Mamičky z Michaloviec: Pripojte sa do našej diskusie
Ahojte mamicky a buduce mamicky z Mi, rada si s vami pokecam.
ahojte baby no akosi nas vela michalovcaniek nie je. Ako tak pozeram tak vy uz mate aj deturence. My sa este len snazime. Ako vam to ide s ratolestami? Ja sa trosicku bojim ako to tu zvladnem bez rodiny sama , ale sak popiseme tak aj cas zbehne rychlejsie
ahojky, nie som síce celkom z MI, ale ďaleko neutekám... 😵
mimus: už sme dve snažilky "východňarky" 😎
no aj ked nezijem uz dlhsie doma aj tak som stale vychodnarka ako repa 😀
ako dlho sa uz snazite. My sme to rozbehli len tento mesiac, tak uvidime.
ahojky, my presne dva roky... není to už snaženie lebo máme povinnú 3 mesačnú abstinenciu ale potom to roztočíme 😀 už teraz sa tešíme na sexík........ Držím pršteky nech sa to podarí na prvý krát, lebo potom už začína pracovať psychika a všetko okolo...
No prave toho sa bojim. Teraz sme mali taky plodny mesiac 😝 aspon podla vykonov, tak ked sa nezadari sa budem troska bat ci nie je niekde problem. S drahym ideme vlastne uz 5 rokov bez tabletiek. Sice sme sme si vzdy davali pozor, ale i tak mam blbe myslienky, ze nieco nie je v poriadku.
Sečovce... no veď práve...tie blbé myšlienky 😒 ja som to nechávala rok takto ležať šak sa to podarí a hups, chyba je niekde celkom inde... ale teraz to snáď pôjde 😵 držím prsty, aby to vyšlo... Kedy nečakáš mrchu??
čo robkáš v UK?
Mrchu necakam 11.9. 😉 V sobotu letime na tyzden do spanielska. Sme si povedali, ze tam zacneme praktizovat, ale kedze nevychadzaju plodne dni tak sme zacali skor.
V UK pracujem a do MI chodim iba na dovolenky raz az tri krat do roka.
Minuly tyzden tu boli moji rodicia na dva tyzdne tak mi je za nimi este stale smutno.
tak mrcha prisla 😢 tak mi posledne dni na dovci bolo smutno. A vy kde ste holky? Nejako vas nevidno
cavte michalovcanky 😉
aj ja som rodena michalovcanka sice tam nezijem uz 7 rokov ale mozno niektoru z vas poznam len nemate albumy tak je to tazko vidiet na tej mini fotke 😖
mimus je mi luto ze mas mrchu ale ani mne to nevyslo na prvy krat hlavne na to nemysli a uvidis ze sa to podari 😉 aj psychika robi vela
ahojte, ja tak isto som michalovcanka, no nezijem tu.....vsetkych vas pozdravujem...a mozno aj niektore poznam osobne..
no ahoj koniecne niekto 😉 , lebo ja som si tu vykecavala sama so sebou. Kde sa ty nachadzas? Ja uz som tiez prec vyse 7 rokov. Album nemam lebo tam zatial nie je co dat ☹ . V mi som byvala celych 20 rokov na byvalej leninke a potom som sa zbalila a odisla do uk (kde mi je zatial dobre)
jej radka mi 7.oktobra budeme mat nase prve vyrocie a 10-teho potom uz necakam mrchu. Tak dufam, ze aj nam sa zadari a ten oktober oslavime 😉
ja som studovala VS v Bratislave a potom s manzelom sme sa prestahovali do Piestan, kvoli jeho praci.....takze tak....uz sa nevieme dockat malinkej....uz nech je tu, stale len sledujem ci mi plodovka neodteka....keby sa dalo, tak to nejako posurim....som v 38tt, takze mala je uz donosena....rada by som to mala uz za sebou.....
tak drzim prsteky nech mas uz Gretku pri sebe. Kde si byvala v mi a kolko mas rokov ak mozem vediet 😅 ja len mi pripadas podozriva 🙂
mimus na leninke? 😅 ja som byvala 19 rokov na razusovej 😉 susedy 😀
radka drzim palceky aby si mala lahky porod a malinke bolo zdravucke 😉
mimus a ako sa vola tvoja polovicka? a kolko ma rokov? boze som zvedava co??????/ 😀
no to musim ukazat fotecky drahemu uz ked si ta jeho susedka odvedla 😀 Ake mate teraz pocasie v izraeli. My tu mame taku zimu. Normalne sa mi nechcelo z postele az doobeda. Brrrrr
no neviem ci by ma spoznal podla fotky mam tych svojich malo a tiez som mala predtym menej o 15 kil 😀
mi mame horuco jak v pekli ale k veceru je prijemne 😎
akurat ma tak napadlo ze si piseme v michalovciach ale ani jedna tam niesme 😀
a myslim ze moja sestra chodila s romanovou sestrou do triedy 😉
ja viem, ze tam nie sme, ale ked sa tu nevie ukazat ziadna ina michalovcanka😀 Ale ja sa domou este vratim, to len prechodne sa zrdzujem mimo 😝
o tych kilach mi ani nehovor. Ja som este ani nemala babo a vsetko sa na mna lepi ☹
naozaj tu nie je ziadna michalovcanka? A vyzera to holky, ze aj vy ste sa vyparili. Ci vas zanestnavaju deturence 😉
radka- ty ako uz mas Gretku pri sebe?
Ja som sa cely vikend nudila, ani vas tu nebolo.....
nadhera a co, ze az takto vecer? tiez ta zamestnava cely den Simonko?
A co brusko uz sa ukazuje?
mimus mne doma nejde net 😠 neviem co mu sibe ale inak som v robote cely den a ked vidim ze nikto nepise ta co si budem pisat sama? 😀
mima ty pracujes? 😉

zdravim michalovcanky 😉
len ste nejako roztratene - kosice,piestany,gb...
no a ja som z ke prisla sem