Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
zosi, tak to epi-no je ina VEC...som vcera kukala ako puk na teme o tomto....som ani netusila, ze taketo nieco existuje...a neviem sa zbavit pocitu, ze je to nechutne....neviem si pomoct...
jani, no ved tiez mam z toho velmi cudne pocity...akoze moze to byt v poho, ak sa vdaka tomu pri porode nenatrhnes, no ale ja teda nevieeem 😀
babky idete si to niektorá zaobstarať??
jj andrejka zmena 🙂 nove vlasy, nova foto 😉
epi-no je taka pomocka na zvacsovanie elasticity rodidiel, alebo ako by som to mala napisat 😀
je tu taka tema... do pošvy sa zavadza taky balonik, ktory sa postupne par tyzdnov nafukuje..mal by sa az na velkost hlavicky....
http://www.perinbaba.sk/dojcensky-tovar/starost...
toto je to, pokukaj 😉
dala som foto do albumu z oslavy...neviete kedy budem vyzerat ako tehotna v 6tom mesiaci?? 😅
fuha... tak teda neviem... nafukovat si dole nejaky balonik a posilovat 🙄
kamoska povedala, ze masaz hradze jej celkom pomohla... mala len 5 stehov... co sa vraj celkom dalo... i ked na prdel si asi ziadna nesadneme... jedine, ze budete poctivo posilovat... s balonikom... 😀
ja sa mazem eucerinom... olejom... na odporucanie... vraj aj sestricky v porodnici ho vehemente chvalia...
strie uz tak ci tak mam... na bokoch este z puberty... ale na brusku sa tak skryt nedaju... takze by som rada bola po porode bez nich... sak nech si clovek moze dat bikiny... no nie... 😎
zosi neboj brusko coskoro narastie 🙂 aj mne kolegyne co ma 2 tyzdne nevideli povedali ze ako mi nenormalne rychlo narastlo... tak nemaj strach 🙂
no neviem neviem, ten balónik...tiež mi to príde dosť nechutné 😝 a čo takto Kegel? 😉 ja poctivo cvičím každý deň. No, cvičím...až takú veľkú námahu to nedá, chi 🙂
ja mám tie strigy zatiaľ len okolo pupku, bo mi strašne vyskočil von 😀 a strašne je citlivý, neznášam tam akýkoľvek dotyk, čo manžel dobre vie a preto to zneužíva...volá to reset..
zoska, no to je trochu .... drastické? Ja si asi vystačím s tým malinikovým čajom 😉 . Na foto ti to pristane 🙂 , a vyzeráš ako tehotná 😉 .
oriesok 😀 ze reset
andrejka dakujem 😵
no ja si tiez vystacim s malinikovym cajom 😉
moj muz mi minule vravi, ze uz sa tesi n vianoce, lebo ze to uz budem taka normalna tehulka a nie ako teraz ako zduty rezanec 😀 🤐
zoska, keď ťa to povzbudí, tak ja som v 1.tehu vôbec nevyzerala na tehotnú ani v 9. mesiaci 🙂 . Len takú malú "loptičku" som nosila pred sebou.Normálne som zapla kabát, ktorý som nosila zimu predtým. A čuduj sa svete, syn mal 3,90 kg, ešte aj sestričky sa čudovali, že kde som ho mala? 😀
no ved uvidime 🙂 pomalinky rastiem, ved zase nechcem nosit so sebou velky kotol, ale tak ak mam mat male brusko, tak nech mi ani prdel nerastie 😀
no... ja som si uz kupila kabat kvoli brusku... ale tehotensky nie... lebo tie co som skusala, na vsetkych boli kratke rukavy... vysoka som 175... to je az tak vela... 😠
a ten zduty rezanec... dobry podpich... 😀
andy dobruu 😉
leni- no mne nieco hovor, ja mam 180cm, ja kym si na seba daco kupim tak to je tiez tortura ☹
dobru noc andrea...
tak to ti teda nezavidim, zoska... a to uz nehovorim ani o nohaviciach... ☹
idem sa natiahnut... aby si maly vybil energy teraz a nie ked pojdem spat... 😀 prichadza jeho cas...
ahoj petuska ja ešte nie som sa teraz prihlásila... pozerám keby bolo keby tak očkom a prezerám nejaké tehu veci
ahojte aj ja pozeram tehu veci 🙂
zoska, pekne pekne,inak som si vsimla, ze mame prve tehu rifle uuuplne rovnake 🙂
pristane ti ta nova farbicka 🙂
baby no ten balon si pochvaluju.... no ja neviem... priroda to hadam zariadila tak aby to vsetko ficalo ako ma, nie? a nie dalsie tisice vyhodene...
inak ja odporucam len cvicit na fit lopte a masirovat hradzu olejcekom z weledy na hradzu tot vsjo... 😉
jaaaj a tie cajiky z tej temy som si este poznacila 🙂
inak potom mam aj par tipov, na oleje pri porode- na masirovanie a na natieranie 🙂 napisem
ja by som sa ani nenatrhla, ale lekarka sa zlakla, lebo maly siel ako superman s rucickou pri hlave, tak som bola 2 cm strih 😅 nic strasne.
ja mam strasne chute inak dnes, normalne by som zjedla servitku 😕 😲 akoze mam na nu neskutocnu chut, alebo papier alebo nieco take... asi mi uz sibe....ach jo...

ahojtee, ja som si od koníka dala na pár týždňov pauzu a vidím, že som zameškala asi 200 strán 😀 teda, vy ste ale šikovné.. 😀 😀