icon

Mamičky novembrových bábätiek 2008 III. Pridajte sa

bezaz
20. máj 2009

aaaa pokracujeme 😀

deni_v22
30. máj 2009

uz asi neskoro idem, co?...

tara a nakoniec si prisla na to ako nahodit bez dierky? inak niektore vzorky to dierkovanie priam vyzaduju, tak nech sestra do tvojho pletenia nekafre, lebo mozno to tak prave malo byt 😉

tal, tak to muselo byt strasne v tom kutiku 😝 uz chapem, preco v nasom najvacsom centre nie su v prebalovacich miestnostkach kluce...minule som spekulovala, ze keby som tam sla sama, ako sa zabarikadujem, doteraz ma totiz stale strazil zvonku muz a vravel, ze kopech chlapov sa myli a trepe do tych dveri, lebo su hned vedla zenskych WC, tak si myslia, ze to je muzske....

prsky, ty obchodujes s vlnou?

talinka
30. máj 2009

a dnes kupila tomimu svokrusa na lezenie tuto prilbu :

http://www.predeti.sk/index.php?c=detail&id=1071

talinka
30. máj 2009

deni,
no presne toto bol prvy prebalovak,ktory sa zamykal zvnutra...ja nepotrebujem zamkynanie...ale tito by apson to mohli tak spravit, ze sa bude kluc niekde pytat a nie takto a zaroven to bolo aj wc pre invalidov 😖

rominka
30. máj 2009

tal -Tomik je teda vybaveny jeste jsou chranice na kolena ,dobrou kocky uz to balim ....

prsky
30. máj 2009

deni...zacinam 😉

tal...aj budes tu prilbu pouzivat?

mojkamirka
31. máj 2009

avojte, tal prilba nemá chybu, a z v tom maxe by porazilo aj mňa

tara2
31. máj 2009

Caute 🙂

am - ahoj ako sa mas? Deticky posluchaju? 🙂

deni - no strikujem malemu vlnene nohavicky na plienky tak tie diery tam urcite nemali byt 😀

tal - mne sa pacilo ze ked som bola v Avione tak hore ako je ta kojaca a prebalovacia miestnost tak tam stale kruzila upratovacka, vsetko bolo cistucke. Ale je pravda, ze som tam bola doobeda bohvie ako to tam vyzera poobede a vecer 😕. A k tej prilbe ze jaka vybava 😀

rominka
31. máj 2009

ahojte -u nas prsi to je zas pocasi muj se chystal ze rano pujde na ryby a tak mi aspon venku malou uspava a ja muzu neco udelat je naucena na venek tak nam doma neusne ani zanic aj jsem vcera cetla o tom diskuzi sice ty deti meli 15 mesicu a to same tak je nechali vybecet no nevim jestli bych na to mela nervy ale pry se tak naucili aj vecer usinat pry to chce tak 3 dny az tyden vydrzet a pak to zabere 😕 😨

rominka
31. máj 2009

holky co pletete jste teda sikulky ja na to nejsu ale ani bych na to nemela vubec cas jste borky 😉

bezaz
autor
31. máj 2009

caveste, vcera mam A, som bola uplne rozbita
ninka najnovsie zaspava ako denina dianka, len potrebuje obecenstvo, v piatok zaspavala 2hodiny a rano bola uz o 6 hore, vcera sme to po hodine uspavania vzdali, dali ju do hojdacky, tam opica zaspala a len sme ju prelozili do postielky
baby len provokujte s jahodami.. ja by som si dala mnaaaam 😅 mne nikto nedonesie, musim si za tazke prachy kupit
vcera sme mali prvy krat masko, celkom smakovalo..
jani pastrnak cisty maju v malych poharikoch v DM
tal hnusna prihoda, praveze ja co som bola v prebalovakoch, vsade sa dalo zamknut, ale na druhej strane sa kluce pytali.. sice v avione tam moze ist hocikto a da sa zamknut 😅 aj v ikea
este k stolicke.. my teda uvazujeme nad tou tripp trapp ci ako sa vola, ale baby skusene matky povedali, ze najlepsia je aj tak ta z ikea, najlacnejsia a najpraktickejsia.. ze kym dieta nesedi najlepsie je krmit v lehatku a potom uz hentu..
poharik mame canapol, netecie, ale funguje na inom principe ako avent, ninke sa to paci, len sem tam ho obhryza len tak a potom ma zatecenu vodu az v polovici chrbta 😅

mirri
31. máj 2009

dobre ranko,
tak toto je vcerejsi kolac https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...
to abyste vedely,ze i ja obcas pecu..teda,ze mam cas a nesedim jen na netu.. 😀 😀

tal-ja taky budu kupovat tu prilbu,vim ze je od 8 mesicu,tak jeste par tydnu pockam..maly se zatim vic plazi nez leze,tak jsem relativne v klidu..

ke stolicce.ja uzivam lehatko a pak rovnou prejdu na sedatko co se pridela ke stolu.mame ho z masivu,tak nemam strach ze by se mohl prevratit..moc mista doma nemame...

hrnecek mame tupperware,funguje,ze se musi zkousnout,a taky ho rad hryze a je pak mokry i na zadech.. 😀

mirri
31. máj 2009

jo a zas me tu nas.ali,nemaji tu zeleninu ve sklenickach!!!jen mrkev a a pak nejaky mix... 😠 zato vyvary a masa a syry pro maly maji hafo...jsem zjistila,ze tady jsou ryby ve sklenicce od 4 mesicu.. 😕

prsky
31. máj 2009

baby, ja som este nebola v prebalovakoch, ani netusim, kde sa nachadzaju...kojila som zatial vzdy niekde v kute na lavicke a zatial sme nepotrebovali prebalovat, bo do obchodakov moc nechodime a ked, tak sme tam max 1-1,5 h

idem k mamicke na navstevu, tak zatial packo 😉

tara2
31. máj 2009

zuzi - mne sa ta stolicka z ikey moc nepaci... a aj Dominik rad obhryza ten sosak z poharika a mokry je vzdycky 🙂

mirri - kolac vyzera velmi chutne, ja som robila len jahodovu bublaninu

prsky - pozdravujeme mamicku 😀 😉

amonis
31. máj 2009

čaute tak já jsem taky včera dělal jahodovou bublaninu s posypkou ale nikdo to tady moc nejí.....

včera v noci už jsem byla naprosto v prd. nejdříve ve dvě hodiny přišel manžel do ložnice já jsem už asi po třetí kojila tak jsem na půl spala no a zrovna když tam vešel tak jsem otevřela oči a vylekala jsem se ho jak nějakého ducha a tím jak jsem zařvala tak jsem Karolínku vzbudila tak že už do pěti hodin neusla 🙄 🙄 furt jsem jí musela nosit a kojit ale vůbec se jí nechtělo spát už jsem byla tak hotová že jsem kolem půl páte brečela do polštáře v totální bezmoci........ no pak usla a spala do sedmi ale fuj dala mi zabrat jsem měla fakt už nervy.....když jsem jí položila do postýlky tak se tam začla točit a volat takže jsem jí musela furt utišovat ať všechny nevzbudí....

jinak u nás vůbec nejede ovoce a zkoušela jsem kaši před spaním protože mě už fakt vycucuje a to jí taky moc nejelo a to byla hami a tam je i cukr 😖 😖 takže příkrmy nic moc už teďka 😒

tak to tak v kostce co u nás ..jo začla se zvedat na kolínka.......

horajda
31. máj 2009

cafte zienky no vidim ze tu nik nie je ☹

inac ja som kupila tu avent a som s nou spokojna zuzka sa pomalicky uci z toho pit a netecie to takze vobec nie je mokra 😉

prsky
31. máj 2009

cafte, sme s5 od mamci

mama varila polievku a malej z nej odliala kym este nebola osolena a okorenena...potlacili sme mrkvicku a davala som jej ju aj s dost vyvarom a taaak otvarala hubenku ako este nikdy 😉 takze nase kukoliatko je asi masova 😀

prsky
31. máj 2009

jaaj...ja som jedla tiez a furt sa nacahovala za mojou velkou lyzicou ... tak som jej skusila dat z tej a cuduj sa svete, islo jej to lepsie ako s detskou 😉

mojkamirka
31. máj 2009

prsky, tak vám to teda ide, my sme sa zatím nechytili na žiadnu zeleninu, zajtra bude mäsko s hruškou tak snáď konečne do neho čosi aj natlačím. 😅

prsky
31. máj 2009

mojka...praveze to moc neslo...max 4-5 lyziciek a evidentne jej to nechutilo, ale regularna polievka bez soli jej teda smakovala a to ta mrkvicka bola dokonca len tak ledabolo potlacena vidlickou a ani ju nestriasalo...takze asi netreba robit okolo toho moc velke tanecky 😀 uvidim zajtra doma...mozno len sekala frajerku u nasich 😉

deni_v22
31. máj 2009

ahojte,
amon, tak to by sa u nas nemohlo stat, ze by nemal kto jest kolac...z vcerajsej bublaniny je uz len pasik rezervovany na zajtrajsiu desiatu do skoly...
dobre som pocitala, ze ti v noci mala 3 hodiny zurovala??? to si musela byt riadne KO ☹ dufam, ze aspon dnes ti manzel doprial cas na regeneraciu sil..

u nas sa tiez dnes celkom slusne papalo - hrasok, mrkva a trochu kalerabu, vsetko od svokrovcov zo zahrady, a hlavne maskooo, bola ochotna otvarat pusu, az som sa divila.takze asi je tiez maskova..

baby, mala zase nekaka..uz 3. den dnes 🙄 uz som aj s rurkou pokusala a nic ☹ furt do nej vodu lejem, cvicime a nijake zlepsenia nevidim...neviete, existuje nejaka slivkova hotova vyzivka? musim sa poobzerat...lebo ine neviem, co by som jej mohla davat - vlocky az o mesiac...

zdenus
31. máj 2009

helou,
deni, slivkovavyziva existuje, u nas v DM malju....a este je aj taka nestle slivkova kasa, eliske veeeelmi pomohla, ale teraz netusim, od akeho veku je 😕

deni_v22
31. máj 2009

zdeni, dik, poslem muza kupit zajtra jedno aj druhe, sak zje kasu neskor, ked nebude vhodna...
mam z toho nervy, lebo odkedy vtedy daavno 14 dni nekakala, nenabehlo to na pravidelny dnovy rytmus, tak furt ju len sledujem...dufam, ze je to len tym, ze je lenivsia a moc sa nehybe a ked zacne lozi, napravi sa to same...na nejake gastro vysetrenia nemam chut 😒

prsky
31. máj 2009

deni...nasa tiez dnes uz druhy den nekakala...niekedy da aj kazdy den, ale vacsinou je to zatial taky 2-3 az 4 dnovy interval

pepka
31. máj 2009

ahojte baby
deni, raz som kupovala v lekarni nejaku slivkovu stavu.... ale u nas pomohlo hanke kamilkovy cajik, alebo vyvarene susene slivky vyluhovane a z toho ta voda, pripadne kombinacia oboch bola ista 🙂

deni_v22
31. máj 2009

ked harmancek sa obavam kvoli alergii...a ten vyvar zo susenych sliviek si ako vyrobila? najprv namocila a potom este uvarila? ci v opacnom poradi?

deni_v22
31. máj 2009

prsky, u nas denne nehrozi, ked ob den tak sa tesim, vacsinou na 3. den ale obcas aj 4. a to uz mi pripada nie moc koser...hlavne ked clovek cita ze deti 6-12 mesiacov maju interval 5 az 33 hodin... 😖
ty to nijak neriesis? ja som asi na toto asi prehnane precitlivela po otcovej diagnoze spred 5 rokov...

pepka
31. máj 2009

inak som tu tusim 4 dni nebola, ci kolko, mato je volajaky nesvoj, hlavne streda-stvrtok len reval a reval, este aj zo spanku..... potom zostal peto doma chory soplavy no a od vcera este aj mato osoplavel, total mu tecie z nosa, v noci ledva dychcal.... prvykrat od kedy sa narodil mu nieco je.... na to este so mnou lomcoval tlak a ledva som fungovala, pri pohybe hlavou zvuk predcil obraz, ci naopak 😖 no vydarenych par dni za nami...

pepka
31. máj 2009

deni, normalne za hrst susenych sliviek som hodila do salky (aj som ich trosku pokrajala, aby sa lepsie vyluhovali) a zaliala vriacou vodou, nechala vyluhovat, scedila a dala pit ako cajik, ono je to aj sladucke, takze chutilo 🙂 vyskusaj

pepka
31. máj 2009

ale som si stihla cez vikend usit potah do sportaka a este obrus so sedakmi do kuchyne, tak aspon nejake pozitivum....
dnes som bola s hankou plavat a ako mi nafucalo cestou domov do usi, tak ma jedno boli pri prehltani, dufam, ze z toho nebude nic, lebo ma picne, zapal stredneho ucha neznasam....