Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
alex jj, bojujem s tym, ze uz by som mala ist do sprsky a paq sa vrhnut na manzelika, hehe x;o) tak, aby to necakal, nech nie je nuda, ze? 😀
Ja som tiež už pribrala, tie dve kilká, čo som na začiatku zhodila, tak už ich mám späť.
ja mam tiez zatial 2 kila navrch, ale tymto rozozranim neviem ako skoncim 😕 baby a to este pridu vianoce 😅
alex, 2 kg? To máš super.
Ja už mám 5 navyše a to bývam na 4.posch.bez výťahu - takže pohybu ajajaj 🙂
alex neboj, ved je to v podstate jedno... hlavne nech sme o.k. kila pojdu potom dole... snad 😅 Mne dr. povedala ze by so pri mojej vyske mohla pribrat 14-17kg 😕 akoze to si neviem predstavit...lenze ak budem priberat kilo tyzdenne tak ma caka este 20 😀 😅
komarik tak snad 4D nesklame...to by som sa velmi cudovala...
ja idem bud. utorok na morfo a ak sa neukaze tak sa asi rovno tiez objednam na 4D
No veď hej, chudnúť budem potom. Ale mňa je už teraz dosť, takže dúfam, že na to zhadzovanie nebude toho veľa.
i ja byvam bez vytahu, i ked len na 4, hehe x;o) a asi uz mam tiez tak 4-5kg navyse, bleee...
zosik ja ked som bola na tom 3D tak to zapol lekar i na 4D...mala som asi fakt stastie v subjektivnom nestasti...ked mi tie zle vysledky vysli...
alex wow, tak to asi aj malinko oslavite, ze? ci az pocas vikendiku? i ked ja osobne meniny moc neslavim...ale vo dvojke je to super x;o)
olif už som mu kúpila po ceste z práce bonbonierku Milku, inak neoslavujeme meniny. Ale po dvoch nočných budeme hajať vedľa seba tak sa teším a možno sa aj nechám ukecať na niečo 😉 🙂
tak ja idem do tej sprsky, ak by sme sa necitali dnes uz, tak bru nocku a paaaa zajtraaaaa 😎
tak ja sa tu snazim jendu sladkost denne ale jak som docitala co tlacite tak som zbajzla poslednu minisacher kocku 😕
aj ja idem do sprsky a pak kukneme s muzikom telku....a oddychneme
inak olif to preto ti stale vravim ze mala by si oddychovat lebo ja som dnes bola na 2 hodky v meste z toho hodku sedela na dzuse a hodku chodila a normalne som sa tak unavila a vyhladla 😎
uz sa tesim na mamcu a parene buchty a aj segedin si spravime 🙂
a vychadza vam to tym co cakate baby, ze jete viac sladke, lebo mna az tak extremne netaha
skor ovocie a presnidavky a pribinaky, take detske papanice 🙂
olif, joooo..pozajtra...ale sa mi velmi nechceeee...maminka sa o mna ukazkovo staraaa...mnam zajtra mi zasa upecie ceske buchty 😀
ja len dufam, ze sa nase babo otoci tym spravnym smerom v piatok 😉
a potesim vas trosku....ja som pri terezke pribrala 22 kg do troch mesiacov som mala na sebe uz len 7 naviac a ked som otehotnela druhykrat tak uz len 2 😉
no, a som po sprske...som sa zdrzala, bo udrzba trvala, hech...ideme pozerat serialiq, Big Bang Theory, v anglictine, ale pre mna titulky x;o)
ale dnes muzika asi znasilnim...ak ma nenecha zaspat na gauci po serialiku, hehe...
zuci jj, a ja Ti davam za pravdu x;o)
no ja cakam dievcatko, ale sladke moc nemusim, dokonca, ako som pisala, este donjedavna som ani citit nemohla nic sladke, a ani bylinkove vody, hech...teraz sa mala nadomnou sem tam zlutuje, a dovoli mi tatianu, alebo kinder ale nie vzdy, no x;o)
mala mi proste strazi postavu abo co x;O) a asi i sebe, hehe
idem pozerat, bo drahy je nejaky nedockavy a zacal bezomna...chi, bude to pozerat znova 😀

adi jj, urcite...nemoze hned byt vsetko ok, este by Ti bolo zle z toho, ze najprv nic nemozes a potom odrazu vsetko uz ano 🙂