icon

Mamičky z Vrakune: Stretnutia a kočíkovanie v Bratislave II

daduska75
7. mar 2007

Caute mamičky z Vrakune a BA II,

dúfam, že nebudem kočíkovať sama. My čakáme babenko v oktobri
je tu nejaka mamička z tejto časti BA?

sisa29
17. apr 2009

cafte cafte claudinka postradam tvoj kazdoranny prispevok 😉 niak si polavila

netmona
17. apr 2009

sissa,,ahoj,,,,dnes trochu leje a vidím že, ani nikoho vonku,,no poobde aspon pchodime po tescu, hypernove..bo furt dačo treba a aj svokrer darček kupiť,,,

netmona
17. apr 2009

jana.hcsba,,,včera poobedde som ťa videla,,nebola som si uplne ista ale teraz som leo, som si pozrela album a bol tam aj tvoj kočiar 🙂 ,,,tak ,,,ja som bola v čiernom a biela vesta,,,Miško na autičku červenom,,,nestihala som ťa dobehnuť 🙂 🙂

sisa29
17. apr 2009

no cafte zeny strasne pocasie akurat som dosla pred chvilkou domov musela som nieco vybavit no nemusim vam hovorit ze som mala aj gatky a podprdu mokre

netmona
17. apr 2009

tak,,to je furt sisa,,,ked dačo treba vybyviť tak leje, sneži,,, 🙂

netmona
17. apr 2009

ale prognóza na wekend,,,nieje idealna,,,do fraka,,,,, 😒

sisa29
17. apr 2009

no snad nedelu nebude prsat chcem ist do rakuska.

netmona
18. apr 2009

no my cez sob. a ned. v SC tak dufam že, nebudeme sedieť v dome ale, behať po dvore lebo, potrebujeme výbeh 😀 ,,,no čo už veď prišiplášť máme 🙂

sisa29
18. apr 2009

claudinka kde siiiiiiiiii.co mas dovolenku????????????????????????????????????

claudinka
18. apr 2009

hello, hello, nestiham pisat, nie este citat 😀 vcera som bola cely den na baraku v Ivanke pri Dunaji, sme mali stretko zo SS a dnes cely den u kamosky a byvalej kolegynky v sladkovice, ma augustove dievcatko, tak sme drobcov konecne zoznamili.. a teraz ideme na hodku k susedovcom na navstevu a potom hajaaat hura 😀

netmona
19. apr 2009

claudinka,,,,tak to ti verím že, nestíhaš,,,,,je to velmi naročne 🙂

sisa29
19. apr 2009

ahojte.claudi no moc neprsalo ale ochladilo sa dobre.my sme skoro zmrzli

netmona
19. apr 2009

jaj ,,dievčat ,,dnes paráda, ale aj včera sme sa vybehlai v záhrade pogrilovali,,,už nech je teplejši a teplejšie 🙂

netmona
19. apr 2009

jaj,,,tu už asi neni s kým písať sisa,,asi každy zaneprázdnený 🙂

claudinka
20. apr 2009

😀 😀 ale to mame dnes pocko vonku.. pojdeme asi len na poradnu a pekne domenka naspat.. 😒

netmona
20. apr 2009

jaj claudi,,až tak hrozne to nieje ako to vidíš 😀 ..trochu aj teplo je,, 🙂

netmona
20. apr 2009

🙂 idem bobaka dať spať a dačo robiť lebo, už 1messiac sme ani doma neboli poriadne a je to tu dosť husté,,hoci sa mi nece

claudinka
20. apr 2009

netmona veru je nechutne teplo, som dosla spotena jak mys a to som mala iba kratke tricko, zabky a 3/4 gate 😠

netmona
21. apr 2009

no claudi ako som písala už vedle 🙂 že, nech to trochu brzdí to počko lebo, na zimu bundu som odložila a rovno do trička s krátkym rukávom 😒

sisa29
21. apr 2009

cafte ja som dosla pred hodkou s kramarou nemame to hemangiomi som stastna jak blcha dostali sme niake masticky na vyrazky inak super.

claudinka
22. apr 2009

sisus supeeeer 😵 😵 😵 to mam radost, ze nakoniec to nebolo nic vazne..

kedy davame stretko vrakunske? 😵 😀

netmona
22. apr 2009

claudi,,,no treba, vved je pekne a aspon sa ukukame na seba 🙂

netmona
22. apr 2009

a ešte, september je hned, a to do škôlky a aj do práce a všetko skoro beží akosi 😎

sisa29
23. apr 2009

netmona treba rychlo zarobit na druhe babo a si opet 3 roky doma. 😀 😀 😀

claudinka
23. apr 2009

veru veru treba si zobrat priklad zo sisky 😀 ale aj moje plany boli vzdy hned dve deti po sebe

greguska
23. apr 2009

ahojte 😉
ja sem akosi nestíham chodiť, malý sa kade tade štverá a postaví sa, a keď mu nestojím za zadkom tak spadne...
tak sa radšej flákame po vonku, je pripútaný v kočári, lebo aj odtiaľ už vyliezol 😉 a samozrejme piesok to istí, poctivo si nosíme aj domov....

hádam ste všetci zdraví....

😀

sisa29
23. apr 2009

ahoj greguska no fakt si tu dlho nebola.my sa mame celkom fajn 😉 😉 😉

netmona
23. apr 2009

sisa,,nehrozí druhé, myslim že ani zarobiť netreba , ved furt to je v pohode 🙂

netmona
23. apr 2009

greguška,,,tak sa teším aj ja na piesok, zatial to obchádzame, ,, len do kedy&,? 😀

netmona
23. apr 2009

😔