Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
dobre raaaanko
zuci, cez vikedn sme boli u jednych manzelovych znamych, maju nadherny dom ale keby si videla tu detsku izbu, spadnes na zadok..presne ako ty chces...biely nabytok a doplnky farebne, ale nadherne to vyniklo 😉 O zbytku domu nebudem radsej hovorit..naaadheeeraaa..taky som este nevidela 😉
ani neviem co ste preberali, nestiham citat, boli sme cely vikend mimo....
bre ranko 🙂
chystam ranajky segra este v posteli za chvilu ju budim lebo ideme robit foto na vianoce...brusko a tak ...potom vydarene fotky vlozim 😉
inak tie bordury sme nedali este lebo cakame na nabytok ale dali sme take krasne nalepky na stenu (aj taky meter strom) a vyzera to krasne....a muzik uz ze no vsak to uz aj staci 😀
po obede ideme na darceky so segrou...tu v pondelok doobeda byvaju obchody zavrete...
a vcera sme sli na 'prechadzku' autom pozriet osvetlenie a tolko ludi co bolo len z auta no sila esteze sme nevystupovali....to ja fakt nemusim dufam, ze o 15:30 budu vsetci v robote...
a inak my mame odvcera uz vianocnu vyzdobu doma 😉
blumi tak potom nafotim a povies ci sa to aspon trosku priblizuje tej ich 😀
inak ja som vcera zacala ze 8. mesiac 😕
my mame detsku izbu celu z prirodneho dreva, masivu, taku svetlunku. A farebne doplnky, Tiez si myslim, ze je to tak krajsie a hlavne, tie farby sa daju aj obmienat 🙂
ranko baby do noveho tyzdna vsetko dobre... kto sa chysta k lekarovi, nech to dobre dopadne...
zusi, chvalabohu to dobre dopadlo...
cely vikend som bola out, takze som to nestihla vsetko prebehnut, ale hadam to niekedy docitam... 😀
inak v noci o stvtej ma taky krc do lytka chytil, ze moj muz z toho dostal malem infarkt... 😖 predychaval to dobrych 15 min... chudacik, nezavidim mu... ☹
zuci, ja sa chystam v nedelu ozdobit stromcek, nech mam aspon chvilu vianocnu atmosferu doma... 😀
jeej, vy uz zdobite? no my stromcek doma zvykneme az na Stedry den rano, pri rozpravkach, aj ked tento rok neviem, kedy ho ozdobia. My v Bonne tiez asi budeme zdobit 24. a Vianoce budeme slavit az 25., ako vlastne vsetci v Nemecku.
Ale vyzdobu tiez spravim hned, ako sa vratime zo SK, pojdem kupit konariky a nejake trblietky a maslicky, a to dam do vazy.
Svokra mi zobrala pred hodkou malu von, chvilu som sa bola s nimi prevetrat, teraz objednavam manzelovi tielka a Adelke taku drevenu motoricku hracku Hraci domcek. Som zvedava, ci to dojde do Vianoc.
Inak sa tu mam dobre, svokrovci sa staraju, vela sa venuju malej, takze ja vela oddychujem a citim, ze to ma efekt, lebo spodok uz tak necitim, ani to tam nie je tak velmi napuchnute, co znam., ze maly az tak na ten krcok uz netlaci.
zuci, tesime sa na foto 🙂
no u nas maju vianoce este cas vetu...zatial vlastne nemame ani stromcek, ani ozdoby...nase prve spolocne vianoce x;o) ozdoby ale mam u nasich, len...zatial nie je co zdobit, mozno len nejake vetvicky na zciatok x;o)
lenica, ke dpride krv, narovnaj nohu a ohni chodidlo palcami smerom k sebe, zarucene pomaha.
macu jj, riadne citit ze odpocivas, ze? x;o) tak je fajn, ze sa staraju a pomahaju x;o) napokon, su rodina 🙂
olif, skusala som, este aj manzel mi nohu tlacil... ale bola to taka supa... ☹ celu ma to skrutilo vam poviem...
no, ja zdobim preto, lebo na sviatky ideme k nasim a svokrovcom a tu doma by som z toho nic nemala... a mam rada tie svetielka... 😵
macu, komu je lepsie...
olif, no veru hej, uplne nieco ine, nez ked som na malu cely den sama. To sa vecer ledva hybem 😝 A starki su radi, ze si ju mozu uzit a ona je s nimi uplne spokojna, aj dnes ma rano nechali este pospat do pol10 a dali jej ranajky a vsetko.
u nas to budu prve Vianoce osamote, lebo doteraz sme na striedacku vzdy boli u rodicov, tento rok sme mali byt u nasich, no nevyslo to. Takze Vianoce aj Silvester budeme mat len tak sami, v klude, papucova kultura 😉
Akurat mi budu chybat slov.rozpravky, fnuk ☹
leni, sa mam, co? 😀
jo, dufam, ze sa dostanem do mesta na vianoce....nasat tu atmosku x;o)
aj vychadzky mam na PN fajne..od 9.00-11.00, a od 15.00-17.00 x;o) len mi musia dovolit i chodit, hech x;)
babce tak som dala take prvotiny fotky 🙂
ale segra to bude este korigovat doma a aj cierno biele a tak 😉
ahojteeeeeee 😉
zuci
fíha foto je super aj ja chcem take 🙂 maš fotogenicku tvar 🙂 ja som vvštudovana fotografka 🙂 no už sa tomu koníčku nevenujem 😎
jééj garonka, ty si také pekné študovala. Mňa strašne baví fotenie. Ale pred objektívom... 18.12. sme objednaní, tak sa neviem dočkať, aké fotočky budeme mať.
alex paq ukaz x;o)
mna moj drahy uz tak davno lame na fotky, ale ked ja som hanblivec...jasne, ze by ostali len pre nase ocicka, ale itak...no v lete ma tiez na nejake nahovoril a az som prekvapena, ake pekne, chi...x;o)
olif no vsak si pripomenula ze akoze slubovane brusko 😉 🙂 ale tak s manzelikom teda si spravkaj 😵

mne losos velmi chuti veru, na vianoce si ho urobiiime s manzelikom.
ideme uz vraj hajat, tak sa lucim na dnes 😵