icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

ollako
28. apr 2010

no davali nieco v TV novinach, ale ked ma zabijete.. neviem co rozpraval 😕 ,som si jeho obzerala a nepocuvala 😀 nejaky kongres mali v bojnickej nemocnici ci co 😕

ollako
28. apr 2010

ma ambulanciu v Prievidzi

zuzananinka
28. apr 2010

ja som dnesnu noc stravila v hale na gauči - mne bolo zleee - este asi o tretej ma natahovalo - no otras

ollako
28. apr 2010

mne sa pacia taky so strniskom 😀

jonki
28. apr 2010

mam za sebou uspesnu navstevu zubara...vrtanie blombovanie a ziadne blinkanie 😀 aj ked ma teda kvalitne natahovalo ...ale mam zlatu lekarku....videla ze neni dobre, hned prestala nechala ma predychat...mila zienka
inak jej znama (baba standardnej vysky) dnes porodila chlapca...54cm a 4700g....normalny porod, prvorodicka 😕....tak som si povedala ze toto zo seba vytlacit musel byt dobry zaberak 😀

a tesim sa ako mala mam prvu skusku uspesne za sebou 🙂

niekto tu spominal unavu...ja som to tiez tak mala...najprv som bola uplne v poho, potom som zo vsetkeho bola extremne unavena a teraz sa to znovu zlepsuje...tiez som pocula ze to hlavne prvy trimester je takyto

ollako
28. apr 2010
zuzananinka
28. apr 2010

no chápem ollako, že si si ho vybrala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 - aj mne je sympatický

zuzananinka
28. apr 2010

jonki gratulujem ku skuške - a obdivujem ta, že si toho zubar zvládla - ja teda by som nezvládla

ollako
28. apr 2010

zuzana no ale je mi aj luto, ze odchadza moj sucasny lekar, ten je ties velky sympos 😀 a k tomu aj mily 😅

zuzananinka
28. apr 2010

baby kde ste čítali o tej bezplienkovej metode

zuzananinka
28. apr 2010

ollako to ti verim - je to o to ťažšie, že ti vyhovoval a bola si s nim spokojná

ollako
28. apr 2010
zuzananinka
28. apr 2010

a neviete ni poradiť na mykozu - nejaké homeopatika??

zuzananinka
28. apr 2010

to kolko má rokov - vyzará tak mlado - ty si samych fesakov vyberas - ale ten novy sa mi pači viac na pohlad - ale dolezité je aby si bola s nim spokojná

jonki
28. apr 2010

zuzananinja tu by malo byt o BKM ale teraz updatuju: http://www.mokosha.info/

no zubara som zvladla ale rano som si nezvladla umyt zuby(len som ich suchla) tak hanba nehanba zuvacka do pusy a povedala som jej co je vo veci, ze nech prepaci ale jednoducho sa nedalo lepsie 😝

zuzananinka
28. apr 2010

inak mate aj vy tolko slín??- fuj

hviezdickamaria
28. apr 2010

😀 ten novy vyzera super, aj ked ta fotka je z daleka a sucasny vyzera veelmi milo 😎
jonki blahozelam ku skuske a zvladnutiu zubarky 😉 ja si idem trocha zdriemnut, bo nevlaaadzem...

jonki
28. apr 2010

aha prave pozeram ze mi zrusili profilovu fotku 😠

zuzananinka
28. apr 2010

jonki tn boj pri umyvaní zubov poznam - vzdy sa potom pozvraciam - tak to riesim detskou zubnou pastou alebo niekedy aj bez pasty a pouzijem ustnu vodu - ale niekedy je uplne jedno nech robim čo robim

zuzananinka
28. apr 2010

dakujem za link jonki

zuzananinka
28. apr 2010

no idem si trochu lahnuť - lebo my nemame notebook - tak nejak sa mi už nepohodlne sedí - pridem kuk neskor - pa pa majte sa

moncika15
28. apr 2010

zas ma boli v krizox a pokusa ma mocak myslite ze mozem urinal? 😕

me5
28. apr 2010

ahojte, tak som dnes absolvovala poradnu. vsetko je ok, napriek mojim silnym nevolnostiam. drobec prislucha tomuto tyzdnu, meria 50 mm a NT sme mali 2,0 - ak dobre citam po lekarovi, v kazdom pripade povedal, ze vsetko je ok. 😉 mame aj prvu fotecku, ale drahy ju zobral do prace prescanovat. jediny problem ostava - musim uz zacat priberat. inac to budu riesit. tak sa tlacim pomaly cimkolvek, co zvladnem, ale ci z toho priberiem to neviem.

fotecku potom pridam. caute

hviezdickamaria
28. apr 2010

a pridaj aj fotku bruska, bo ja sa strasne rada pozeram na vase bruska 😀 😀 😀 som rada, ze vsetko dobre dopadlo a malinke rastie 😅
moncika ja by urinal nebrala... 😒

dadinka
28. apr 2010

caute kocky...tak aj ja sa pridavam do tohto fora :D ako dalsia novembrovka....
poradnu mam az 4.5. takze este casu a casu...uz mame aj nejake fotecky, lebo som mala hematom,ktory je vdakabohu fuc....
este stale som pn - uz 5.tyzden a dost mi z toho uz hrabkaaa 😒 ale dufam, ze v stredu uz pojdem konecne do prace

moncika15 - ja mavam tiez problemy s mocakom a uzivam uroval biotic - to sa moze aj ked si tehotna

me5 - pozeram, ze mas problemy s priberanim.....mne sa podarilo za tych necelych 12 tyzdnov schudnut viac ako 3 kila...a to je normalne, ziadne prejedanie..ale tak isto, ako predtym....krv mi uz brali, vysledky mam v utorok, tak som zvedava, co povie doki 😝

juuj baby, tesim sa, ze si mozme pisat....papa

aknomis
28. apr 2010

ahojte babulky - novembrovky. už ste oznámili v práci vaše tehu alebo ešte nie (kedy)? ja neviem, či počkat alebo už oznámiť... a neviete ako je to po oznámení tehu v práci s priepustkami? každý zamestnanec má nárok na 56 hodín u lekára a po oznámení tehu je to kolko, neviete?

dadinka
28. apr 2010

aknomis, este som to neoznamila...teda len neoficialne, kedze som 5 tyzdnov na PN....ale to s tymi hodinami u lekara by zaujimalo aj mna, ze ako to je....dobra otazocka 😉

aknomis
28. apr 2010

no ja na PN íst nechcem, zbláznila by som sa doma. ale ešte som len 14tt a už som minula polovicu priepustiek... tak by som chcela vediet ako je to s tehotnými...

dadinka
28. apr 2010

no nieco mi o tej pn hovor...to je hrozne...na zaciatku, ked som este mala spinenie, som bola aj dost unavena...ale posledne dva tyzdne....uuuplna nuda...tak preto sa uz tak tesim do prace..... 😎

aknomis
28. apr 2010

ak bude niekto vediet čo a ako s priepustkami, dajte prosím vediet, kludne aj IP