icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

zucana
7. sep 2009

vevi naber odvahu !!!
alex no skoda ze neviem kolko som mala pred tehu 😎
ja mam tych 90 cm ale asi to bude tak ze olif vlozi tabulku a my si budeme doplnat 😉

komarik
7. sep 2009

olif, svadbu urobte tak ako cítite. Ty sama vieš ako to u vás v rodine prebieha, aké vzťahy máte a preto urobte ako uznáte za vhodné. 😉

alex
7. sep 2009

no zuci, to je pravda, to by sa nám lepšie porovnávalo.

vevoncek
7. sep 2009

tak ja som si merala teraz v robote ale po sediačky takže som to tak narýchlo odflákla a mám

...

chvíľa napätia 😀

vevoncek
7. sep 2009

87cm

vevoncek
7. sep 2009

pozerám že nikto tu nie je tak aj ja sa rozlúčim

ale čo je najhoršie že ani doma sa nemôžem pridať k debate, lebo máme PC v oprave nevydržal keď som čítala koníka 😅 takže až zajtra vám napíšem

alex
7. sep 2009

vevon, tak vidíš, to nie je až také strašné a to si už 20tt.

hajdylca
7. sep 2009

ahojte, ze merat brusko... no ja neviem, ci nebudem mat aj cez 150 😅 a ani neviem, ci mame doma krajcirsky meter 😲 pohyby si myslim, ze stale necitim, a ak citim tak neviem, ze je to onco 😖 ale vsak verim, ze cim skor zacnem jasne rozlisovat creva a babo 😀 ...

blumka
7. sep 2009

ahojte...ja som sa prave zobudila..lahla som si s Tete a ona zlaticko spala 2,5 hodky... 😅 akosi ma tie domace stresy vycerpali...ale som si povedala,ze koniec stresom... 🙂
ja si vecer odmeriam brusko..ale nemam ho nejako velke...teda ked porovnam s Tete

martulanr
7. sep 2009

ahojte tak som sa postavila odmerala brusko a mame 95 😀
super mala som si to precitat pred tym ako som zjedla pol pohara pikantu s kuracim maskom a dotllacila som to melonom 😀

olifcek
7. sep 2009

hehe....ja navrhujem, aby ste potom do tabulky pisali obvod bruska rano, hm? x;o)

blumka
7. sep 2009

no tak som nasla meter, tak som si odmerala moj pupok a mam presne 80cm 😉

alex
7. sep 2009

ok, takže ranný obvod bruška v najväčšej časti.

olifcek
7. sep 2009

kokos, jak emodelky ste vsetky...tak to este uvidim, ci tam dam svoj obvod 😀

blumka
7. sep 2009

olif, ved to je jedno ake mame brucho, vela zavisi od toho ake boli predtym a aj od toho ake babo v nas rastie... 😉

nedockava4
7. sep 2009

ja mam rovnych 100 cm 🙂
Kosicanky...podte zajtra niektora cvicit....

blumka
7. sep 2009

nedockava, ja nemam kde dat malu... 😉

nedockava4
7. sep 2009

tak bude cvicit s nami 🙂

blumka
7. sep 2009

no to by som chcela vidiet 😀 😀 a kde to vlastne ides? mozno keby tam bol nejaky detsky kutik, ze mi malu prizru, tak by som aj sla 😅

matka331
7. sep 2009

alex ja som si merala asi pred tyzdnom a som mala neakych 98

zucana
7. sep 2009

olif ty moc akoze opat zas nestresuj a apridaj ked uz nie foto tak aspon tie cm 😠 😝
inak mohli by sme si dat do tabulky aj datumy narodenia aspon si mozme takto online pogratulovat 😀

nedockava4
7. sep 2009

blum....do materskeho centra Stonozka na Hviezdoslavovej...kuk www.mcstonozka.sk

zucana
7. sep 2009

nedockava este ti segra neurobila tie foto? 😀

nedockava4
7. sep 2009

zucana....mam ich v PC, konecne a neviem ich zmensit....blondava hlava som 😀

olifcek
7. sep 2009

nedockava a o ktorej to je? x;o)

olifcek
7. sep 2009

nedockava uz som to nasla....super to znie...mne lekar kazal ale telesny pokoj udrziava t a cvicit len malinko...asi tam zavolam? x;O)

CVIČÍME V UTOROK OD 17:00 DO 18:00 v Starom meste na ul.Hviezdoslavova 7, v priestoroch Materského centra Stonožka.

Vstupné je 2 EUR vrátane malého občerstvenia a všetkých cvičebných pomôcok.

zucana
7. sep 2009

olif ked doky kazal klud tak necvic 😉
a uz mam novu satku 😀

zoska
7. sep 2009

ahojkoš 🙂
no tak som odprevadila draheho, vecer leti do finska ☹ teraz cestuje na letisko do viedne
a je mi lepsie ako rano, tak snad nebude treba ist k dr.

Mam tu kamošku, ktora momentalne zije v skotsku tak dosla pozriet na slovensko a doniesla mi krasne materske tricka, tak sa vytesujem...

zmerala som si j ja teraz brusko cez pupok a mam 82cm

zoska
7. sep 2009

zuci no pekne si to vies zariadit s darcekmi 😀 inak ta moja kamoska ma narodky tak ako ty 😉

zucana
7. sep 2009

zosi tak aj mamina povedala ze mi da polku na satku aj muzik no tak nekup si...a teraz sa zide 😉 a potom si ju v oktobri pekne zabalim 😀
som z nej vytesena ....
zosi ked nemas teplotky tak ani si nic nedavaj...
ja idem teraz triedit to oblecko
a inak moj muzik rano o 6tej odisiel na sluzobku do Bolzana a pride az zajtra vecer a donesie mi pravu wiedensku sacher lebo tam je taky ten speci obchod 😅