Mamičky novembrových bábätiek 2008 III. Pridajte sa
aaaa pokracujeme 😀
lenze zvolensky je smotanovy...smotana sa mi zda je nevhodna, len neviem preco a ani neviem od kedy sa moze 😅
ja som ale schopna zjest len ten zvolensky 😉
prsky praveze maju byt tie mliecne vyrobky plnotucne 😉 a nemoze sa tvaroh koli vysokemu obsahu bielkovin, ci co
sak hej, plnotucne, lenze zvolensky jogurt nie je taky ten pravy jogurt (taky jeden cesky predavaju - neviem teraz nazov - a ten je ako jogurty kedysi - predavaju ho v skle) a je SMOTANOVY (preto mi chuti, jogurty inak nemusim 😉 )a neviem kde som citala, ze smotana nie je vhodna
a nasla som to .. v tej knihe od Gregoru...pise, ze pre vysoky obsah bielkovin nie su do roka vhodne tvarok, smetanky, lipanky, pacholicky a tak vhodne...tak som si akosi zapamatala, ze smotana neni vhodna 😀
to je pravda - smotana je odporucana az od roka...ale asi mi je to aj tak milsie ako jogurt s trvanlivostou mesiac a kopou chemickych udrziavacou...tam fakt nic zive a prirodzene nemoze byt...
tu je ten jogurt, co chuti ako jogurty kedysi http://www.madeta.cz/cs/produkty-a-sluzby/nase-...
ved uz ani mlieko dnes nepredavaju take, co by same od seba po 3 dnoch skyslo a dal sa z neho vyrobit napr. tvaroh...co sme niekedy doma bezne robievali.... dnesne mlieka skor zhniju nez skysnu...
deni ja robim kysle mlieko stale doma 🙂 do litraka plnotucneho rozmiesam kyslu smotanu a na druhy den mnaaaam k pecenym zemiakom 😝 😝 😝 akurat zajtra sa na to chystam, moloko mi uz kysne v chladnicke
Ahojky řešíte jogurty tak mi doktorka přímo nakázala jogurt kvůli tomu že váže tuk nebo co aby malá trochu přibrala a říkala že je uplně jedno jestly nizkotučný nabo smetanový....a muže i s příchutí klidně.....jenže ona to nechcce 😖 😖
tak uz mozeme davat jogurt? a je lepsie na desiatu alebo olovrant? 😉
svokra zabava malu, uz mam oprate, aj v rukach, ryzovy nakyp sa zapeka, relativne upratane.. 😅
aj ja sa chystám pridat jogurt od 8 mesiacov čo je zachvílu budem ho dávat na desiatu alebo olovrant ako nám to bude vyhovoat teraz desiata a olovrant býva výživa ovocná tak potom jedno vymením za jogurt skúsim najprv biely smotanový a uvidíme ako sa jej bude lúbit asi zvolenský alebo hollandiu ten mávajú ale len niekedy tak uvidím vraj activiia je len chemia tak ten asi nie
amooooon - ty si akaaaaa kocka na FB!!!!! som si normalne hlavu lamala, ze kto to je, na konovi mas uplne ine fotky. perfektna si na tej profilovke
a ako sa u vas povie olovrant, am?
baby, k tym jogurtom,
ako pise cryo, tak activia biela je v pohode, neni nizkotucna, nizkotucne su tie fit....a smotanovy urcite nedavat, to je tazko stravitelne pre tychto krpcov.....a ja zas mam infosky, ze jogurt od 10.mesiaca...tak si vyberte, kazdy zdroj pise inak 😕 😕 😕
pepka achooooj....ty sa pekne flakas 😅
ale chapem, dovolenka, 2 decka doma....to su ine zabavky 😕
zdeni, ved prvy den normalne fungujem, dovolenku sme si predlzili aspon o 2 dni, nech si uzijeme aspon par dni peknych.... v piatok sme sa vratili, vybalili tasky a hned leteli na vikend do TN na svadbu Petovej sestre.... no a vcera nam cely den zasklievali balkon, tak som bola zavreta s 2 detmi v jednej izbe....
ale odo dnes uz konecne normos rezim,
siska jo to není aktualní fotos teďka jsem hnuska musím něco se sebou udělat pak dám aktualní foto .... 😀
olovrant ani nevím jak se u nás řekne asi svačina ...
jinak Karolínka umí dělat pápa a aji to u toho říká se mi to strašně líbí a furt jí tím otravuju 😀 😀

no ten milujem siska