icon

Mamičky novembrových bábätiek 2008 III. Pridajte sa

bezaz
20. máj 2009

aaaa pokracujeme 😀

prsky
2. sep 2009

zdenus...no za podusku dat 30€ je dost, sikovna mamina urco usije...napr. taka pepka 😀

siska...no super, ale aspon sa zistilo, ze co mu je, tak sa to hadam uz konecne zlepsi

sisa.b
2. sep 2009

ahojte 🙂 tak ja uz som zapisana a 26. nastupujem 😕

siska, no to su ti nasi uchvatni doktori 🙄 snad to budete mat rychlo za sebou, ked poznaju pricinu.

prsky, ved ty si dost sikovna a zrucna, to by si hadam zvladla 😉 alebo treba poprosit bez, aby vam ich posil jej svokor 😀 ja tiez uvazujem, ze nejaku malej usijem do stolicky. ste ma ukecali, aspon na vianoce k veceri stolicku vytiahneme 😀

prsky
2. sep 2009

sisa..no ja by som musela tu podusku uhackovat..sice mam doma sijaci stroj bez englovacky, ale neviem neviem, co by mi z toho vzniklo 😀

sisa.b
2. sep 2009

prsky, no ved ako-tak usijes a potom navrch uhackujes, aby si pripadne chyby zamaskovala, nie? 😀

sisa.b
2. sep 2009

ja zas rozmyslam, ci si predsa len nepoziciame tu CAM od kamaratky, ale zdala sa mi taka labilna 😒 ta stara drevena, to je ta klasicka, co sa da rozlozit aj na stolik + stolicku a ma super stabilnu tu zakladnu.
no ale ved do vianoc casu dost na rozmyslenie 😀

prsky
2. sep 2009

sisa..ja som nad barborkou tiez uvazovala 😉 (pod takym nazvom teraz tu stolicku predavaju 😉 ) a potom som objavila triptrapku 🙂

dzani
2. sep 2009

...no moc ste mi neporadili s tym cestovanim 😔 ....asi ma uz nepoznate 😀

prsky
2. sep 2009

dzani, poradila by som ti, ale neboli sme na dovci 😉

zdenus
2. sep 2009

dzani, ani my sme nikde neboli 😉

ja som nad tou stolickou uvazovala pre elis do detskej, zatial tam mam z kuchyne, pri jej temperamente kolieckovu neriskujeme 😀 ..sak uvidime, mala by cosi vydrzat, aj najazdy barbarov 😝

sisa.b
2. sep 2009

tak ja ju mam u babky v komore, ale nechce sa mi ju umyvat 😀 😀 😀 😝 a barborku si zapamatam 😀 akurat budem musiet aj traky oprasit, lebo tie popruhy nema a samko mi z nej vyliezal 😅

dzani, jasne, ze pozname, len my sme tak daleko necestovali. boli sme v tatrach a to nam trvalo nejake 3 hodinky s 2mi prestavkami na cikanie a cicanie 😀 a bola v novej autosedacke, lebo z vajicka jej tie dlhocizne nohale uz trcali. mame chicco a da sa pekne polohovat, aby to mala pohodlnejsie na spanie pocas jazdy 🙂

sisa.b
2. sep 2009

zdenus, my tam koliecka nemame, akurat ked sa rozlozi na stolicku + stolik, ale v tom sa nechceli moc hrat, akosi ich obmedzovala alebo co 😅
inak do mna nahucali, ze ked slecna vie uz stat a krokovat, tak by sme mohli vytiahnut choditko ku svokrovcom na dvor a co sa stalo? 😀 slecna v nom huci ako diva 😀 😀 😀 takze ma rozum aspon ona 😵 rovnako ako ked ju chcel svokro napchavat tortou, len olizala a nechcela 😅 🙂

talinka
2. sep 2009

ahojte,

tak som rada, ze sa napad spolocnej oslavy ujal,

pepka, super napad realizovat to tam 😉

talinka
2. sep 2009

dzani, ja by som jednoznacne sla na noc 😉

siska_br
2. sep 2009

teda, s tou pepkou je to dobry napad, mali by sme ju ukecat 😀

sisa - ale maju toho rozumu decka, ze? normalne rebeka trhla svokru, super 🙂

dzani - ja sa jednoznacne priklanam k nocnej alternative...my mame maximum cosi vyse 200 km - ale za to casto - a raz sme vyrazali az vecer o osmej, malicky ako sme vyrazili zalomil a zobudil sa az po prijazde...cez den prespi na ceste max. hodku - hodku a pol a zvysok musim animatorovat plus prestavocky...takze u nas urco na noc vyhrava. dzim palec, urcite cestu dobre zvladnete

adi - nevies ako janka? je v ramci moznosti v poriadku? pozdravuj ju od nas, prosim, hrozne moc na nu myslim

prsky
2. sep 2009

siska...cita nas, len sa jej neda prispievat...zajtra by ju mali pustit domov, zda sa mi, ze v ramci moznosti sa ma ok

mojkamirka
2. sep 2009

ahojte,

tara, myslím na teba a držím palčeky nech si skoro v pohode.

sisa, môj drobec v "barborke" sedel pred dvoma mesiacmi, pri krmení sa mi z nej zošuchol tak, že hlavu mal tam kde preedtým zadok, a to som sa otočila na tri sekundy. Potom som ho krmila tak, že nohy mal medzi mrežami aby sa mi zase nezošuchol, no potvora mala sa tam potočil a už sa mi v nej temer postavil. A keď som to monštrum poskladala a on sedel za stolíkom do 5 minút odtial vyliezol a to sa mi mama s babou dušovali, že ho to bude baviť a odtiaľ nevylezie, no jasne a potom že si syna nepoznám.

dzani, my cestujeme 6 hodín vlakom cez deň, a máme čo robiť dvaja lebo to naše dieťa neobsedí ani 5 minút na jednom mieste. V autosedačke ručal jak tur, a to v nej bol len 15 minút jazdy. Ja na tvojom mieste idem radšej na noc.

sisa.b
2. sep 2009

mirka, ved toho sa obavam, aby rebeka nebola taka ochotna sediet v stolicke, ako aj v tom choditku 😅 to ju hrozne obmedzovalo, lebo po styroch sa dostane, kde chce 😅 a na stolicku som starsim dvom cosi davala - tusim opasok zvrchu na ten drziak cez tu dieru akoze na nocnik, aby to malo pruh medzi nohami, ako sa uz dnes vyrabaju a nezosuchovali sa mi z nej.

tara, tiez na teba myslime

holky a nebojite sa tej trip trapky? ved tu kedysi bolo nejake video, kde sa babo prevratilo s nou 😕

dzani
2. sep 2009

babule dakujem pekne za rady 😵 , tiez myslim ze na noc bude lepsie.

Sisa.b aku mate chicco autosedacku, my kazdu chvilu cakame, mame objednanu chicco Proxima, tiez je polohovatelna, dufam ze budeme spokojni 😉

rominka
2. sep 2009

ahojte tak my jsme dneska byli cely den u nasich a jeste jsme se stavili ke kamosovi pro kameru sehnal nam za lepsi cenu tak konecne si nemusime od nasich pujcovat jeste nastudovat a muzu natacet,byla jsem se aj kuknout na papucky ale meli hrozny vyber tak jsem si aspon koupila nazouvaky na konci leta ale konecne mi padly do oka ,taruska-to je mi lito 😔 ale neboj urcite se brzo zadari ,sisa b. -jsi fakt borka pri detech jeste se dat na vysku......

rominka
2. sep 2009

dzani-sice nemam odzkousene ale jela bych na noc pres den jsme jeli akorat 5 hodin do tater a ke konci tak rvala ze jsem ju musela vytahnout z vajca strasne rvala nepomohl ani muj animacni program 😉 proste spala jen v dobu kdy je zvykla tak bych byla pro tu noc

sisa.b
2. sep 2009

dzani, my mame tuto http://www.biga.sk/index.php?page=6&itm=53211 akurat za inu cenu 😅

rominka, naopak, sla som tam dnes s malou dusickou a ked som videla rozpis predmetov, tak som odtial rychlo utekala 😅 a neviem, ci tam este vobec pojdem 😀 😝 🤐

rominka
2. sep 2009

sisab.-ale pujdes ty jsi agentka zvladas vsechno 😉a kdyby odejit muzes kdykoliv

sisa.b
2. sep 2009

no ved tym sa utesujem 😀

rominka
2. sep 2009

🙂 dobrou noc kocky jdu vymecne chrapat pred pulnoci a to jsem mela v planu ze pujdu v 10

jjjitule
Odpoveď bola odstránená
bezaz
autor
3. sep 2009

bre ranko
u nas peklo noc, ved naco by sme sa mali dobre, ked sa mozeme mat zle.. z nosa stale tecie, stale len riedka vodicka, ani odsat sa to neoplati, lebo za dve sekundy tecie dalej 😝
sisa neboj, zvladnes skolu.. a ked nie, tak nie 😉

sisa.b
3. sep 2009

ahojte 🙂

zuzi, to je aj moje heslo - ked to nejde, tak to nejde 😀 ved uvidim, ako to bude.

u nas hroza pri papani ☹ za dva dni jej poriadne narastol ten vrchny zub a ja som cela dohryzena. normalne ma chyti a ked je pricucnuta, tak trhne hlavou doboku. toto mi urobi aj niekolkokrat za minutu, dokonca aj v polospanku ma tak natahuje 😢 pekne ma stipu bradavky

bezaz
autor
3. sep 2009

sisa mna ninka hryzla, ked mala len spodne dva zuby a som jej spravila sokovu terapiu, ked ma pohryzla, tak som zajacala, takze teraz nastastie vobec nehryzie s tymi vsetkymi zubami 😉

prsky
3. sep 2009

cafte..tak som zapisana..horor moze zacat

sisa, nebojim sa triptrapky, to video je dobra kravina..keby sa mi tak decko odrazalo od stola, tak to by sa prevrhla z akejkolvek stolicky a tiez zavisi od nastavenia - ked je tazisko viac vzadu, tak jasne, ze sa prevrhne...takze asi prve by som vychovavala decko, aby sa nohami neodrazalo od stola 😉

bezaz
autor
3. sep 2009

adi som napisala do hrocha, som zvedava, co mi odpisu.. narovinu som napisala, ze chcem vratit peniaze, aj cislo uctu som im napisala.. hajzli 😠 😠 😠