Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
ahojte, nikto nerodi? 😉
my sme boli na navsteve na 1,5h, starka ostala s malou, potom sme prisli, osprchovala som ju (vynimocne ja, kedze uz nelezim 🙂 a ulozili a teraz ideme pozerat film. Len som este nakukla, ci sa nieco nedeje.
blumi, presne ako pises, aj ja mam take problemy toto tehu, a pri prvom uplne nic. No co, kazde tehu je asi ine 🙂
Olif, ked Ti mala spinka 3 a viac hodin vkuse, mozes si byt ista, ze sa dobre napapala, teda potiahla si aj zadne mliecko. Inak by bola za hodinku hore.
Ja som pribrala pri prvom 14 a teraz mam 13 tak to vahou asi nebude a to vstavanie ani nehovorim to mi uz manzel musi pomahat
olif neukazali ale viem ze malickom...ale nefunguje to ked taha...proste musi ona uplne povolit a uz nechciet resp.spat...
a baby kolko budem krvacat?
ja som pri Terezke pribrala 22 kg a teraz zatial 17kg, takze vahou to nie je urcite 😉 skor by som povedala ze uz je to na telo vacsia zataz, ked sa musime starat neilen o seba ale aj o deti a tak..a mozno ja telo to inak znasa..
zuci, mozno 2 tyzdne mozno 6 😉 indivindi
a uz sa to tu zbieha,nocna smena hlasi nastup,co? 🙂 babky,ziadna nemate skusenosti s tou bolestou pod lopatkou,pripadne niaky recept proti nej?
jani a nespala si iba neako nakrivo? Mna dnes tak hlava a krk pobolieva asi aj z oho že som spala dosť nakrivo 🙄
jani ja neviem a ako ta to boli? nemas tam zacviknuty nejaky nerv ja ked som mala zapal tak ma to tam tak pichalo
ako sa mame hlasiť do nočnej keď ten koň nie a nie ísť 😠
jani aj mne sa Simonka pači a keby namiesto Tobiho bola baba tak Simonka isti ale drahy by rad Klaudiu 🙂
a môj drahy sa smeje, že dnes mame všetky pohotovosť 😀
ale fakt to je na nervy že ten koň nejde tak ako ma
no ništ dáme na klobásy 😀 idem do vane lebo ma tu šlak trafí, potom vás mrknem kam ste sa až dopracovali ale vela toho asi nenačítam 😉
juj,tak ma to tam pobolieva vlastne uz tak od 5.mesiaca,ale teraz ku koncu sa mi to vyslovene kazdym dnom zhorsuje.. A ako by som dosla na to,ze je to cviknuty nerv? S tym mi ani moj gynekolog neporadi :( aspon ze Simonka ma uspech. Vy ste to nevedeli 🙂) ?
granado ja som bola v sprche a hahahahahahaha nevopchala som sa ale zasekla som sa tak kričím na stareho nech mo pomôže lebo bruško mi poriadne tlačilo a on sa rehotal ako kôň 😀 tak som sa šuľala od smiechu i ja a nakoniec som svojou vahou dvierka na sprche vyvalila 😀
no čo jedny dvere fuč 😀 😀 😀
a najlepšie na tom bolo že sme sa tak hlasno smiali až suseda klopala na stenu tak vravím vylomim ešte jedny dvere tak to už bude cely blok v pozore 😀
no nič sprchujeme sa provizorne ako v školskych sprchach bez dvierok ale vody mame po celej kupeľni 😀
joj čo ja nevyvediem 😀
garonka ja som sa narehotala teraz na tebe ja budem musiet potrebovat zachvilku obuvak do vane 😀 ale predstav si co si idem dat puding som varila vanilkovy s piskotami a ananas navrch 🙂
jo aspoň mate šou a smejem sa i ja a rano mužík dvierka odnesie pekne krasne pred kontajner a kupuju sa nove som ich komplet vylamala 😀
ide koň hijooooooo
mami a čo že nem naladu? ale chrbat ma bolí to nevadí? ale modrinu nemam 😅
kati papaj puding a myslí na mňa ja si dam rano ovsene vločky 🙂
blumi ta suseda nas normalne načuva alebo čo joj ale to nemalo chybu 😝
gari suseda asi nema co robit a chyba jej vzruso 🙂 ja som uz spapala puding no ale tie tlaky s tou hlavickou ako mi tam dolu maly naraza normalne tu hykam
gari a ako ťa vyprošťoval obuvákom alebo ťa namazal olejom aby si sa lepšie šmýkala? 😀 😀 😀 Ja som si tam super poležala 😉
asi tak martinka idem sa osprchovat uvidime co to da dufam,ze ma este vana udrzi lebo ked tak skocim tak tak cudne vrzga 🙂

Katina, moje prve tehu nebolo labuzo, ale bolo uplne ine, boleli ma ine casti tela 😀 😀 panvove kosti ma neboleli, maly ma nekopal do mocoveho mechura, zato som mala problem chodit, lebo ma priserne bolel bedrovy klb. Teraz, paradoxne, vazim o 10 kg viac ako vtedy, ale ten klb ma neboli, klop-klop...
a Blumi, presne ako pies, najhorsie je vstat a zacat chodit, uz ked to rozchodim, tak sa da, ale ta bolest pri vstavani je priserna a o otacani sa v posteli ano nehovorim 😖 😖