrupla, takze som ko... 😔

lenica81
24. jan 2011

ze prepadne tam malo byt...

mimisash
24. jan 2011

ahojte baby prisla som sa poradit. Od zaciatku januara sme sa odstavili ale z jedneho prsa mi stale kvapka mlieko.uz su to skoro 3 tyzdne je to v poho ci treba s tym daco riesit?

maminnka
24. jan 2011

@keju my mame uz iba jeden spanok pocas dna, medzi 11,30 a 14,00 hod. Vecer zaspava o 19,00 a spinka do 6,30 hod.

maminnka
24. jan 2011

@lenica81 su rozne nocniky, pre malinke deticky su s viditelne uzsou sedacou plochou. A umyvam iba horucom vodou, ziadnu chemiu nepouzivam.

maminnka
24. jan 2011

@mimisash je to este v pohode, coskoro sa ti mliecko vstrebe, vraj az 3 mesiace je to normalne (samozrejme, vtedy uz nevyteka, ale ked stlacis, troska vybehne).