Maminy zo Zvolena a Banskej Bystrice
baby tak dúfam, že sa tu stretneme a podelíme sa o skúsenosti a rady našich drobcov 🙂
Ahojte dievcata, chcela by som sa opytat ci niektora nepoznate dobru kadernicku v bb. taku co by mi vedela poradit ohladne farby flasov lebo uz som z nich chora 🙂 dakujem
baby nemate niektora telefonne cislo na ortopeda - kontrola klbikov v 1. mes? ja som si ho v porodnici odpisala, ale papierik sa dako stratil 😅
ahojte! Nemáte niektorá v pláne v blízkej budúcnosti, chodiť plávať na tie kurzy s babätkom? Bud do Zvolena alebo na Sliač.
Ahojte, nemate niektora nahodou kontakt na dobru fotografku, ktora by urobila pekne tehulkovske fotky? Najlepsie vo Zvolene..... Dakujem pekne
Ahojte baby! Chcem sa spytat, ci neviete este o nejakych mikulasskych akciach pre deticky vo Zvolene?
🙂 V sobotu bol mikulassky vlacik, dcerke sa velmi pacilo..
@mada111 https://www.facebook.com/kamsdetmivbanskejbystrici su tam aj nejake mikulasske akcie v ZV 🙂 pripadne tam najdes dalsie odporucania na ine stranky
@janulkan AL KHOURI IHSAN MUDr., PhD.
Krížna 465/1, 97401 Banská Bystrica
Tel.: 048/415 36 13
Odporucam, strasne tolerantna sestricka a strasne dobry ortoped,ma tam vzdy vela ludi a napriek tomu sestricka uprednosti hned ked zaklopete ze ste s babom,narozdiel od nemocnice tam sa vraj dlho caka v rade. 😉
Ahoj maminky, viete mi odporučit nejakého dobrého pediatra v BB V Radvani alebo niekde poblíž?
Viem, že na Huštáku ich je zopár, máte nejaké skúsenosti s nimi? Poprípade s Rosiarovou v Radvani?? Vopred vdaka
na Kyjevske mi je daleko, chcem to mat co najviac poruke 😀 no ja som chodila ako dieta k Soltesovej a bola fajn, len by som uz asi trochu mladsiu chcela..
@bajciatko Mile mamicky, pozyvame vas 20.12. (utorok) do materskeho klubu Rodinka na Zapade. Budeme mat rucne prace zamerane na Vianoce, mozte si vyrobit pohladnicu alebo nejaku dekoraciu. O deticky dufam bude postarane.. pokusime sa zohnat nejake operky.. Ak mate zaujem prosim napiste mi sem. Budeme mat aj nejake male obcerstvenie a posedenie, myslim ze nam bude skvelo! Ak mate aj ocinkov doma mozte ich kludne so sebou zobrat. Dvaja su uz nahlaseny 🙂 ako operky. Vstupne bude dobrovolne.
Like · · Follow post · 21 hours ago
Kristína Barcíková likes this.
od 9:00-11:30
pocula som, ze sa zase rozbehlo MC na Zapade, a toto je pozvanka kt. som dostala na FB od znamej.
inak sa chcu stretavat mamicky kazdy UT a STV 0d 9-11.00
Ahojte
Mamičky zo ZV prosím Vás pekne mohli by ste mi odporučiť nejakú dobrú predajňu kočíkov v ZV
Chystám sa tam 13.1 na 3D sono tak by som si rada pozrela novú kolekciu Jané V BB ju zatiaľ nemali no mo 😀 no po novom roku
Ďakujem krásne
Ahojte, prosím vás keď ste debatili o tých doktorkách, ako to je keď porodíte, tak máte nadiktovať nejakú detskú lekárku, však? A treba si tú detskú lekárku zabeštelovať ešte pred pôrodom, alebo nadiktujem tú, ktorú si vyberám ja.
@karin77 ahoj, áno, najlepšie je dohodnúť sa s pediatričkou ešte pred pôrodom. napr. tá moja mi povedala, že jej mám zavolať, ke nás pustia z pôrodnice a ešte v ten deň (alebo deň na to) príde bábätko pozrieť u nás doma. a tam sme aj zmluvu podpísali...
a v pôrodnici sa uvádza meno detskej lekárky, pretože jej sa potom má odovzdať dokumentácia o dieťatku...
Parvitas ďakujem, myslím, že by s tým nemal byť problém, uvediem meno lekárky, ktorú má starší syn. Niečo si spomínam, že sa ma na meno detskej lekárky pýtali v nemocnici pred 7 rokmi keď som rodila syna. Parvitas a koľko si doteraz pribrala, lebo ja som v 29tt a už som pribrala vyše 10 kg. Pri prvom dieťati som skončila na 13kg, a ja už teraz mám vyše 10kg, hrozné. ☹

@annie13 dakujem za info, pre nas je DT daleko, to uz potom asi skor vyskusame nieco v BB 🙂, ale este raz vdaka a budem rada ak das info, ze ako bolo na veselych zabkach 🙂