November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Ahojte buduce mamicky, tak ja som nevydrzala a dnes som bola u lekara a potvrdil mi, ze v maternici mam dutinku velkosti 5mm, tak sa velmi tesim......podla menstruacie som v 6 tyzdni........a tiez mi predpisal ten Duphaston, aky mate na to nazor? Inac zle mi nebyva, len som vzdy hladna, je mi stale zima a pobolieva ma brusko, akokeby som mala dostat menstruaciu.....a este nieco pekne...mozno o par hodin mozno o den sa stanem prvykrat tetou..... 😉
Me5 takze nemaj obavy ja som az za tebou 😀 , do poradne idem 28.4.
juuj baby, som uplne stastna prestastna teraz :D vybavila som si dnes ultrazvuk!!!!! takze nemusim cakat az 5 tyzdnov do 1. poradne-21.4. ale uvidime nase babatko skor 🙂 a to uz dnes🙂 poprosila som doktora, ci by ma mohol vziat ze mam nervy ci je vsetko ok, a ze chcem oznamit rodine novinku, a on ze ok ze spravime rychly UTZ 🙂 tak drzte palce!!!! moc tesim 🙂
me 5 neboj sa, ja idem na utz az o tri tyzdne!!! 😕 ale fakt tak ja tu dakto povedal, ze ked doktor nema potrebu ho robit skor, tak asi by malo byt vsetko v poriadku. ja sa tiez tak utesujem, ze dr. vie, co ma robit, snad 😔 🙂
hej a niekto sa pytal na vystavu dieta http://dietaarodina.meu.zoznam.sk/o-nas/ kamaratky sa chystaju, ale ja nemam odvahu ist v mojom stave az do BA z PO 😖 ☹ urcite to bude super vystava 😉 ktore ste z poblizka, chodte a poviete nam o com to bolo 😉 😀
inak mne je uz stale zle 😠 , ale som rada 😵 aj brucho ma pobolieva, takze snad to je tak preto, ze je vsetko tak, ako ma byt 😎 no ale na ten utz sa uz fakt neskutocne tesim... nevytrimem 😀 😀 😀
ahojte,
vítam nove tehulky 😀
ja som dnes bola neplánovane pri dr. ráno som začala trochu špiniť Dr. nezistila pôvod krvácania, a našťastie babo sa ma dobre ma 16mm a krásne mu bilo srdiečko, fotku mi ešte nechcela dať, že až o 2 týždne po kontrole keď bude všetko o.k a predpísala mi Duphaston
no musim uznat baby, ze ste ma dost ukludnili ale ta zvedavost, najradsej by som mala v brusku aj skrytu kameru a kazde den sa chcela pozriet ze co sa tam deje a ako sa ma drobcek. 😀
inac vraj v tom 12tt je krasne vidno cele babatko, takze to by som bola rada ak pojde aj manzel - urcite to bude silny zazitok pre oboch. juuuuuj
ollako, ja som mala tiez len bublinku, dufam ze tento tyzden bude srdiecko 😵
janulienocka, musis mat dobreho dr. ze ta zobere skor 🙂
me5, podla ma zivy plod musi jednoznacne znamenat srdiecko bo podla pohybu to spozorovat nemohol 😉
me5, to s tou kamerou je dobreee 😀 taky "big brother" mozno tehulky za par rokov budu mat aj taku vymozenost 😝
Ahojte Kočenky Poctivo vás čítam len neviem či písať aby mi potom veľmi ľúto nebolo A teda ani nemám čo Čakám na stredu Deň D Samozrejme vítam nové tehulky A me5 presne ako už písali žienky pokiaľ je všetko Ok tak kontrola o mesiac je úplne v poriadku Môžeš byť len rada No ako vidím aj Duphaston sa nám tu rozrastá Ja ho tiež stále beriem Ollako držím palčeky A Monika samozrejme tiež A vlastne všetky sa Držkajte Pekný deň
ahojte....hlasim sa po vikende....celu sobotu aj nedelu som od poobedia az do vecera travila na vecku...hrozne zle mi bolo ☹ ja idem na poradnu teraz 1.4., tak sa uz neviem dockat 🙂
lubica dakujem 😉
aduliak tie nevolnosti nezavidim mne byva obcas, ked citim hlad, inak moc nie 🙂 ...sa mi nic nechce robit, drobca som horko tazko uspala a uz aj mna chytaju driemoty, len by sa zislo dlazky umyt 😝 , no neviem asi to pocka na vecer 😀
No tak pozeram, ze pomaly kazda jedna tu berieme Duphaston......zatial nam to ide 😉
Baby(ktorym je zle) od ktoreho tyzdna mate tie nevolnosti? Uz od zaciatku?
mne vzdy hovorili ze hned ako otehu budem brat utrogestan a teraz nic. neviem ci dr zabudol alebo co. mali sme velke problemy s otehu tak preto. este mi ostalo par krabiciek asi sa ho opyytam na to 😅
Vraj je to na udrzanie plodu a asi aj kvoli tomu, ze ja som mala problemy s lavym vajecnikom, 2krat som bola na laparoskopii pre cystu......
lubi, drz sa a mysli co najvaic pozitivne. velmi ti drzim palce aby ta streda dobre dopadla. 🙂
boze baby, teraz ma napadlo 😕 v lete v tom najvascom hroku budeme xodit s brusiskami,ledva funet. ani k moru nemozme ist aby nas greenpeasaci nezatlacili naspat do mora, lebo si nas pomylia s vyplavenou velerybou 😅
jeinabe, mne je zle od začiatku, ešte som ani nevedela o tehu
ja duphaston beriem pre dnešné ranné krvácanie ☹
moncika Petka som mala v septembri a to len bolo 😲 😀 , toto bude podla mna lepsie, kludne, by si mohla aj na tu dovolenku 😉
moncika....ak sa pytas mna, ake mam problemy, ked beriem Duphaston, tak ziadne....minuly rok som mala cystu, tak asi kvoli tomu mi ho nasadila.....ze aby sa plod udrzal.....
no presne....ani k moru.....dam si na terasu lavor s vodou a budem funiet 😀
xodime kazdy rok stanovat do chorvatska ale teraz si netrufam. pravdupovediac netrufam si is nikam dalej od mojho dr 😅

me5 ja myslim, ked povedal zivy plod, tak vidiel aj cinnost srdiecka 😉 😉 neboj bud kludna, mne to tak nepovedal, povedal, ze plod nevidi ,aj my to ukazal,plod tam vidno nebolo, tak preto idem skor, na tvojom mieste by som nestresovala 😉