Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
zuci vsak uvidis, sa dohodnete s muzikom, ze co by bolo lepsie, vyhodnejsie pre Vas a potom rozhodnete 😉 jaaj a aby som nezabudla zuci- dnes hrame s Irskom a vyhravame 2:0, ci 0:2, no proste dali sme 2🙂 a este ja spinkavam na chrbte a s rukami hore- nad hlavou, tak verim, ze babo este zije a nie je obesene 😲 😕 😝 vsak pondelok uvidim- idem na morfo ultrazvuk 😅 dobru nocku inak
hajdy ved jo...vyhrali sme a muzik povedal ze ideme na majstrovstva a musime hrat s talianskom 🙂
tak dobru nocku vsetkym mne je zle...som sa zas prejedla hovadin ☹
no baby, ja sa niekedy najdem, ze spim normalne na bruchu 😕
zucana, ja by som brala ten so zahradou 😉 pre tie doecka, hoci aj malilinkate je to nieco uzasne...
to som videla na malom bratrancovi nasho drobca, kt. ma necely rok a ako sa jemu pacilo na zahrade u babky...
co si to pojedla, ze ti je tak tazko? ja som momentalne zavisla na mineralke s kopou citronu a citr. stavou- a som sa dnes toho prepila... normalne to musi byt take kysle ze az... a nikto iny by mi to ani nevypil, drahy ochutnal a skoro sa mu vlasy zjezili, ja do jedneho pohara narvem aj cely citron 😅
prave tu bol pred nasim blokom ohnostroj-na pocest tomu dnesnemu futbalu a cakam ze sa drahy vrati domov v nalade, lebo bol s bratom a kamosom z detstva vonku kukat na ten futbal.
nedockava a o kolkej ides?
inak moja znama co ma termin tiez vo februari caka dievku 😉 dnes sme sa to dozvedeli
dobre ranko, ja idem este na jeden morfo potom az 8.10. a to budem uz v 23t, lebo skor som sa zabudla objednat- k cunderlikovi... nevadi... to je iba pre istotu 😉 ewelyne, ja tiez lubim kysle a citronovu vodu mozemmm, a tiez znesiem jeden citron do pohara, len vcera som mala taku kyselinu, som myslela, ze asi z toho, ale asi z masa co som mala na obed 😒 pekny den vsetkym 😉 🙂
blum..idem o 14:40....hm, kedze ja to mrna necitim, tak som cela "nedockava" 😀
nedockava drahy nech pomasiruje, chi x;o)
inak tie bruska si pisete do tabulky podla konika, ci podla lekara?
olif...no, manzelik masiruje, alebo skor hladka chrbatik...len ja citim, akoby som mala vyskoceny stavec
nedockava citala ci o tej stonozke, co som pisala? treba papier od lekara, cize ja buduci utorok este nemozem, moj lekar ma dovcu x;o(((
alex myslela som, ze ked si vy zmeriate to brusko kvoli tabulke, ci to pisete do tt podla toho, co urcil lekar, alebo podla toho, co pis ekonik x;o)
nedockava ufffff 😕
blum... 😀 😵
olif..no, prave citam spätne...hm, tak to ja budem musiet zajst za lekarkou, co mi povie....mam nizko krcek, tak neviem, ci mi to prospeje...ale ved uvidime...dame si vediet, ok?
mne nie x;o) konik pise, ze uz som 19tt ale lekar by povedal, ze som v 18tt + 2dni dnes x;O)

blumi ten vacsi ma aj krytu garaz a 4ta izba pre nasich jed pridu 😅
ja fakt neviem ...