icon

Mamičky novembrových bábätiek 2008 III. Pridajte sa

bezaz
20. máj 2009

aaaa pokracujeme 😀

siska_br
2. okt 2009

deni - ale u nas nezaberaju ani basnicky ani pesnicky, dudel, flasa, mojkanie, hojdanie, nosenie proste niiiiic...a steny mame take tenke... 😀

tara2
2. okt 2009

tiez by som najradsej kojila uz len rano a vecer, pridavam sa do klubu 😀 maly sa tiez budi uz len na to aby si trocha podudlal 😝

tara2
2. okt 2009

ozaj a co sa cumla tyka ja by som ho chcela od roka pomaly od cumla oducat, bude to tazky boj...sused by sa asi mal na cas odstahovat 😅 😅 😅

deni_v22
2. okt 2009

siska, mne sa tiez uz ledva odzdravi suseda zdola 😅 , ale to asi kvoli klopkaniu hrackami o podlahu..co uz.. popravde v noci az tak moc neujuka, skor si hundre...takze sa musis len pevne rozhodnut bez moznosti kompromisov a uvidis, ako rychlo Samko pochopi 🙂

sisa.b
2. okt 2009

holky, ja som urobila rekord v upratovani u nas - za hodinu som z mega bordelu urobia ofotitelny byt, lebo sa k nam hnala realitacka a trvala na tom, ze to musi byt teraz 😅 samozrejme s dietatom v mdc na chrbte, tak teraz zlahka odpadavam od unavy 😝

siska a co mas proti ortopedickym topanockam? kurnik vsade pisu inak, tak kto by sa v tom vyznal. no ja idem na doma kupit kozene capacky, ktore su vraj najlepsie, aby sa cvicila klenba a do kocara nieco pevnejsie, keby sa nahodou raz rozhodla chodit 😀
inak k chodeniu - tie baby su asi fakt viac po... lebo aj sara mi zacala o par mesiacov neskor behat oproti samkovi. ten uz behal v taktomto veku, pritom rebeka bola o par mesiacov popredu v lozeni aj oproti nemu. a teraz sa boji rozbehnut 😅

tara, my sme nastastie bez dudla, tak som rada, ze nas aspon toto oducanie obislo 😝

zdenus
2. okt 2009

baby, sak ja kojim len rano, obed, vecer...a potom 150x v noci 🙄
deni, ja som tiez za drezuru,a ale predvcerom som to po 20 min hukania o 2 hod v noci nezvladala a strcila jej cecok do huby, nech je klud......ja sňplanujem dat lauru do izby k eliske, lenze ony dve su ina particka, eli sa jej vtrepe do postielky a ine rehoty idu stadial 😀

siska_br
2. okt 2009

zdeni - tak to mas doma veselo 😀 😀 😀

sisa - detuchy maju cca do 3 rokov na chodidlach tukove vankusiky, a z tych sa formuje detom klenba, ortopedicka vlozka ich deformuje, vlozka by mala byt rovna..ale najst take topanky je pomaly umenie a tety predavacky v obuvach tuto informaciu beru dost skepticky a neveriacky...darmo darmo, co sa raz naucis... 😝

deni_v22
2. okt 2009

zdeni, tomu verim, ze su particka..dianka ma 2,5 rocneho bratranca a co stretnutie, to su zohratejsi 🙂

my sa na stahovanie malej zo spalne musime psychicky pripravit, lebo pre nas to znamena premiestnit medzi sebou vsetky tri izby v byte...do terajsej detskej sa totiz uz tretia postel nezmesti, tak musime z obyvky spravit detsku, z detskej spalnu a v spalni vznikne obyvka....to bude masaker asi na buducu jar/leto...

sisa.b
2. okt 2009

siska, tak to tiez pocujem prvy raz 😅 a obuv pevna, ci nie? lebo niekde citam, ze pevna, niekde ze ideal naboso a uz sa v tom fakt neda orientovat 😝

sisa.b
2. okt 2009

fuha, moje dieta mi tu zas smradi do nocnika 😝 😀 no aspon plienky su usetrene od toho 🙂 ale krici pri tom stale ☹

siska_br
2. okt 2009

deni - tak vy to mate teda komplikovane 😅 to vas caka na jar taka mensia prerabka.. 😝

sisa - na doma najlepsie ponozky alebo capacky. samik nam ale dost spickuje, tak kupujeme snurovacie vysoke papucky - take s co najohybnejsim spodkom. citam vas v ockovacej teme, siska objednavas to C-cko? tuho nad tym rozmyslam, hodilo by sa nam aj kvoli tomu zelezu...

prsky
2. okt 2009

siska...no sesternica mi tvrdila, ze to trva 3 noci, kym to dieta pochopi, tak dufam, ze lala bude rovnako chapava ako je prabratranec 😀

ela...tiez nechcem odstavovat uplne, len zredukovat a pochybujem, ze Lala sa odstavi sama, na to ma didy prilis rada 😀

deni...no to ma sokoval sused od spodu...minule cez den Lala chvilinku v kuchyni dobkala o parkety lievikom a od zacal trieskat do radiatora a to nechodi na nocne 🙄 ... len som celkom nepochopila, ze to mu vadilo a v noci, ked macky behaju po izbe, tak nic nehovori ani netrieska 😕 ... a rudo bol zas vysokovany, ze to pocuju, kedze mame taku nejaku superspeci odhlucnovaciu hubku ci kery fras medzi parketami a podlahou 😀

zdeni...ja kojim cca 5-8x v noci, rano, obedny spanok a vecerne uspavanie 🙂 a ked je cez den moooc nevrla, tak este ukludnovaci kojo cez den 😅

prsky
2. okt 2009

c-cko kvoli zelezu? to co?

siska_br
2. okt 2009

prsky - aj my sa tolko kojcujeme 😅 - rano, pre spanim na obed a pred spanim vecer. v noci furt

hej hej, to mi vsetci hovoria, o dusu sa dusuju, ze to na 100% funguje...3 dni...booooze, ale ved ma susedia ukamenuju a ja sa zblaaaaznim jak Juricek... 😀

inac TT je bajecna 😵 😵 😵

siska_br
2. okt 2009

to mi poradila petka, musime brat maltofer a ten sa lepsie vstrebava do tela spolu s vitaminom C - fasa ze mi to dokino nepovedal, ze? aj co som trochu nastudovala po nete tak tiez tak pisu

siska_br
2. okt 2009

babule - nepouzivate nahodou niektora doma vodne filtre Brita?

prsky
2. okt 2009

siska..ja ked som bola anemicka, kazala mi dokina uzivat bkomplex - vdaka B sa lepsie zelezo vstrebava...preto sa divim, lebo o C som v tejto suvislosti nepocula

prsky
2. okt 2009

jj TT je super

zdenus
2. okt 2009

ja som bola po eliske anemicka akazali mi zelezo zapijat pomarancovym dzusom...presne kvoli tomu vstrebavaniu...a B sa dava ako alternativa kys.listovej...

siska_br
2. okt 2009

hej hej, neviem, nie som si ista, myslim, ze to zalezi od konkretnych vysledkov rozborov krvi, zvyknu predpisovat pyridoxin - to je B-cko alebo kyselinu listovu, alebo to C-cko...ja ho zas az tolkymi preparatmi nechcem napchavat, ale aspon to C-cko sa mi vidi celkom fajn, vzhladom aj k bliziacej sa zime a nasim vecnym chorobam..

deni_v22
2. okt 2009

siska, ja mam Britu..preco? dufam, ze si sa niekde nedocitala, ze je to zle ma mame smarit do kosa...🙂

siska_br
2. okt 2009

zdenus ma trhla 😅

siska_br
2. okt 2009

deni 😀 😀 😀 😀 to az tak vela rozumov rozdavam? 😔 😔 😔 nie, nie, praveze si na nu zuby brusim, tak smirujem po referenciach 😉 ste s nou spokojni?

zdenus
2. okt 2009

siska 😀 😀 😀

deni_v22
2. okt 2009

ja to mam uz roky...piju z nej povacsine dievcata..a som spokojna, lebo viem ze chlopcu vodu izbovej teploty..inak by si z vodovodu liali naisto ladovu...

zdenus
2. okt 2009

siska, ja ta asi sklamem, britu sme mali v robte a mne voda z nej nechutila, asi mi tam chybal ten bordel 😀

siska_br
2. okt 2009

zdeni fakt? nasa voda chuti otrasne, hrozne tvrda a vapenata, ficime na minoskach a cajoch a uz mam pocit, ze sme vymineralkovani vyse hlavy 😝

zdenus
2. okt 2009

sisa, my tu mame absolutne v pohode vodu.....chuti dobre...v podstate bez farby, chuti a zapachu 😝
ja som tiez dost cajova a mineralkova....ale s vodou tiez nemam problem

sisa.b
2. okt 2009

siska, urcite si to C-cko idem objednat. ja hlavne pre malu kvoli tomu ockovaniu, ale urcite sa u nas vyuzije aj pre ostatnych. len neviem, ci mam vziat jedno alebo dve balenia 😝

voda mi tu tiez nechuti, tak by sa mi brita tiez zisla. ja sa nalievam mineralkou non-stop, denne aspon 3 litre a ked mame cestu do tn, tak behame na kyselku. 😝

bezaz
autor
2. okt 2009

baby tak som objavila tie papucky, co sa mi vcera pacili v auparku aj tu v samorine, samozrejme o 25percent lacnejsie.. robia aj obuv navonok, ak mate niekto zaujem kuknite.. http://kornecki.com.pl/index.php?option=com_cla...
ale tiez nerobia male cisla, teta predavacka sa na mna len usmiala, ze cizmicky pod 20tku nevidela 😝