Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice
Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...
kati, no bohovi ste pri pc, to su najlepsie hracky aj u nas-pc, snura k pc, ovladace, mobily...nemas nejaky stary mobil? ja som Samkovi jeden dala a ten sa s nim tolko prehra 😉 Ja mam od segry za igelitku hryzatok, hrkaliek,...je pravda, ze ich treba obmienat, lebo ho bavia chvilu, i tak ma rad casopisy, krabicku od vitaminov, ktora mu hrka, sacky a tak....skus mu dat taketo domace hovadinky 😝 a vcera som mu zacala davat poharik s ruckami, nech si nanho sam zvyka 😉
My moc nenosime tiez nikam 😲
jumci, len vydrzat!!! Ja som prestastna, ze byvame sami, ved aj vy, tak tych par dni zatni zuby 😠
ja nosim moc na nefrologiu koli oblickam, pisem stredny prud lebo raz som odniesla hned co zacal mocit a boli tam volajake bakterie, tak mi lekar poradil ze mam chytat stredny prud.fffmjf ffjkgflgfgf jj tak a trosku vam napisal aj Samko xixixixixixixi
jumca vydrz to uz nejako.
silvuska ja kupujem v draciku.
dnes to tak vyzera ze budeme doma, naozaj velmi prsi. dnes to vzdavam.
roma Fedorkovi vsetko najlepsie k meninam.
heni to aj u nas tak... ked mu dam do ruky varechu alebo nejaku misku a kovovu lyzicku zahra sa s tym viac ako zo svojim hrackami... a saciky mi vyvlaka stale,lebo za postielkou mam na haciku take male igelitky kde balim okakane plienky,aby nam tu nesmrdeli a ked sa zobudi a pretoci sa na brucho tak ich dociahne a cusi... tak ked sa prebudim ma v postielke asi 10 odtrhnutych igelitiek... 😀
Mima, to su najlepsie hracky co sustia a daju sa trhat 🙂 Samko strasne rad trha stranky z casopisov a tie potom na mensie kusky, takze vsade mame papieriky 🙂
Heni ta ciapocka je supeeeer odkial ju mate? a Samko krasne sedi, no super. moj ho tak pomalicky ale naozaj pomalicky dobehava xixixi akosi ma cas 😀 😀 😀
Maji, ved kazdy je v niecom iny, keby sme mali vsetky deti rovnake, to co by bola za nuda 😉
Ciapocku som mu dala urobit, aj nalepku na auto s jeho menom, tak to potom dodatocne odfotim, ked bude nalepena, lebo stale prsi, tak sme ju este nelepili 😉 Dala som robit aj sestrinym detom do Plzne mikiny s menom na narodeniny, lebo konecne tam bud. vikend ideme 😝
www.bess.sk, ked si fanusik na FB mas zlavu 5% a myslim, ze teraz maju postovne zadarmo?
Ahojte, no ukazkove pocasie je zasa 😠
Maly mi spinka v kociku v izbe kde mame otvorene okno, vcera mi tak prespinkal 3hodiny.
Baby ale ja som myslela ze v Kik nakupujem oblecko pre maleho....hracky tiez kupujem v Draciku alebo cez net napr. z mimibazaru.
Heni Samko je straaaasne krasnunky a to nepisem len aby som to sem napisala ale myslim to vazne...to uz takto pekne sam sedka? Davidko sa este uplne neudrzi.
Prssne ako pisete tiez su nase naoblubenejsie hracky casopisy, ovladace, mobily, umele misky a najnovsie vicko zo zavaraninoveho pohara. A aj sacky, to suchotanie je pre neho jak magnet. aeste ma rad ked moze rozviazat snurky, napriklad na hniezde co ma okolo postielky a potom ich zuzle v pusinke.
Roma Fedorkovi tiez prajem vsetko najlepsie, hlavne zdravicko 🙂
Jumci treba davat kazdu hodinku svokre do caju lieky na spanie a bude pokoj...mozno len chrapanie vas bude vyrusovat ale to je v pohodicke 😀 😀
ták ďakujeme za gratulácie, feďo dostal meninovú mrkvu 😎 aj sa poksichtil, ale čosi zjedol, tak sme sa tu tešili. uvarila som a čo najviac popučila, ja totiž ešte nemám mixér 😀 po kúpaní mu idem skúsiť dať kašu, len tak pre zaujímavosť, či mu to zachutí.
kožná sa zase vyznamenala, vo dverách zle začula meno a povedala mu FERO, no fuj, ale aspoň pochválila, že je hebunký a bez ekzému. zato ja som vyfasovala dajaké antibiotické mastičky na rozškrabance.
heni, no ozaj krásne sedká!!
trhanie a krčenie papiera, to aj fedor rád, aj klávesnice, a dnes mi odoslal aj nedopísanú smsku (mám dotykovku 🙂 )
ináč sa dosť bavím na tom, už som dlhšie čakala, že kedy to začne, také to fŕkanie slín, to je neskutočne zábavné, robí kadejaké zvuky a prská.
toto je z piešťan, keď sme boli pri váhu. to ešte ani chýru po daždi.
Takkkk, mi sme akurat dorazili z prechadzky, Maximko je napapani...a zabava sa v postielke, dnes teda prsalo...som komplet mokra, a to som uz isla von s mokrou hlavou (nie je cas, ani si ju riadne umyt).
Aj my zelame Fedorkovi vsetko naj. Mate krasnu satku na nosenie, my mame len babyvak...ale je to zabava. Maximko sa v tom rad nosi, po celom byte a aj po obchodnych centrach. A samozrejme na stavbe je v tom vareny peceny...vsetci susedia ho obdivuju.
Heni, prosim malinky sa hra na deke od plyschool?? Aka je, chcela som mu ju kupit, nasla som si inzerat 12eur. Porad ci ano, alebo nie. dakujeme
heni s tym internetovym obchodom bess som aj ja nadmieru spokojna... ja som tam zasa davala pred vianocami mojim rodicom a bratovi robit salky s maleho fotkami a venovanim... a som tam pokaslala objednavku a dedkovi som dala salku urobit 3x a este mi aj odtial volali,ze ci som sa nepomylila,ze im to je nejake divne... 😀
baby to mate super,ze vam v tom drobci chcu byt... ja som si kupila drahu klokanku,ze ho v tom budem nosit aj von a figu z toho... nechcel v tom byt ani za nic,len plakal a vzpieral sa... vyhodila som za nunehorazne peniaze a nic z toho... dala som ju na net asi pred 2 tyzdnami a stale ju nemozem predat... inak ak by ste mala niektora zaujem,tak sa ozvite, mozete si ju pozriet na nete na tejto stranke http://www.karyobaby.sk/obchod/action/productde...... predavam ju za 50 eur... a inak ak by ste mali aj nejaku znamu co by chcela vajicko,aj to predavam za 40 Eur http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa... a davam k nej aj overalik do 6 mes. do autosedacky zadarmo... len keby nahodou... 😉
kati, hej to je decka Playskool, som s nou spokojna, Samko si tam vzdy najde nieco, co ho zaujme-susti, su tam hracky, snurky,...je dobra, my ju vyuzivame intenzivne asi od 3 mesiacov, len keby bola trosku vacsia 😉 zo zaciatku je fajn, ale ked sa drobec uz hybe, tak je mimo nej, preto mam pod nou este klasicku deku 😉 je to dobra cena, my sme dali myslim 18€ za novu, tak aspon nieco usetris a znicit na nej sa nema co 🙂
roma, pekna fotecka a ake krasne pocko 😎 psik zije s vami? a ako si rozumie s Fedorkom?
mima, s tým babyvakom mi to je ľúto, že to nemalo úspech. ja som ho tam nedávala ani od mala, bála som sa a našťastie neprotestuje. ale nechodíme s tým dajako často zase.. ja mám o čosi drahšiu tú šatku, je to ring-sling nosič storchenwiege, som s ním úplne spokojná. akurát pozerám, že na fotke je tam dajako divno, zle podsadený, hm, budem ho musieť častejšie kontrolovať 😨 andrej v tom fedora odmieta nosiť, nejako tomu neverí alebo čo 😉 , v lete chceme ísť do tatier a neviem, či nebudem kupovať aj nejaký športový nosič pre chlapa 😅
heni, náš pes sa volá brčko, bol to darček (trochu vydrankaný), ešte som nebola tehotná 😀 potom som sa aj zľakla, že ako to bude a tak, v garzónke a ešte s bábom. on je trochu nevychovaný a šteká, ale zato prítulný a veselý. fedora štekaním chvalabohu nebudí, kadekto vravel, že po troch mesiacoch sa mi bude budiť, ale klop klop u nás to zatiaľ neplatí. je z neho veľa chlpov, takže dbám o upratovanie a čisté periny. brčko stále nechápe, že je bábo malé a hádže mu hračky (asi by sa našli ľudia, komu sa hnusí také, že psačia zaslintaná lopta vo feďovej ruke.., avšak mne to nejako netoto...), chodí ho veľa kontrolovať, že kde je a čo robí. takže máme doma deti dve 😅
je tu ešte niekto, kto má domáce zviera?
roma my mame tiez psika, je to koker a ma 3roky 🙂 Pravidelne ho strihame takze chlpy su z neho moc neni ale tiez je ustekany a ojaseny. Ked bol Davidko maly tak nevyzadoval tolko pozornosti co teraz, nejako sa mi zda ze akoby zacinal az teraz trocha ziarlit. Ale malemu by neublizil, skor ho chce olyzovat, tak musim davat aj pozor. Takze mame doma tiez 2deti 😀
roma konkretne my doma teraz nie,ale moji rodicia a ked som byvala aj ja doma,tak sme mali a este aj mame psika Maxa... uz bude mat 7 rkov, dochodca nas... 🙂 ale adrianko si s nim tiez dobre rozumie a je cistotny takze aj ked sa stane ze mu oblizne rucicku alebo ho maly pochyta a potom sa ide hrat nejako to tiez neriesim... kedze je vacsinou doma tu srst nema nejako moc spinavu a ruku mu nikdy nejako velmi neoslinta,takze je to ok... ked vidim,ze je nejako moc oslintany od maxa alebo tak,idem mu rucicky umyt,ale zase ze by som mu ich nejako hystericky drhla a dezinfikovala po kazdom pochytkani urcite nie... trosku spiny mu predsa nezaskodi,no nie? inak mame wetinghlandskeho bieleho teriera, tiez taky dost chlpac,ale nie s tym nejaky problem... jednu dobu som sa bala,ze maly bude alergicky na psov,lebo si suchal ocka a nostek ked sme boli u nasich ale asi to bola len nejaka zhoda okolnosti,ze sa mu chcelo spinkat alebo co,lebo som ho odvtedy riadne sledovala ked sa spolu hrali a vobec nic sa nedialo... tak to nebudem ani riesit alergologom...
dobre ranko maminky,
nas maly ku podivu staval dnes o 6.45 🙂 comu som veeelmi rada...
Fedorkovi vsetko naj.
Veru heni mas pravdu, aj Ivka bavia saciky, igelitky, noviny...samozrejme pod dozorom 😀 nas susnik dostal od jeziska pod stromcek tie penove puzzle, tak to mu poskladam a dam do ohradky v obyvacke a moze sa hrat do sytosti 😀
no dnes sa ukazuje peknejsi cas, snad nebude prsat...vcera som zmokla ako taka mys 😔
no my mame doma kocura, ale s toho xlpy moc niesu, a kocur sa totalne boji maleho, ked ho vidi sa prace.. 😀 a zase maly ked zbada kocura no hruza...rozbehne sa za nim a ked ho nahodou dostane tak ho drapne oboma rukami a to vzdy konci s xumacmi srsti v rukax...tak sup pod vodu umyt maleho 😀 😎
mima aj ja hovorim, nex sa tie nase deti sami ockuju 😉 veru veru, z toho bess.sk som aj ja objednala malemu tricko mam 1 rocik, a tu pyratku bielu na leto... 😉
ozaj dnes mame poradnu, no som zvedava kolko cm ten nas maly obor zase vyrastol... 🙂
dobre ranko 🙂
jumci to musi byt sranda s tym kocurom ked ho maly nahana 😀
ja som tiz za to ze netreba to prehanat s umyvanim ruk a podobne, hlavne ked je doma...nech si maly buduje sam obranyschopnost. Ala jasne ze ked sme vonku a pochyta kosiky v hypermarketoch tak to uz umyvam o 106 🙂
Dnes bude hadam uz krajsie, ale vikend ma byt pekny, tak si ho musime uzit 😉
no konecne sa nam trochu vycasilo 🙂
Ked sme pri domacich zvieratkach, my mame doma hada 😀 ale nemusite sa bat, nic nebezpecne... je to krasna neskodna uzovka cervena, ale za tych par rockov narastla pekne 🙂 🙂
roma, doma musis ma veselo s Fedorkom a este aj s Brckom 😝
jej tak tu tu mame pomaly kazda v byte nejake zvieratko....to som vam este nenapisala ze okrem Badyho ( ten je vo vnutri) mame vonku na dvore 3dalsich havkacov.
Heni a kolko merie ten vas hadik? 😀
Inak zda sa mi ze sa Davidkovi sa tlaci dalsi spodny predny zubok vedla toho co ma vonku. Ma to tam nejake belave a v noci toho vela zasa nenaspal, stale sa len prehadzoval.
Ahojte dievcence, akurat sme dosli od doktora (Lasaba), a uz vobec nemusime nosit postolky a balit na siroko. Aj som sa trosku bala, lebo malinkemu uz asi mesiac nedavala...ale je to OK tak som spokojna. A este je aj tak krasne 😎 Dnes sa hned obaja lepsie citime.
Noo, ani som nenapisala my doma mame zajaca (trpazlicieho)...ale je skoro ako obycajny zajac (ale byva len vonku na dvore, v nutri sa nezdrziava). A v izbe mame akvarium. To su asi komplet nase domace zvieratka...mozno casom, ked uz budeme byvat na svojom budeme mat aj nejakeho toho havina, ked bude Maximko velky chlap, aby sa mohli spolu santit po zahrade.
Heni dakujeme...a "fuj" nebojis sa toho...ja mam z hadov strasny strach.
Jumca, drzime palce dneska...a hlavne vydrz to so svokrou. Ja mam velke stastie, ze ta moja je fantasticka...az na priatelovu "babicku (vasu susedu)...ta stoji za vsetky drobne. 😝
jumci tak drzime prsty na poradni... a potom daj vediet kolko mate...
heni ta uzovka je nadherna... krasnu farbu ma...
silvi to zas ked prideme z nakupov idem si aj ja ruky zodrat co ich tak drhnem,nie este malemu... ale chcem ho dat potom v 3 rokoch ockovat proti zltacke,co sme sa vtedy bavili o tom.... pre istotu,lebo dnes su ludia bezohladne svine a nikdy nevies kto co kde chytil, nechal a hlavne zdravotny stav toho dotycneho...
heni ano je krasna, ale ja by som sa jej bala 😕
mima to chcem aj ja dat maleho zaockovat proti zltacke, lebo je pravda ze v dnesnej dobe su niektori ludia prasata.
kati gratulacia k bezpostolkovemu zivotu 😀
strach nemam, v pohode ho mam aj na rukach, hady mi nevadia, ani ine tvory 🙂 😝
jumci, kolko vazite, meriate?
silvi, ako Davidko a zubcek?je mrzuty aj cez den?
heni cez den je maly dobrucky, dobre spinka a aj sa pekne prehra, len tie noci su horsie. Dufam ze to prejde a je to len tymi zubkami......
prave mam pred sebou toffifee a pozeram je polka je uz fuc, pomooc ja som zavisla na sladkom 😠

kati to poznam u nas su tiez najfascinujucejsie veci mobil, ovladac a pocitac... minule som ho chcela oklamat a dala som mu muzovu staru klavesnicu,ze nech sa hra s nou,maminka si myslela,ze ho oklame a bude sa pekne hrat,ale sikovny adrinako zistil,ze to neni v prude... pootacal, poobzeral odhodil a tahat sa za ozajstnym... 😀
silvi ja viem,ze cim viac to budem kontrolovat tym sa mi to bude zdat nekonecnejsie,mne nevadi to,ze nema zuby,aspon ich bude mat dlhsie zdrave ked vyjdu neskor (to sa tak hlupo hovori),ale keby ho to aspon netrapilo a nebol z toho zly,ze sa mu tie dasienka nalievaju... ☹
jumci musis to vydrzat par dni... spomen si na nas ostatne,ze mi to mame skoro stale a sme s nimi kazdy den,ale tebe o par dni odide domov a budes mat pokoj... treba sa na to pozerat optimisticky... ja som minule tak vyletela s nervami,lebo maly sa snazil dobit svokrovcom do spalne a neislo mu to,tak zacal samozrejme nervacit, z jednej strany svokra aduskoooooooo nejeduj sa, za 10s. adrian to co je toto, na to z opacnej strany obyvacky na neho krical muz,tak som tam doletela,ze nech mu daju pokoj co na neho hucia,aj tak si bude robit svoje a ked zisiti,ze to nejde pojde za chvilu prec a samozrejme potom som dostala hubovu polievku,ze som si vobec dovolila otvorit usta ked sa to tykalo mojho syna.. ze na neho vobec nehucala,ze dobre viem co to je hucanie a bla bla bla... dobre priznala som si,ze na neho nehucala v pravom slova zmysle,ale ani normalne mu to nepovedala... booooooooooze uz nech sme vo vlastnom a mam svaty pokoj!!!!!!!!! inak ja som tiez bola jak somar vcera v dazdi vonku na prechadzke,lebo maly sa uz doma nudil, vysli sme von pol hodinu trvalo kym zaspal,potom hodinu a pol spal a ked sa vyspal ze ideme uz domov,prestalo prsat a zacalo svietit slniecko... skoro ma slahlo!!!! 😀 a ta predpoved im nejako nevysla,ze len prehanky na dnes, no toto vyzera na pekny celodenny dazd... ☹