Najkrajšie detičky na svete, marec 2009
baby, už sme za 10000 príspevkami tak šup sem, nech sa orientujeme lepšie 😉
juj a od buducej stredy ideme na plavanie, konecne som sa dockala, Adamko bude mat v skupine jedneho partaka a 4 partacky. Ale este ani jedno babatko z jeho skupiny nesedi, ani nelozi, tak im tam dnes adam skoro stupal po hlavkach, musela som ho drzat, tak vrestal jak pavian, bo nemohol lozit, a tie babatka tak pekne lezkali jedno pri druhom, len to bola mala miestnost, tak sa nemohol hybat 😀 Dufam, ze sa Adamko konecne spriateli s vodouuuuuuu. Velmi si to zelam, lebo on pri kazdom kupani sa taha z vane prec 😒
dievcatko ohladom davania mlieka su rozne nazory, niektori ze do 3och rokov, co jaa osobne nezastavam, niektori ze do roka nie, to sa mi zda prijatelnejsie... a nasa Dr. napr. vravela ze na pripravu pokrmov uz mozeme pouzivat mlieko ale plnotucne... a to vravela uz pred dvoma mesiacmi ze mozme pomaly skusit...tak ja mam taky stred ze uz najblizsiu novu kasu co otvorim skusim s mliekom...
asandys....velmi sa jej paci, len vidi bazenik a uz sa strasne tesi
ja kravske do roka nebudem davat a potom budem...ale tiez plnotucne, to mi hovorila aj lekarka....
a v akom obchode si kupila?
iron...ponozky v kike 3ks za 3€ normalne pancuchy na obchodnej, tam mali na par kusov akciu vtedy za 2€ a zateplene pancuchy na dunajskej...ale na tej dunajskej mi oci skoro vyleteli ked za termopancuchy pytali 8€ (boli aj ABS)
iiron no ked smenat s mliekom a smotanou v pohode zvladla, tak myslim, ze aj tu kasu uz by mohla...
no ja kukam teraz na mimibazare, a tam pytaju 7Eur za termopancusky s protismykovou...hm....
no nebolo...budem musiet ist na nakup...no ale kym ja sa niekde dostanem...Najhorsie, ze nemam paru, kde take haluze dostat kupit.....este kuknem babydoll...
iron ja som na obchodnej vbehla nahodou do obchodu s ponozkami a panchuchami, myslela som, ze maju len pre dospelych, ale spytala som sa aj pre krpcov ci maju a sup, hnej aj akciu mi nukala tetuska 😀
Asandys, Iron aj ja som rozmyslala davnejsie nad tou operaciou oci. Ale ja mam dioptrie 2, nosim takmer stale sosovky, a nejako som sa neodvazila a nerozhupala.
Ja sny nejake velke nemam, skor by som nazvala plany - na domcek. To je realne tak za dva roky najskor, ked pojdem do prace aj ja, hoci pozemok by sme radi poriesili dovtedy. Hoci coraz menej som presvedcena, ze chcem zostat v BB, ale aj keby sme nahodou zmenili miesto, tak sa vzdy da predat. Zatial ale nie je co 😀
Co sa tyka mliecka - ak Filipkovi bude chutit, tak budem davat umele mliecko do 3 rockov.
Za posledny vikend som bola v Auparku 3 krat a v Avione a Ikei tiez raz, nakupov mam na dlhsiu dobu dost.
Ja tiez Modre z neba nepozeram, ale buduci tyzden sa chystam, ma tam byt jedna hrozne zlata baba odtialto z konika, co sa stara o deticky, ktore by inak boli v domove.
Ajka ja som skusena mamicka 😀 Kupila som ich od tej baby, co som Ti davala na nu link tu na MK.
Napr. taketo:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=3601928
A mam od tej baby aj ine s protismykovou upravou - ja som od nej nakupila vsetky pancusky pre oboch syncekov.
A nemam bicykel z Americky Cars pre Samka zatial, ale ja ho sem dostanem 😀 Inak buduci rok vyjde Cars 2, no uz sa tesim, to bude radosti u Samka 😅 Ja uz som tu rozpravku videla asi 100 krat vdaka nemu 😅
teraz som tu babu dopozerala....no zajtra ide na misiu pancuchy drahy v ramci obednej prestavky a ked nic neporiesi tak mozno od nej nieco objednam.
Zelam dobru noc, idem si k nemu lazkat. Dnes uz vecer nemal teplotku, tak snad uz bude dobre 🙂 A zbavime sa aj Filipkovych soplikov. 🙂
noc katastrofa, rano detto, teplota stale, plac stale, som znicena a manzel uz pred 2 hodinami radsej odisiel a dojde az v noci 🙄
Kuci moja ☹ 😒
Chudacik drobcek... a chuda Ty...
U nas trosku lepsie, Matko si zda sa zvyka, este si aj musim zvyknut, ze vonku je furtom tma a sedivo a prsi a neda sa nikam ist.... a ze mam dom zrazu stojace, klaciace a stvornozkujuce babo 🙂
neviem najst vigantol uz 4 dni a v lekarni am poslli kade lahsie, ze len na predpis, sakra.
no uz tu stoji a sape sa mi za notebookom, tak idem koncit...
ma porazi..ja tu pisem basne a ono mi to neprida!!!
takze v skratke..
kuci neboj bude lepsie!!
za mlieko..kazdy si musi vybrat to svoje...niekedy sa davalo kadeco a robilo kadeco s detmi...a ludia su toho nazoru, ved zijeme a nic sa nam nestalo..ale nikto nepozera, ze su alergici bolia ich klby ci chrbtice..tod moj nazor...ja si citam ci pozeram o roznych veciach tykajucich sa deti kadeco a potom beriem priemery casove 😉 takze tak...kazdy vie co je najlepsie,nie? 😉 ved su to nase deti..
ahoj dievčatkooo 🙂 Som rada, že ťa tu vidím, dlho si sa neukázala 🙂
A úplne súhlasím s tebou v tom, čo si písala v poslednom tvojom odseku 🙂
Naša dnešná noc? Manžel sa ráno opýtal, či naozaj chceme druhé bábo 😀 😀
matja teda my sme sa vobec nepytali ci chceme teraz druhe babo, sak som uz na nervy z toho mojho chudatka
ale prave som velmi prosebnym hlasom dohodla, ze dojde po pol roku na navstevu svokra. juj aspon nieco, tu tomasko moc nema rad ale aspon niekto 😎 mozno mu teraz bude na nosenie dobry hocikto xixi
na úvod všetkým milým blaváčkam, ktoré otvárajú dvere svojich príbytkov pre pasou s rodinou:
nejedem 24.11 ale 26.11. Je to štvrtok a preto sa mi to v hlave posunulo na štvorku...
V Blave má môj manžel rodinu, ale ako som už písala egy do IP, ak by boli rozlezení v práci a pod. a nejaká nepohoda by bola, tak by som asi rada využila pohostinnosť jednej z vás (asi ktorá by bola najbližšie alebo tak...)
Ešte uvidíme, čo na to môj manžel, on je v tomto veľmi konzervatívny.
Ak by bolo pekne, tak by bolo fajn trošku si niekam vyjsť a stretnúť sa s vami.
No a všetko záleží od nálady toho dňa, čo povie dr a v akom rozpoložení od nej pôjdeme.
Do vtedy si ešte napíšeme čo a ako.
Potulka, dobre si to napísala. Ak je na MK nuda a zdochol pes, stačí povedať, ja hneď vylovím z katalógu nejaké slovíčko na naše mozgové závity 😀
Napr Knarre (bacha, nie je to rapkáč, ale uťahovací kľúč s takým rapkaním, so zúbkami, čo sa naň nasadzujú nástrčné orechy...chápete)
alebo Schlaggewicht na Schlaghammeri 😀
Denkolc - modré z neba - nepozrerávam to síce, ale ja by som mala sen pre svojho muža, aby mohol ísť na Mont Blanc s nejakou skúsenou partiou a ja by som ho čalaka v kempe alebo v nejakom penzione v šamonéééé (Chamonix)...
lebo chcel ísť uplynulé leto, no kvôli matúškovým nekončiacim hospitalizáciám a stále novým a novým nálezom na jeho zdravotnom stave a mojím neutícahjúcim depkám z toho nešiel... a už mal aj partiu zohnatú, skúsených chalanov, to sa nenachomejtne každý deň...
ajka, si tu s tým snom na dobrej ceste rozvírila hladinu 😀
dievčatko super, že si došla na MK, fb je požierač času... ja tie návrhy na Mafia Wars, Farm Vile a podobné voloviny jednoducho dávam ignorovať...
mala som pár kamarátov, ktorí takto virtuálne žili v hokeji, nejaké NHL alebo čo to bolo, akože majitelia klubov a kupovali a predávali hráčov a pod, to s nimi sa stretnúť, tak človek len počúval a nechápal, a tí dvaja len točili o tom, za koľko kúpili a predali a ako sa darí klubu... to je už mozgová choroba 😠

no super asandys...ja som na tou operaciou tiez rozmyslala, ale bojim sa toho, ze budem pozerat ako mi tam ide s laserom...ble...vacsionou zavriem oci...pri hentom to asi nepojdem
ajka a kde si kupila....pozeram akurat ze musim doplnit stav zasob pancuch....chcem aj take hrubsie