Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
Ahojte, ked citam o tehulkach z Piešťan tak veru cvičenia v bazene su neni. Ja ale chodim na cvičenia pre tehulky na fitloptach a relaxacne cvicenie ako brusne tance, take zakladne kroky a pohyby.a to byva vo stvrtok v PN..sa mi to pači lebo je to pod dohladom sestricky z nemocnice a je tam predtym polhodinova prednaska o tehotenstve...a tam sa clovek dozvie veci.....mne zaciatocnicke to velmi pomaha 🙂
lolka, potrebujes karticku, ale uz pri prvom nakupe, ked vyplnis formular, ti daju zlavu 😉 takze je to v pohode
zusi, podprsenku radsej ano, bradavky som mala aspon ja sialene citlive a kazde osuchnutie o tricko dooost bolelo (teda hlavne zo zaciatku), okrem toho tecie mlieko, takze by si mala mokre tricko, a do podprdy si das vlozky 😉 velkost teraz myslim este neodhadnes, takze pockaj a uvidis 😉, system... mne najviac vyhovovali tak, co sa akoby zhora zacvaknu, ako len hacik, nic komplikovane, aby to slo jednou rukou... okrem toho, ked som v noci kojila, aby som nezabudla, z ktoreho som kojila posledne, tak som si nechavala 'kojacu' stranu odopnutu, len natiahnutu hore 😉 a tak som nemusela vela rozmyslat pri dalsom zobudeni uprostred noci ...
Kati, hned vedla Bipa je KIK a tam maju aj oblecku, vo velmi dobrych cenach a ked trafis aj velmi pekne, kupovala som tam hlavne bodynka a ponozky 😉
zajtra sa aj ja tesim, ze sa stretneme 🙂
dakujem, uz viem kde to je 🙂 este ze som sa spytala ja by som bludila na opacnej strane 😀 (vsak nova cast nie 🙂 ) a stretavame sa v tej kaviarni, ci pred nou ? zusi na kontroly do nemocnice sa chodi posledny mesiac pred terminom porodu, a tu prehliadku- to asi zalezi od kontrektnej porodnice...
babce kde ste?
ja som tak zaspala...od stvrt na tri doteraz...a to tu sviteti slnko jak splasene...
ahojky...niekto sa tu zaujimal o znakovanie batoliat, dnes sa mi podarilo trosku natocit terezku, tak kuknite moje fb ak chcete 😉
ahojte dievcata, nestiham vas v poslednom case ale zajtra by som sa k vam v avione rada pridala, vezmete ma???
najskor tam budete o 16.30???
joan ja to sice neorganizujem, ale myslim, ze sa nikto nenahneva ked prides 😉 vsak je to stretko pre vsetkych 🙂
cafte babce
marti mne nepuchnu a dufam,ze teda nebudu....
inak som bola pre papier na krv zajtra idem rano na ten glukozovy a na dalsich 10 ampuliek ako kazdy mesiac...
inak som sa dokyho pytala na to pichanie a tahanie a povedal ze to je normalne ze sak mi rastie brucho
a som sa pytala ci mozem spat na chrbte a povedal ze aj na bruchu ked chcem....a moj muz ze aj vo vedlajsej izbe 😉 akoze velmi vtipny 😝
zuzi, tak ozaj ftipny doktor 😉
uz aj ja som bola na poradni a pojdem na gluk.test. pytala som sa sestricky, ze ci je to potrebne, na margo toho, ako sa tu spominalo, ze to netreba toto vysetrenie a sestricka povedala, ze je to velmi dôlezite vysetr.nakolko zvys.cukru nemusia predchadzat ziadne indikacie ..
zuzi a aj mna vseliako picha a boli a aj ked kychnem, tak ma tak vlavo dole pichne silno...a tiez povedal doktor, ze je to normalne..
myslite, ze sa moze pocas toho testu pit- obycajna voda? viem, ze rano pridem na lacno pichnu daju sladku vodu a musim v klude sediet a o hodku pichnu a o dalsiu zase, a viem, ze sa nesmie jest, len ci sa smie pit 😕
alex, vcera skoro rano...a bud.stredu tam ideme zasa, kvoli 3D. To nam bude robit ten tvoj 😉 aj naposledy ked sa mala skovavala, tak bol celkom mily..
hajdy, myslim, ze sa nepije nic ... 😖 uz si to moc nepamatam, ale viem, ze mi bolo zle... zoberte si citronovu kyselku, tu si mozete pridat do toho...
hm...tak sme sa minuli, asi o hodinku...
a na poradnu ty kedy chodievas? ja najblizsie zasa 9.nov.
a vy nebudete uz prilis velky 11.teho?
mati dik, to si isto zoberiem 😉 mne nozky opuchali len v lete, teraz sa mi zda mi ze chvalabohu vobec, tak snad uz ani nebudu... nemala by si to spomenut lekarovi ?
škoda...
Poradňu mám 30.10..
No mali sme ísť už 4., ale manžel pracuje a chce si ušetriť dovolenku, tak sme to preložili o týždeň, keď má voľno.
hajdy, nemala by si nic ani pit ani jest...neboj vydrzis...hlavne radsej nikam nechod, radsej si naber kopu casakov a citaj alebo nejaky i pod a pocuvaj si hudbu...ono to prejde..
blum, dakujem, citanie(teda skor ucenie) si isto zoberiem, a nebudem hladna? ale vsak to bude len 2 hodky, to snad zvladnem....
no budes..ale zvladnes..neboj...a ostan sediet v cakarni keby nahodou nieco 😉 ...ale mne nebolo nic...ani hlad sa neohlasil
blumka, tak si sa ukazala tu 🙂
hajdy a ty kedy ides na cukor? (my si piseme stereo 😀 )
alex, tak kedy sa tam uvidime??? ci az v porodnici 😀
mne dnes priletela maminka od sestry zo schweizu a doniesla nam dalsie detske vecicky, tesiiiim 🙂
zuci ja "az" v pondelok, ale verim ,ze to bude ok.. ja mam od svokra pozicany glukomer, a zatial som nalacno zvyseny nemala, len neviem, ci mi bude stihat to sladke spracovat moj pankreas...
19.10. idem na cukor 🙂 21. 10. na 3D 😀 jani a kde sa chystate s Alex rodit? v ruzinove? Vy tam chodite niekam k dr. nie?

caves, uz sa velmi tesujem na zaftra! 😉 zus, neboj spozname sa 🙂
inak musim este zajtra nabehnut k dr, lebo vysledky z krvi nic moc, zelezo ubohe a to ho beriem od zaciatku, plus vysoky cholesterol (to nechapem ved jem tak zdravo, zeby tehu sposobovalo?) plus ta stitna 😒