icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

olifcek
3. sep 2009

myslite, ze zucana sedi s mamkou niekde vonku a lyzu zmrzku? x;O)

olifcek
3. sep 2009

lizu

blumka
3. sep 2009

olif, nooo to mas pravdu s tymi bielymi...aj tie fialove su pekne 😉
jooj zmrzka...mnam...

alex
3. sep 2009

olif, ale čo si. Veď som ťa videla v svad. šatách... Budeš kráááásna nevesta! 😵

Ja dnes celý deň kýcham, to je hrôza. Ale chorá nie som našťastie, len nos mám plný stále, to už je u mňa asi chronické.

olifcek
3. sep 2009

alex no..alurat drahemu hovorim, on ale tie saty samozrejme nevidel, ze upravit ich upravia, len neviem, ci v nich nebudem vyzerat akoby som zjedla sud, tak sa zacal smiat, hehe x;O)

jj, ja som vcera soplila a drahy vravel, ze v noci kaslem....ale mam pocit, ze je to uz lepsie..hech...drzme sa len pekne zdravucke x;O)

blum v minule sa tu niekto tolko zmrzlinoval, ze som si vcera musela kupit zmrzku, aby som bola spokojna 🙂

alex
3. sep 2009

aj ja by som si dala... Inak tu krásne fučí a prší, takže sa bude dobre v noci spať.

olifcek
3. sep 2009

no u nas ani neviem ako je, bo je tam tma, chi...ale ma byt zajtra 24 stupnov, tak sa tesiiiim, ja zboznujem pocasie medzi 13-25 stupnov...i menej, ale nesmie fucat, chicize vlastne od 1-25 mam rada x;O)

zucana
3. sep 2009

cafte baby ;) boli sme na pizzi...zmrska teraz doma 😎
blumi supis spravy ... jani ty mi to musis povedat 😀
mne sa najviac pacia prve ale kedze sa velmi podobaju na tie co si si uz skusala a v ktorych vyzeras velmi pekne tak by som zbytocne nekupovala 😉
alex ja mam stale cervene hrdielko a rano kycham .... ale to bude alergia

alex
3. sep 2009

ja mám rada teplúčko, ale keď som pri vode.

blumka
3. sep 2009

olif v krasnej neprsi :D :D...aj ja sa tesim na ochladenie..jupiiiiiiiiii....
my mame zmrzku stale v mrazaku, lebo moj manzel je na nej zavisly ale akurat dojedol posledny kusok 😀

olifcek
3. sep 2009

zuci Ty si poklad, chi, mas recht, nebudem vymyslat, safla...x;O)

a jo, i ja som zvedava, co Ty a Janka cakate, ci mala Janka pravdu, hehe...

inak sa tesim na vsetky, ktore uz budete vediet, koho mate v brusku, len to potom prosim i do tabulky dajte, nech vidime x;O)

pizza? ja som ju uz nejedla tak davno..a predtym mooooc casto x;O) mnam...x;O)

alex
3. sep 2009

no ja aj trošku kašlem, ale nie je to nič vážne, nesmiem byť chorá predsa. Takže si asi naordinujem čajíčky.

olifcek
3. sep 2009

alex jo, i ja mam jedine vtedy rada teplo. ale to zomna nik nic nema, lebo som tvrde hodiny vkuse vo vode x;oD toto ma drzi od mala proste...i preto tento rok trpiiiim, ze sa nemozem ist kupat...ale tesim, az to pojde ush x;o)

blum joj a ja, ze zajdem na kusok zmrzky...i ja milujem zmrzku, len ju moc nepapam, odkedy som cely sneh vyblinkala...x;o)

olifcek
3. sep 2009

alex len nie moc vela zeleneho, cierneho a uz vobec nie ginko x;o)

alex
3. sep 2009

my pizzu jeme často, môj manžel ju zbožňuje. Mne netreba nič variť, stačí, keď budem mať pizza pec, naučím sa dobré cesto ako v reštikách a on by sa vôbec nesťažoval 🙂

blumka
3. sep 2009

mnam pizza...my sme mali predvcerom 😀

alex
3. sep 2009

olif, ja sa zase opekám na slniečku 🙂

Viem, že zelený sa nemá. Ale občas pijem takú tú aquilu zelený čaj s citrónom, myslíte, že aj to škodí. Určite tam toho čaju až tak veľa nie je, nie.

zucana
3. sep 2009

babenky no tak vas vsetky pozyvam na taliansku pizzu do Padovy aj s drobcami 🙂
dufam,ze nam to naozaj vyjde 😉
ideme dopozerat dilm a hajkat lebo sme vela nespinkali 😀

olifcek
3. sep 2009

Uz na MT. Draheho som konecne ,,pustila,, k svojmu notaku, hehe. Alex ta je uplne v pohode-aquila

alex
3. sep 2009

zuci, ja by som chcela ísť na dovolenku s drobcom do Talianska, tam je to vraj pre detičky super, lebo je tam piesok a dlho plytké more. No manžel, ten len o Chorvátsku rozpráva...

blumka
3. sep 2009

zeleny caj sa neodporuca hlavne v prvom trimestri....a aj to mozte jednu dve salky denne...takze teraz uz mozme asi aj viac, ne?

blumka
3. sep 2009

zuci a vies ze my sme sa s nasou partiou dohovarali na Taliansku? 😉 ... ale o rok urcite nie...mozno o dva 😉

olifcek
3. sep 2009

Alex ja som v Taliansku bola len raz ale bolo skvele...taktiez v Grecku, ci v Bulharsku. Ja Chorvatsko nelubim x;o) zuci tak pa, krasny vecer a bru nocku vam prajem x;o)

alex
3. sep 2009

blumi my tiež až za dva roky. Budúci rok, budeme doma a budeme si užívať nášho drobčeka prechádzkami tu po BA.

My sme boli v Chorvátsku 2x, v Bulharsku a v Egypte. Všade bolo super. Chcela by som ísť aj na nejaký grécky ostrov a do Turecka... A na Bora Bora 😅

olifcek
3. sep 2009

Neviem, ci by som spat nemala ist. Ved zajtra musim byt uz o 7.0 v praci, kedze o 14.30 potrebujem koncit kvoli vlasom. Jj, hodka bude chybat, ale to sefova povolila x;o) nemame auticko, takze z domu idem najneskor o 6.20, brr

alex
3. sep 2009

No ja mám byť o 7:00 na poradni, takže tiež by som už do postele mala ísť.

olifcek
3. sep 2009

Mna dnes tak strasne smadi a to som uz vypila snad aj 3l

olifcek
3. sep 2009

Alex, blum, tak ideme?

blumka
3. sep 2009

juj, olif...ja by som vrazdila ked ma niekto zobudi pred siedmou 😅 a to mi pripomina ze je fakt cas ist spat...
tak bru nocku
alex, tak sa o dva roky vyberieme k zuci 😀 😀

blumka
3. sep 2009

olif, kdeee? spat ci do IT? 😀