icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

ivinka77
7. mar 2013

@ingeborgnicol sa hovori ze mrtvemu z ucha...a ne psovi hlavu ! sak to je lahodka tam u vas v kosicoch 🙂 🙂 🙂

ivinka77
7. mar 2013

@mirkov nebooj na druhy pokus bude paradnica !!! 🙂

mirkov
7. mar 2013

To dufam, lebo moji svokrovci maju 2 synov a uz 4 vnukov. Vnucka ziadna!! 😀

ingeborgnicol
7. mar 2013

Mirkov preto ja som chcela po chlapcovi teraz dievcatko stale so si zelala, na copikovanie, paradenie, satockovanie a tak, este ajmalovat ju budem 🙂))

Pocuj Ivinka, mrtvemu z ucha som pisala do stadia 80 kil a teraz uz pisem aj psovu hlavu, po dalsich 10 kilach bude psia rit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nechapem ako niekto moze tak priberat pri kojeni ako ja, vsetci chunu. z porodnice som prisla ako modelka a aha, porazindel

ivinka77
7. mar 2013

@mirkov u nas zas same baby...ale brasko v juni konecne caka chalana, tak dedo sa tesi, ze bude konecne dedo a nie len babkin muz 🙂

ivinka77
7. mar 2013

@ingeborgnicol no moja mila, tak k tej psej riti mne chyba uz len 5 kil kuaaaaaa :( a ani nehovor...uz mam + 14 od porodu pomoooooooooooc :( a to ani tabletky neberem jak ty...ty mas aspon argument...

ivinka77
7. mar 2013

@ingeborgnicol aku mas vysku ? ja mam 167 cm iba :(

ingeborgnicol
7. mar 2013

@ivinka77 no ja mam asi o 3cm viac ako ty, ale ziadna slava, ale brusisko a boky mam co som nikdy nemala sice aj kozy co potesi, ale predsa...normalne som jak stara zena a to som vzdy bola taka kocka na svoj vek 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 cista skromnost.....ale fakt....no ja so os teba tazsia o 10 kil potom, mas co robit.ma dohanat.

ingeborgnicol
7. mar 2013

idem odsavat a na ucho zajtra cežky dzeň paaaaaaaaaaaaaaaaa 😎 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ivinka77
7. mar 2013

@ingeborgnicol papa dobru nocku... :-*

cajova_lienka
8. mar 2013

@mirkov prveho mam chalana - teraz si to fakt uzivam - paradim ju mozno az nezdravo - este ze mame kona a bazarik inak by sme zbankrotovali - ale aj tak ma uz manzel peruje ze to prehanam a ze naco su babo v jej veku 3 topanky (paradne capacky a pod.)..... 😀

cajova_lienka
8. mar 2013

@ingeborgnicol
@ivinka77 sprosto povedane ale osm rada ze nesom jedina kto nechudne (jak som dosla o -10kg z porodniice) tak odvtedy lne naberam takze momentalne som v stadiu tej psej hlavy 😢

evamarcel
8. mar 2013

@ingeborgnicol juj no do mesta sa neviem len tak lahko dostat nemam vodicak a muz ma auto stale v praci, skor ked mas ty vodicak v pohode prid pokocikovat k nam aj na navstevu🙂

alyze
autor
8. mar 2013

@ivinka77 tak na vas teda urcite neplati to pravidlo, ze kojenim sa chudne, neboj ani mne to nepomohlo, ale uz rozmyslam nad nejakou dietov, lebo gate ziadne neobleciem☹ a teplaky furt nosit nic moc 😀

alyze
autor
8. mar 2013

Baby, sak my tu uz mame vyrocie, je tu 100 strana 😉 a inak pekny den MDŽ 🙂 dufad ze si na nas spomenu, tie nase polovicky😉

alyze
autor
8. mar 2013

@ingeborgnicol aj ja som v stadiu psia hlava, az sa desím leta a kupaliska☹ asi zahajujem dietu, uz ziadne mnamky:-P prida sa niekto ? 😉

ivinka77
8. mar 2013

@cajova_lienka no supis...tak to sme tu uz psie hlavy tri... 🙂 sa tesim...hned sa mi dnes rano kukalo do toho zrkadla s lepsim pocitom 🙂 hehe

slady
8. mar 2013

@evamarcel ani ja nemmam! som rada ze nie som posledna zena sveta bez vodicaka, ale ked nabehne kocikove idem na to!! uz sa tesim. ale aj tak sa trmacam skoro kazdy den busom do mesta, len s tou manducou je to neporovnatelne jednoduchsie ako s kocarom 🙂

slady
8. mar 2013

@mirkov noo keby si videla ako svojho suhaja paradi moja kamoska 😀 ja sa na tom strasne bavim, same kosielky, podbradniky s kravatkami a motylikmi, strasne je to zlate, taky maly slusak 🙂

slady
8. mar 2013

@ivkasendy no ja davam este do, ale som s tym vyprasila tak, ze jej ju nezapinam ytak ako sa ma oboma patentkami, ale tu hornu na vlozke zapnem o tu dolnu na nosici chapes, takze mam o kusok viac priestoru aj na stehienka aj hlavicku ma o kusok nizsie, ale vravim, ze moja zaba je krpata takze sa este vlezieme. no citkala som, ze ten prechod je taky divny a trochu nemotorny ked uz je vlozka mala ale to dako preckame a uvidime, mne teiez pride ze bez vlozky je to este moc na siroko, ako pise nicol vyskusaj aj tak aj tak a uvidis co vam je lepsie.

slady
8. mar 2013

a my si uzivame babkinu zahradu, najlepsia zabava pre Wilka je zbierat psie hovienka a hadzat haluzky na ohen, a dnes mal bonusovy zazitok - cikal na jedlicku 😀 jooj chcela by som zahradu, cely den by som bola vonku!

slady
8. mar 2013

@ingeborgnicol aspon je sranda s vami psimi hlavami, sa tu sulam pri compe, ja by som tiez zrala kadeco a furt ale nevidno to, ja zase chudnem a vyzeram jak taka riadne strhana mater, radsej by som trosku nabrala nech sa mi vrasky vyhladia 😀

jgiovanna504
8. mar 2013

@ingeborgnicol to priberas z tej senovky a z benediktu?? ci z coho? 😨 mne laktacka tiez naordinovala,no ale ked sa z toho pribera,tak sa moc netesim,😖 aspon ze mliecka bude viac a viac

tinasc
8. mar 2013

@mirkov moja staršia je ako chlapec, jej je úplne jedno, či má nohavice, sukňu, sponky, copy, korálky, náramky, pukačky, nič z toho ju neberie... a nerada sa češe... takže má praktický účes a copy zapletať nebudem... a teraz mám mládenca, takže ani tam 🙂 a moja je u svokrovcov jediná medzi dvomi chlapcami 🙂 a ona je ako tretí, na stromy lezie, váľa sa a pod...

tinasc
8. mar 2013

@alyze to tu všetky priberáme? no ja by som sa pridala 🙂

mata884
8. mar 2013

Upiect tortu s 3-mesacnym babom da dost zabrat. Ale este trosku a bude hotova. Respektive obidve budu hotove. Nikdy si nespomeniem ci recept, ktory mam ja na velky plech, alebo do tortovej formy. Az ked vymiesam cesto, tak vtedy zistim, ze je ho akosi veeeeeeeeela 🙂 . Este, ze mam dve formy. 🙂

tinasc
8. mar 2013

no tak krpec sa zobudil po 10 min. vyspaný... výskal ako Jánošík 😀 ja mu dám vyspaný, noc na prd, ešte aj s denným spaním bude vymýšľať 🙂 😉

ivinka77
8. mar 2013

@mata884 a aku pecies ? mate nejaky sviatok ?

mirkov
8. mar 2013

@ingeborgnicol mne sa to kojenie nie a nie zlepsit, uz 2 tyzdne kricime, fakt nevladzem, mam stochuti s tym skoncit...
Ty malej davas odsate mliecko cez flasku.? A aj ju dokrmujes umelym? Neviem si rady.

mata884
8. mar 2013

@ivinka77 vola sa ze florida . Nie je tazka, len stale treba cakat pokial nieco vychladne a primiesat a tak podobne. Tak to trosku trvalo. Medzi tym ponosit maleho na rukach, davat mu hracky, robit salenoty a tak. Ale uz su v chladnicke, tak je dobre. Zajtra ma starsi syn 14 rokov. 🙂