Mamičky novembrových bábätiek 2008 III. Pridajte sa
aaaa pokracujeme 😀
@horajda - ved na tebe ani nie je vidiet ze si tehotna, moje brucho je vacsie o dost 😅
@talinka - auuuuuuu uprimnu sustrast ☹ drzim palce nech to mas rychlo za sebou
u nas sa tradicia s menami nedodrziava, kazdy sa volame nejako inak teda okrem bracha ten ma meno po ocovi...a ani Andrej nedostal meno po otcovi kedze on bol Ondrej
talinka môžeš 😀 😀
cryonae, sa šetri, nech upratuje muž, ja viem nedá to pokoj. Vydrž pár týźdnov a čosi ako neporiadok ťa vôbec nebude trápiť. 😉
mojka, nesranduj..ked chces ma kludny spanok a nie nocne mory, tak na to laskavo zabudni 😀 😀 😀
baby, ked je teraz slniecko nedavate Vigantol, ze?
😀 😀 o brichu tady nemluvte......jste me asi nevidely,ja mam kolem sebe nakou pneumatiku a vypadam tak jak v pulce tehu....fotos radsi nedam!!!a chtela bych vypadat jak tehotna horajda!!!! 😅
tali ja uz od roku nedavam
a včera som nakoniec žehlila, ale bolo toho trosku iba 😉
a dnes sme boli prvý krát u zubára, malý ani necekol, kde to ešte otvoriť ústa, ale máme založenú kartu 😀 . Zajtra idem robiť pirohy, kto si dá? 😀
tali, ale znovu máme začať brať tuším od oktobra či tak nejak, ked nebude slnko
mirri, tie pneumatiky by sme si mohli porovnat,urco by som vyhrala 😀 to fakt? nedavas od roku? 😕
mojka,cim plnene pirohy? Mne tata urobil cez vikend plnene udenym masom, hore slaninka a oprazena cibulka s kyslou kapustickou a makove s lekvarom, ja tieto mnamky zboznujem... 🙂
miri, už letím, doslova 😀 😀 , len neviem čí ľubiš, zemiakové, tvarohové a lekvárové 😀
tali, ja som prudko závislá na cestovinách a spol. len MM furt mäso, tak sa snažím vyhovieť aj jemu aj sebe, malý sa občas prispôsobí, minule mu pirohy chutili ale iba tvorohové a džemové. Prelejem ich len popraženým maslom, robím na slano 😉
😀 holka to by ses divila,co mi visi kolem pasu... 😀 😀 ale se skoncenim kojeni jsem vytahla do boje s nadvahou!!!jen abych byla uspesna....
normalne tu slintam....mi tu delate chute!!!!!!! 🤐 🤐 🤐
miri, to bude za odmenu, že som schudla tri kilá, moc pomohlo, že som sa prestala napchávať somarinami, typu koláče a spol. Sa normálne vytešujem, že váha dostala rozum 😀
ja citam, ze mi zabalis kozy 😀 😀 😀 noo urco teple, ale tak spraskam aj vychladnute 😀
kua ja uz nevim,co je normalni jidlo,chleba uz tyden nevidim a niiiiicccc!!!to je provokace!!!!
mirri, netyraj sa 😀 😀 😀 to je hrozne, clovek sa nemoze normalne nazrat, pre mna je jedlo pozitok a mam si ho odopierat??? 😀
miri, ja som uplietla na seba bič, ráno sa najem, idem na doobedie s malým von, to zjem dáke celozrné pečivo, ved malý robí chute, po hodinovom boji o spánok, zjem obed, bez toho aby po mne ktosi skákal 😀 , zobudí sa, zas ideme von a najem sa až ked zaspí. Takze nestíham jesť somárstva. 😀 😀 A čo vlastne teraz ješ? ked to nie je normálne jedlo, posielajú ti nejaké marťania? 😀
mojka-zeleninu,ovoce,ryby,sunku a obcas ryzove chlebicky....rano jezdime s malym na kole na zahradu za psem a odpoledne taky .kdyz jdu do prace,tak tam nejim nic....sladke jsem uz tyden nevidela..... 😖
no jdu si na to taky lehnout....rano jdu brzy do prace-mame operacni den,budeme rezat a trhat!! 😀

@cryonae Zuzkin Miro praveze nechce maleho Mirka 😀 budu mat Matuska
a moj Rudusik je zas Rudusik 4ty, ale syna po sebe pomenovaneho nechce (on je aj tak presvedceny o tom, ze syna mat nebude). a moj otec bol zas Ondrej po otcovi (neviem, ci aj dedovi) a ja som mala byt tiez (preto som Andrea) ale braxa uz Ondrejko nepomenovali 😉