Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
o jedle už dosť, hej, lebo potom neviem čo si vybrať 😉 ale inak mávam chuť na takú tradičnú zeleninovú polievku 😉
Hej, mňa poslali na EKG. Musím ísť k svojej obvodnej a potom im to tam zobrať a že budem to mať v knižke stále založené.
caute baby,
dnes som bola na utz a videla som 2 srdiecka 🙂 🙂 , aj ked najprv to vyzeralo na jedno, uz som sa aj pomaly s nim rozlucila, ked dr zvolala, ze vidi aj druhe bit 🙂 🙂
inak som mala od predvcera tiez stresy, lebo som sa nejako zacala inak, netehotne, aj obvykle divne pocity na zaludku zmizli, potom vcera slabucke spinenie a ja som len revala a revala
uz som to totiz zazila, ze som prisla skoro o mimi, takze preto sa clovek viac boji, ale su tam potvorky 🙂
sjuz drzim palce, este nie je nic stratene
btw ja som teraz spapala super placky, co urobil moj drahy, mnamky
Zucana, naša obľúbená Talianska je SutirolerKrauter Gold 😉 a jablková....a aj čaje... vždy keď ideme, tak ja nakúpim 😀 veď skús aj tú v plechovke 😉
Alex, no, treba skoro ráno, ale mala by si to stihnúť do 8 týždňa alebo tak nejako. Dáš si príplatok z najvyššieho vymeriavacieho základu a tých 270 dní za posledné 2 roky nemocenského by si mala spĺňať ak si teda pracovala... no skús si zobrať dovču a choď, tých prých 6 mes. by si mala peknú materskú 🙂 viac ako 16 tis.
aj ja som si dala teraz, len pri prvom som o tom nevedela... tak dúfam, že tých 270 dní stihneme...
zucana, myslela som tú kozmetiku a inak tak si mi spravila chuť na tie guľky, idem skúsiť 😉
baby idem ja kupit muzikovi strieborny ramik a vyrit datum sobasa nech si da do noveho officu....mame 26.7. vyrocne prvve 😀
to je pekny napad - my mame prve vyrocie 9.8., o chvilu🙂
na vianoce som mu dala skolu smyku - velmi si pochvaloval, akurat ze na tom svojom aute nie a nie dostat smyk..🙂)
tazko sa tym chlapom vyberaju darceky, vsak🙂, snazim sa premyslat netradicne, aj ked najviac ho potesi nieco mnam ked mu uvarim🙂
inak - neviem ci poznate - su tu dobre napady - uz som odtialto objednavala viac veci🙂
http://www.uzisito.sk/
ahojteeee....
loginka, to je supeeeeer...tesim sa s tebou... 😵
alex ani mna neposielal doki na EKG ani v prvom tehu ani teraz...
zoska, no teda by ma tam asi na mieste svihlo...
tu sa schyluje k burke...tesim sa ze trosku prevonia vzduch dazdom, uz tu bolo strasne dusno...a segedin od mamky bol MNAM 😀 😀
uf, kocky - tak sa majte - zajtra rano sa uvidi, co dalej - uz som zbalena ☹
pekny vecer 🙂 vsetkym !
a dakujem za podporu!
caute caute...tu pekne poprsalo a teraz je super vzduch...konecne sa da aj dychat.... ale ma nervy...kukla som do zrkadla a robi sa mi herpes 😠 som si nato dala hned herpesin...ma porazi... som mala pred mesiacom a teraz zas len dufam ze to neuskodi malemu 😔
ahojte, chcela by som podporit sjuz7, moc drzim palce aby vsetko dobre dopadlo!
tolko toho popisete, ze nestiham citat, ale to aj preto, ze som do zajtra na PN, ked pojdem v stredu do prace, budem na nete ovela viac...
pisali ste o vareni - zucana to mas veru tazke, mne by fakt chybali strasne moc nase slovenske jedla s kapustou, makom, tvarohom...no ale zasa tam mate ine dobroty, talianska kuchyna je predsa vyborna 😉
ja som dnes robila taku letnu zeleninkovu polievocku a francuzske zemiaky, ktosi ich tu uz spominal 😀 ...ale pravdupovediac je to dost tazke nieco vymysliet a navarit, lebo v jednej chvili mam na nieco chut a ked si to urobim tak trosku zjem, lebo medzitym ma chut presla 😅
cukruska - hned zo zaciatku si to liec, snad ta hnusoba zmizne 😠
ozaj, a gratujulem loginke!!!
jablon... si nato davam taky cajovy olej ... je to len take male ale sere ma to 😠
ahojte ja váš vôbec nestíham čítať 😠 a pritom som na PN ale buď niečo doma robím varím alebo som na vychádzke a vtedy popíšete najviac a nie je šanca to prečítať
dnes tu halabuším tak skoro, lebo včera som išla skoro spať som bola unavená z toho tepla a teraz už nemôžem spať a ešte k tomu musím variť takže zase vás nebudem stíhať ☹
vevon...ja ti zavidim ze nic nestihas.... ja sa doma nudim jak hovado... 😀 a do toho tepla von sa mi chodit nechce...
kde ste vsetky??
sjuz...aj sa sa pridavam....drzim ti palce aby to dopadlo lepsie ako cakas 😉
ahojte,
sjuz drzim moc palce, dufam, ze budu dobre spravy, drz sa!
Ja mam dnes druhy pokus na sono, takze uvidime...
vcera sme boli s mm na dobe ladovej 3...teda take narvane kino som uz dlho nezazila, a to nebol ani prvy hraci den...inak sme sa nasmiali celkom 🙂
Ja by som mala dnes vysavat, zehlit a poriadit riadne kuchynu 😒 sa mi nechceee
zosi....jaaaj..ved to som citala... inak sprosta...to ta uz mohla vziat ked si tam uz bola 😠 urcite neni prijemne ked sa tehotna premava po tomto teple...aspon mne to dobre nerobi...sa potim a fucim ako lokomotiva 😝

alex na ekg ma neposlali, ale poradnu mam az 16teho, takze mozno potom...preco? ty mas ist?
inak ja mam taku chut na svieckovu.... dnes som furt hladna a vy mi tu chute robite 🙂
zajtra robim spagety a paradajkovu polievku 😉