Maminy z Martina a okolia, 3. časť
tak dalsie pokracovanie...
no ja chodim do ZA a som spokojna, ale sla na MD a ta co ju zastupuje, nechce zobrat muzicka, tak nieco zhaname...
no ved lucia nema 3 roky...az v novembri...aj januarove deti idu do skolky...to maminky prichadzaju o nenormalne peniaze...
čaute.
žijem.
Adiku - ty tajnostkárka, to si mala len vyvolený počet kamarátiek ktorým si to prezradila, boli ste krásni, škoda že som vás nevidela naživo. gratulka 🙂
Zuzi - s ľadovňou je to ťažko príliš veľa detí, takže sa striktne držia toho čo majú predpísané, mala by si sa ísť spýtať do jahodník - tam nie je zriaďovateľ mesto , oni majú vlastnú právnu subjektivitu a myslím že nerobia problémy 😉
ja som tentokrát strašne rada že sa mi deti narodili v auguste, lebo zákony tohto štátu celkom dobre nechápem, ja ani tým 300ečkam od januára neverím, podľa mňa dajú skôr dôchodcom, lebo mladé rodiny ho napriek tomuto krásnemu predvolebnému gestu nepôjdu voliť /aspoň teda čo sa mňa týka, mne by mohol dať aj 1000e a nevolím ho/ a už sa teším na ten počet romčat ak bude rodičák taký vysoký 😝
ja mám segedín od včera a kedźe toto , kapustnicu a strukoviny viem navariť iba v 5 a viac litrových hrncoch, bude aj na zajtra 😅
lenka ahooooj...tak ako? uz je ti lepsie???
no je to tak so skolkami...ale uz maju aj tak vsade plno... 🙂
s mojou grcačkou je to asti tak že :
1. som mala z očú, lebo sme v piatok mali to stretko a všetci po nás čumeli
2. v štvrtok som začínala nové balenie antibaby a to mi niekedy býva zle - proste organizmus si myslí že som tehu a ja vtedy vraciam 😝
najlepšie boli baby ako sa celý deň hrali na grcanie, stáli nad weckom a napodobňovali, aj večer v postieľke 😅
a kúpili sme v diechmane krásne tenisky za 10,90e, mali po viac kusov v jednej veľkosti 😕 🙂 tak už vedia povedať tenisky 🙂 🙂 🙂
takze kocky tu som pre Vas vybrala vsetky foto co za nieco stali http://picasaweb.google.com/adka.novotna
Leni nevedel to ani nik z rodiny len nasi aj to vikend pred svadbou islo o mini akciu proste vsetci sa to dozvedia az ked je po...
veď jasné, super ste to spravili, fotky som ukazovala aj ivke - strašne sa jej páčili tvoje šaty a účes 😉
pepies, pecka, nie je potrebné oznámiť vopred pediatričke, že ste si ju vybrali. Stačí, že ju nahlásite v pôrodnici a ona vás musí prijať. Iné to je, ak už chodíte k niekomu inému a chcete prestúpiť. Vtedy vás nemusí zobrať, ak má plný stav (alebo z nejakých iných dôvodov).
🙂 🙂 🙂 🙂
adiku....gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeem, ani som netušila, že nie si teta mangelová, super ti to seklo aj bez priezviska, ale teraz s detičkami na svadbe, no úplná pecka!!!! 🙂 🙂
ahojte,
ďakujem všetkým za Filipka 😉
adiku- všetko najlepšie a najkrajšie v manželstve,aby ste sa mali radi a aby ste prežli krásny a sladký život 😉 😉 😉
krásna nevesta si bola, naozaj.................ty tajnostkárka 🙂 🙂 🙂
zuzu- to s tou škôlkou je ale riadne pritiahnuté za vlasy, takže škôlka je len pre ideálne rodiny s ideálnym zamestnaním s ideálnym príjmom. A pokiaľ nespadáš do tej tabuľky, tak nemáš zhola nič.............. 😠 😠 ☹ ☹ ☹
Takže zháňaš asi robotu, čo? 😔
lenkamt- dnes za nami pribehla tvoja Verča, boli sme s krpcami na prechádzke 😉 a dali sme ťa pozdraviť 😀 😀
safari je aj u nas top 😝 ja si to ale vobec nepamatam 😕 sara poctivo pozera a hlasi mi ake zvieratka tak vidi..ja pomedzi to robim ranajky a zuslachtujem seba sa 😀
caka ma zehlenie 😝 svokrus prisla vyzdvihnut saru a sli do skolky 😀 na navstevu samozrejme 😉
vcera sme boli v meste pozriet zaciatok scenickej zatvy, jarmok aj dake vystupenia nech sa dieta aj kus kultorne vzdelava 😀 stretli sme abetku aj sari 😉
ahojte aj ja som s martina....a somv 20tt...januari2010...cakame nasu malu bublinku🙂
ahoj gerci, vitaj a blahozelame k malej bublinke ...........
to ja som mala asi 10 dievcenskych mien a chlapcenske ani jedno, lebo som dufala, ze to bude bublinka a je to bubliniak 😉

zuzu13 - to je fakt blbé... ale aj ten systém, že dieťa musí nastúpiť do 15.9., kde je nejaká flexibilita, však všetci rodičia nemusia nastúpiť do práce len v septembri. Artur začal chodiť do škôlky v marci, keď dovŕšil 3 roky.