Mamičky z Nemšovej a okolia
🙂 Ahojte🙂ak ste tu niektoré tak sa ozvite Dakujem 🙂
Ahojte to je des pravda?Taketo pocasie ma normalne deprimuje a mala je nervozna ze to az pekne neni uz neviem co s nou mam robit ☹
ahojte.
su to s tymi detmi radosti aj starosti čo 😉 celkom sa na to tesim. xi teraz si viem predstavit vyraz dadky a chym...ze ved ta to prejde 😉 😉
my sme včera nakoniec boli o tej druhej doma, ale aj tak som bola mrtva, neviem čo to na mna akosi dolieha,ved mam este dva mesiaceee...
a ako bolo na pizzi? boli ste bez deti vsak?
dnes som dostala dalsie nove vecicky tak sa natešujem.
vsetkym detičkam skore uzdravenie, pá
caute v noci sme davali zabaly bolo to strasne kazda mama vie o com hovorim risiacik je chory prvy raz☹ pohotovost sme nevolali no mal 40ky dako sme to pozrazali a zvladli
bolo to hrozne chudacik sa ma bal ked som mu stale robila "ZLE"teplomer.cipok zabaly,plakali sme spolu bol uplne hotovy ani flasku s cajom neudrzal
teraz ju uz lepsie uz sa hral teraz buva teplotu mal len trochu no mam pocit ze mu stupa,ved ako vecer
boli sme aj u dokt.anna neord.vybavili sme sa rychlo aj ked plna cakaren-v lekarni som bola dlhsie ako u doktor. 😕nic mu nedala len pamikon ze ma len trosku cervene hrdielko .
no sople tecu na potoky
dufam z toho najhorsieho sme vonku,uz aby sme brazdili metropolou
inak sme sa rozhodli po tomto ze deme kupovat digitalny teplomer mera sa z uska za 3 sekundy da sa pouzivat na meranie teploty vody -caju kupel palov kolega ho ma vraj super vec stoji dako 25€ ale kaslat tie peniaze
Daša--to je fajn že Riškovi sa to lepší pomalinky chudátenko malé🙂)
a ten teplomer to viem presne aký myslíš, ja som nad tým tiež rozmýšlala ale jemu zase nevadí ani teplomer digi do uška takže uvidíme inak tu máš na aukci: http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=814883
ahojte isto nepojdem von v noci este teplotuje a je slaby vyzera ako nafetovany a ja s nim/som unavena
mam tu bordel ako hovado nemam pri nom cas idem sa ponahanat kym spi
prave ma prepadol svokor doniesol ranajky pecivo bananiky cokoldku k MDZ asi odpadnem ale na ostudu mrdnik som sa hanbila ako pes
Dasi to je fajn🙂že svokrík ja sa do-ebem🙂))ty brdko...no to ano to ako naschvál!
Riško ako? lepšie už?
Ani ja som nebola dnes vonku je mi zle, prašivo ešte k tomu mi je furt do revu: ☹ neviem asi mi načisto už j-be 😒
caute baby.-))
Tak ja som bola v kauflande 🙂 to bolo zas penez ☹ --musela som jej kúpit cumlik nemohla som odolat
Lucinka ma sopel a kasle asi ma porazí 😖
Hrusi-hod link na tie scrapy alebo mi to posli cez skyp
Dasi je dobre ze je risko lepsi a ten svokor 😲 😲 😲 ja ziram 😀
sevass cikulky🙂)
Dada--Lucka chudátenko☹nech je čím skôr oki. to to počasie šiblé☹
A čo si ešte pokupila či len potraviny, však?
no len potraviny a cumlik joze ze to ich mame malo? A ja ze len 10 som kupila tak hej malo 😀
čoho 10?cmulov 😕
Inak dnes prišli tie adidas gate a ako je to L a mne to bolo volné, tak som objednala M🙂
ok ja odskusam nikomu nedaj posli link na tie scrapy idem ulozit malu hned pridem
micka moja dala som ich však sláve to vieš tie prenu čo som ti vravela🙂
pošlem počkaj🙂
http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=802645 Dadka tu je tá bábika🙂ta mäkká
Ako ja tiež nervy tie topánky to si radšej zajtra v Tn kupim, new🙂)
A marko že Dodíken ked nebudeš revať pôjdeš do new Yorkeru tak už nerevem🙂)
nachytal ma ako ked decko reve a povieš pôjdeme do dráčika a už je ticho🙂

ahojte.
este k tomu kociku.....foto nehodim 🙂 lebo ho malo pouzivam.ja som ho kupila ked mal mali 3m ale nechcel v nom byt neviem ci sa mu nepacil 😠on je az od pol roka...... tak pozivam stari.trojkombinacia s velkimi kolesami...
novi som zacala az teraz,uz v nom celkom vydrzí......tie polohy su vlastne tri.taka ze skoro uplne lezí,,polosed a sed v pravom uhle 😉
a opierka na chrbatik je normalna pevna a ja mam aj taku vystelku takze je to prijemne mekkucke 😉
dnes som s nim bola v TN a celkom fajn...ale uz sa tesim na jar,lebo s fusakom to nieje bohvie co...je to pre starrsie deti vyslovene ako sportovi kocik....inak som spokojna 😉