Mamičky z Michaloviec: Pripojte sa do našej diskusie
Ahojte mamicky a buduce mamicky z Mi, rada si s vami pokecam.
neviem ci som to tu uz nepisala, ale vraj prvy bazen na kamenci obsahuje 35 percent mocu, robil sa rozbor na hygiene 😝
@latvia Práve preto ja zas bazény nemusím.Keď si predstavím čo tam tí ľudia robia a pritom je tááák strašne ťažké vyliezť z bazéna von na WC.
@martina149 veru, otvorene kupaliska tiez nemusim. v tych krytych je to ako tak este kontrolovane, aj ked urcite niesu ciste uplne
no aspon ste ma trosku odradili,nebudem tak vysilovat...
hovorila som s Marcelkou,obe sa maju velmi dobre,malicka ma uz 6kil a rastie ako z vody,je zlate babatko,pekne spinka a papa... a ze vas vsetky pozdravuje,lebo nevie kedy sa jej podari dostat na net,vzhladom nato,ze do konca augusta bude urcite u rodicov...
dnes sme boli na prechadzke a stretli sme mamicku s takmer 2rocnym chlapcekom tak sme chvilku prehodili par viet a ona ze som jej nejaka povedoma.....tak ja reku poznate modreho konika ? 😀 😀 samozrejme ze nepoznala 😝 som si myslela ze som narazila konecne na nejaku konovku 😅
idete niektora na pustny kvet do kina?
nie nejdem bola som na shreka s bratom a to mi stacilo v priebehu dvoch tyzdnov 2x do kina @latvia dobre poviem jej mala by som ju ist este ten tyzden navstivit ak sa pdari lebo este mam dovolenku
Ahojte 🙂 aj ja som s okr.MI,chodila som predtým do témy snažilky s MI,len tam to zapadlo prachom 😝
@eva7780 ahoj,ze si sa aj objavila 😉 sadaj na bike a pojdeme kuknut marcelku k rodicom,ved to nemas daleko...
ked sa nieco zoskupi v meste tak sa pridam... kym je teplo a da sa sediet vonku...
jeeeej, vy sa tu snad vsetky poznate 😅 som za stretko, kludne napiste cas, datum, miesto, dovalim sa 🙂
ja poznam evu a marcelku,to sme si predtym dlhsí cas pisali a dost... urco som rada,ak nas tu bude viac... ja uz dalsi tyzden nastupujem do prace sice mam ranky a poubede som volna,takze sa prisposobim a ak sa to nepodari tak dame stretko my dve s latviou,si za @latvia...
akurat vyplnujem tlaciva na rodicovsky prispevok, boli v CR nejake zmeny, tak musim odznova jak debil vypisovat co a ako....tak pekny den a ja ho tak premrhavam 😝
@kavaapalma nohy uz mas oholene?? 😀
este nie ale dnes urcite,netankuje ma to ked nikam nechodim... a ak drahy nechce aby bola zajtra ticha domacnost tak ma musi vziat do madarska...
ahojte .....ako sa mate??ja mam uz konecne net a uz aj byvame v bytiku tu MI..konecne 😉 ak mozem aj ja sa rada pridam ak bude nejake stretko 🙂
@marikac nedarí sa,mm má trochu horší spg,už som si preskákala kadečím 😒
@kavaapalma ved už sa chystám dakedy Marcelku kuknúť,len sa dokopať 😠 mala som tu synovca na prazdninách,tak ani nebolo kedy volať s nou nie to ísť pozrieť

hej aj my sme chceli niekam ist na bazeny,lenze toho svojho nikam nedostanem...odkedy je leto ani jediny raz verte ci neverte sme sa neboli kupat...