icon

Mamičky s bábätkami z Piešťanskej pôrodnice

mima1708
18. dec 2009

Tak baby tu mozeme kecat,aby sme neboli v inej teme ako adminka spravne podotkla...

jumca
20. apr 2010

veru a vlacit uz coraz tazsie dieta nieje sranda... 😉 😀

corasone
21. apr 2010

veru jumca pravdu mas nie je to sranda, mna uz niekedy tak boli chrbtica ze si neviem pomoct. musim zacat chodit na masaze len neviem kedy a kam xixixixixixixiiii ale asi pojdem na tu Slnavu. no a my sme zacali znovu teplotovat, dnes to ustupilo, uvidime co bude dalej, sestricka povedala ze takto moze byt aj cely tyzden s tymi vrchnymi zubkami pkial sa prerezu tak dufam ze to pojde OK. my uz mame stolicku na papanie a neviem si ju vynachvalit, je suprosna. mam ju od kamosky skoro novu, jej mala ju vobec nepouzivala. je Peg Perego Prima PAPA. ked sa trosku osmelim aj fotky tu pridam xixixi ja som totizto velkyyyy technicky antitalent xixixixixiix. dnes je trosku pod mrakom, tak nechajme sa prekvapit ako bude neskor.

henaha
21. apr 2010

corasone, super, tak uz papate ako sa patri v stolicke 😉 huraaaa, ideme na vikend zasa na cesty, konecne nam vysiel cas a ideme do Plzne, tak sa tesiiiim uz aj ja na stolicku 😝 som zvedava, ako bude v nej sediet....
nepochvalila som sa, ze uz 2 dni seriozne lozime 😝 😝

no dnes je nejak veterno, vcera bolo ovela lepsie pocko 😎

jumca
21. apr 2010

heni parada, gratulujem k lozeniu a maji vam k stolicke 😉 🙂 veru som bola doobeda vonku na kupelnom ostove a dobre fukalo... v piatok ma zevraj cely den prsat ☹ heni tak budete mat vylet 🙂 no my pojdeme cez tyzden akurat tak na zahradu makat... 😒

corasone
21. apr 2010

heni bude mu tam super aspon podla mojho Samulka to usudzujem. prehra sa tam dost dlho.
jumca aj toto je dobry "sport" zahradka. ja ked som bola teraz u nasich tak som si pospominala ked som chodievala zemiaky sadit a tiez zo skoly z brigad. tak som nasim pomohla sadit zemiaky 😀 😀 😀

henaha
21. apr 2010

hmmm...Maji, len vies kolko moj Samko vydrzi sediet a v poslednom case, ked je na rukach alebo v chodaku ho bavi vyhadzovat hracky na zem a ja mu ich mam dvihat 😉 😉 normalne to robi vedome 😝

silvuskaa
21. apr 2010

heni presne to iste robi aj David, sedi v stolicke a ked mu nejaku hracku podam do ruky tak len predpazi a pusti co v nej ma, opakuje sa to az kym mu nic nepodam 😝
Samko je sikulka ked uz lozi, to my este ani sami nesedkame, ale zato na nohach by stal stale, sedi mi na kolene a podopre sa s nozickami a uz aj stoji.
corasone tesim sa s tebou ze mate stolicku, je to perfektna vec. Teplotovali ste aj pri spodnych zubkoch? Chuda malinke takto sa trapit kvoli zubcekom.

romaroma
22. apr 2010

ahojte baby! tak my sme už zase v bratislave, včera som ako posadnutá upratovala celé popoludnie, začali sme aj používať stoličku na papanie a super, je z toho oveľa menej špiny, keďže má nohy pod sebou 😎
zvykáme si aj na šporťák (hlavne ja, keďže ho stále chodím okukovať spredu, že čo robí).

heni a čo samkov zub??? môj ich tam má už viditeľne založené, ale nič opuchnuté a červené tam nemá. to asi dlho nič, čo?

z príkrmov má najväčší úspech hipp, ale aj babylove spapal, čo som rada, lebo ten je nesolený.
silvus, to ty si tuším dávala davidkovi slivkovú šťavu? ja neviem, koľko mu toho mám dať, zopár lyžičiek? a neriedenú? (mám doma takú malú hippku)

dnes je krásne počasie, asi tak máte aj v piešťanoch, my ideme ku kožnej zase, tak držte palce, nech nie je hnusná 🙂

henaha
22. apr 2010

u nas zubky stale nic, ja si myslim, ze skor bude chodit ako vyjde prvy zub 😝 ...a ked bude po mne, mam sa na co tesit, lebo v 9 mes. som uz behala 😀 😝 a vsetko k tomu napreduje, lebo v postielke uz klaci a taha sa na nohy, sa mi zda, ze odkedy sedi, robi kazdy den viditelne pokroky...to uz vobec nie su male babatka 😅

henaha
22. apr 2010

roma, a preco mu chces davat slivkovu stavu?zapieka ho?
ked ste este len zacali so zeleninkou, moc by som neexperimentovala, ale nechcem radit... 😉

romaroma
22. apr 2010

jj, dlho mu to trvá a strašne sa pritom naplače a narobí. dá sa nejako inak pomôcť?

henaha
22. apr 2010

mne sa zda, ze zo zaciatku, ked sme presli na zeleninu, aj Samka zapiekalo a upravilo sa to samo, ale skor z domacej stravy, preto mu vzdy do domacej zamiesam aj kupenu a kaka jedna radost, aj 2x za den 😉 😉
urcite tou slivkovou stavou nic nepokazis 🙂

silvuskaa
22. apr 2010

ahojte....mame nadchu ☹ celu noc sme buntosili, maly plakal lebo mal nervicky z toho ze ma soplik, vecer zaspal v pohode ale kazdu hodinku sa budil,zaspal az o 5hod a potom potiahol do 8h.
Stale kycha a tecie mu vodicka z nosa. A je to dobry boj ked mu chceme soplik odsavat alebo vycistit s vatovou tycinkou, vtedy krici jak keby ho bijem ☹
Ale aspon jedna dobra sprava...mame druhy zubok 🙂

roma neskusala som slivkovu stavu, my so zapekanim skusenost nemame. Ale tiez si myslim ze tym nic nepokazis, popripade skus dat kamilkovy cajik🙂

corasone
22. apr 2010

silvuska my sme pred chvilkou prisli od lekara, kedze malinky teplotoval pripisovala som to zubkom, ale ked som mu pozrela vecer hrdielko zdalo sa mi ze je zacervenale tak som isla a uz mame ATB ☹ co uz. zobrala nam vyter z hrdielka tak uvidime. dufam ze bede Samulko coskoro fit.
teraz ked zacalo svietit slniecko no co uz....
blahozelame k druhemu zubku.
ako sa inac mate dievcence?

jumca
22. apr 2010

maji to ma mrzi ze je malinky marodik ☹ veru teraz je celkom fajn pocasie 😉
no moja mamina dnes prisla zo skolky rovno k nam, a mi hovorila ze maju v skolke kiahne, tak som jej hned povedala ze dufam ze to prenesie na maleho....ale zase keby to mal dostat myslim ze uz to ma, lebo uz to maju v skolke, vyse 2 tyzdnou.. 😒
ale zase si hovorim ze cim skor to dostane tym lepsie. 😒 a budeme mat uz potom pokoj 😒
heni parada ze uz ste takyto sikovny 🙂
my sme boli dnes v parku pri tulipanoch, kuk fotky Ivuška 🙂

corasone
22. apr 2010

jumca no Ivusko je super jak model. krasne fotecky. co nevidiet bude chodit.

henaha
22. apr 2010

jej, aky je zlaty Ivusko v tulipanoch 😉 kiahne si ani nechcem predstavit, ze raz budeme mat, aj ked sa ich asi nevyhneme... ☹
Silvi, vy ste sikulky so zubkami, ako vam to rychlo a bezbolestne ide, len nech sa zbavite aj soplikov 🙂
Maji, ako teplota, uz je to lepsie?

a kde sa nam stratila mima?

corasone
23. apr 2010

Heni uz je to lepsie, dnes sa mi pekne dokakal az na chrbat, neviem ci tomu nepomohli aj cipky aj ATB, sak uvidime, cipky mu uz nedam. dnes je krasny den, sakra bez slniecka a ja mam peknych 25r xixixixixixiixixiixi
ja si ani len nejdem vobec nejake ine choroby predstavovat lebo uz teraz je to unavne. to nevravim o vyrazkach kedy dieta bude neustale rusene tym ze ho to bude svrbiet alebo co fuuuha. no zvladli to ine zvladneme to aj my nie? 😉

silvuskaa
23. apr 2010

corasone dnes mas narodky? Prajem vsetko len to najlepsie 🙂
takze Samulko je chorucky, chudatko male, nech je mu uz lepsie.
U nas bola tato noc uz lepsia, ale asi len preto ze som dala malemu vecer Nurofen, lebo bol strasne uplakany z toho soplika. Uz mu netecie z nosteka voda ale hustejsi soplik.
jumci veru Ivko je uz chlapino, za chvilu ho budes po parku nahanat 🙂

corasone
23. apr 2010

silvuska ano dnes mam 😉 😉 znovu o rôcik starsia 😵

silvuskaa
23. apr 2010

z toho si nic nerob 😉 ja mam za par dni 26 😠

kattarinkaa
23. apr 2010

Ahojte dievcence,

corasone vsetko najlepsie...a nebud smutna, 25 je krasny vek. Veru, to boli nadherne casy, koncila vysoka skola...pohoda, ziadne nahanacky. No, ale kazdy jeden rocik si treba uzit. A hlavne tie malinkeho. Tak, este raz krasne narodeniny, vsetko pekne ti zelame a hlavne to zdravicko. 😅

Heni, nakoniec som na bazare nasla super hraciu deku od Taf Toys aj s postovnym 20eur, a je krasna, uz je vyprana a odlozena, dokym Macko nebude aspon trosku sediet, lebo sa na nej rozculoval, nemohol sa nikam dostat a vsetko bolo na nej zaujimave. 😝

Jumca, malinky je uzasny, strasne to ide rychlo este teraz si pamatam ako sme sa stretli este bruskate u gynekologa a dnes uz to skoro beha...kam sa ty nasi mali loptosi ponahlaju. ☹

Nas Maximko sa uz asi tyzden sam prevracia na brusko a spat...ale vacsinou sa na brusku rozculuje a potom vystrkuje ritku. Tak ako na foto. 😀

corasone
23. apr 2010

baby dakujem za priania, tych mojich "25" bolo len obrazne xixixi ja mam dnes 36 xixixi
kattarinka maly je super hlavne s tou ritkou nema chybu.

silvuskaa
23. apr 2010

corasone ty srandistka 😀 ...inak mne sa zdalo ze v porodnici si hovorila ze mas vyse 30, ale nechcela som sa ta pytat teraz aby som ta neurazila 😀
Si pekna a vyzeras na dvadsat aj ked 36tka je krasny vek.
kati deka je nadherna a velka, Maximko je zlatucky, ake ma pekne tmave vlasky 😉

corasone
23. apr 2010

silvuska, do buducna nemusis mat obavy co sa mojho veku tyka a urazania ani nahodou. clovek ma tolko na kolko sa citi a ja viem ze dobra kamaratka nikdy nechce urazit aj ked to niekedy clovek poda po svojom. mne sa moj vek paci 😀 a kedy dame uz to stretko? ale tusim Hena teraz bude prec, ja idem s malym v utorok na kontrolu tak ak by si bola v PN mozeme dat kafco.
daj vediet a baby pridate sa?

silvuskaa
23. apr 2010

ak bude pekne buduci tyzden by sme mohli dat konecne stretko. Ved este sa dohodneme 🙂

kattarinkaa
23. apr 2010

Tak corasone, ale si ma dostala 😀. Ale aj mne sa zdalo, ze si starsia..teda, myslim, ze mame asi spolocnu priatelku Majku Balonovu s jej malou Nellkou. Nella sa s Maximkom narodili spolu v jeden den...ale mozno sa pletiem. Tak, teda este raz vsetko najlepsie 😅

Silvi dakujeme, Maximko ma vlasky po rodicoch, obaja sme tmavovlasy...len skoda, tej jeho plesinky vzadu na hlavicke, to ma z toho suchania sa po vankusi 😝

No, dievcence...konecne spravme nejake poriadne stretko...patrilo by sa, mozno aj v novom auparku.
Tak, ked budu drobci vsetci v poriadku, dajme jeden termin a stretnime sa....rada si vypocujem vsetky dobre rady od vas nazivo.

Dobru noc, ...akurat som sme sa kupali...napapali sme sa, Maximko sa trosku pomrvil, isiel do postielky a ...kakame...tak sme sa isli nanovo poumyvat, ponatierat, a uz je v postielke a ide spinkat. Tak idem aj ja.

corasone
23. apr 2010

jeeeeej ano ano Majka je moja kamaratka. to je super, tak ked bude stretko ju tiez zavolam. aupark by mali otvorit aspon sa teda povrava 29.4 tak v priebehu tyzdna sa dohodneme.
kattarinka vobec si nerob starosti s tu plesinkou vzadu, akonahle zacne spinkat na boku ci na brusku zmizne mu to, to maju vsetky deticky z toho ze spinkaju na chrbatiku. dala som si super horuci kupel tak ma unavil ze zalahnem a spim za 5 sekund. 🙂))))
dobru noc vsetkym.

jumca
24. apr 2010

pekny vecer maminy 🙂
no co mate nove??? dakujem za Ivuška, no veru model maly.... 😀 sediet nebude ani za svet, len stat a stat 😎 😎 😎 sediet ani za svet sa zacne hned jedovat, potvornik maly 😉 dnes bolo uplne super pocko 😎
kati veru, tod nedavno to bolo ako sme sa na gynde stretli s bruskami a uz ten nas susnik uz v pondelok ma 8 mesiacov...strasne ten cas leti, ved teraz bol august a maly sa este len narodil... aj mi je luto ze uz neni taky malinky uzlicek 😢 ale zaroven sa tesim ako napreduje. kazdym dnom je sikovnejsi.
napriklad vcera mi Ivuško 1x povedal mama!!! 🙂 taka som bola stastna, az som sa normalne rozplakala....ten este nedavno malinky batoztek, co mi v porodnici 1x priniesli uplakaneho mi povedal mama!!!... 😵 som bola neskutocne stastna... a dnes zase ma prekvapil ked si ho zobral dedko na ruky a maly mu povedal dede a zasmial sa nanho... neskutocne to leti...

kattarinkaa
25. apr 2010

Ahojte maminky....oddychli ste si cez vikend? My uzasne, aj sme sa mozno trosku opalili. (mamina dost, Maximko bol natrety 50faktor). Boli sme cely vikend na dome, Maximko bol uzasny, zabaval sa ..no jednoducho parada. Uz aby bol zas vikend. 😀

Jumca, parada...to si neviem, ani predstavit, ja sa teraz tesim z toho, ze sa pretaca...a dnes sam krasne ako som ho natierala (po kupani), zacal zdvihat ritku, zasuvat si ju pod seba, ako by sa snazil posuvat (lozit). No parada. Je to nas maly, krasny...aj ked tazky ako slonik. 😝

Dievcence...dohodneme nejaky termin stretavky??