Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
smiem sa spýtať.. na čo bolo potrebné založiť súkromnú tému? 🙂 veď nie je to jedno, či v tejto téme alebo v inej?
Ahojte, ja mam termín 28.9. ale podla OVU mi to vychádza na 4.10. Neviem do ktorého mesiaca sa trafíme, ale rada sa ku Vám pridám 🙂
@gabika783 - vies, my sme zalozili sukromnu temu, lebo tam rozoberame casto dost intimne a sukromne veci, ktore ostatnych (okrem tych, co do nej patria) do nich nic nieje. Nechceli sme, aby to tu mohli vsetci citat, kedze sa jedna o nase sukromie. To len pre vysvetlenie.
A my nikoho nenutime k nam prist. Kazdy je vitany, kto aj prispieva. Kto nechce do sukromnej, tak je to tiez v pohode. 😉
@janea234 - chces prist k nam do sukromnej? Napis mi ip, ak ta mam pridat. 😵
@zuzula2546
@janea234 - pridala som vas, baby. Ste u nas vitane. 😉
@matrix87 - ja som rodacka z DK, ale uz skoro 14 rokov tam nebyvam, kedze som odisla do zahranicia. Ale tak 3-4 krat do roka som na par dni vzdy tam u rodicov. 😵
ahojte. Neviem prečo, ale nemôžem sa dostať do súkromnej, vypisuje mi, že téma asi neexistuje. Poradíte?
@petina5001 Ahoj pravdepodobne si bola zo sukromnej diskusie vyradena - tak ako baby ktore neprispievali do diskusie dostatocne casto. Alebo bude nejaky technicky problem. Viac ti bohuzial neviem povedat.
ahojte som tu uplne nova 🙂 ... tiež tehulkujem a už som v 19tt 😵 krasa už citite pohyby? ja este vobec 😨 ale vraj mozem citit pohyby aj okolo 24tt 🙂 ...
ahojte 🙂 aj my cakame babatko, priblizne 9. oktobra. uz mame doma 2 rocnu slecnu.

Ahojte pridavame sa 😉 termin 6.10 🙂