Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
@tinasc no ja mam doma este 10 balikov c.3 kuaaaaaaa, lebo som kupila za skvelu cenu v akcii....ale netusila som, ze pruzne su len 2 a 3 uz nie... tak tiez mam nerv...bud ich predam...alebo neviem... lebo to, ze nepruzia, mi tiez lezie na nervy... aspon ze pekne vonaju 🙂
@ingeborgnicol je to ergonosic...mam ho este od Terezky...cize je cca 5 rokov stary...ale nepouzivany... a je supis...dobre sa da nastavit a je od narodenia, ma aj taku novorodenecku nadsadku na hlavicku, ale to som nepouzivala... nosim ju v nom az odkedy trime hlavu sama 🙂
@ingeborgnicol ozaj a ak budeš môcť hoď aj nejaké foto ako nosíš, aby som si to vedela predstaviť... a ešte asi koľko stoja...
zbohom studentska pecat malinova.... padla za obet prave...cela... 🙂
@evamarcel Ahoj🙂
Tak my mame kazdy den rovnaky...mala spi cez den kazdu hodinku a pol po 45min...zaspi mi sama v postielke....no a poobede ideme von cca po hodine bdenia, vycikana, napapana- a vydrzi mi 3- 4 hodiny...potom necham este jeden spanok po 45min a potom sa ju snazim unavit a zaspi mi vecer na ceciku...resp. ja dojcim ze ona lezi a potom len cecik vyberiem a dam dudku, ale nikedy ani to netreba....aj teraz mi este spinka a to sme sli von o pol 2.
Tuto noc papala ani neviem kedy...aj vycikat som ju zabudla dat- zaspala som.... a rano este papala o 6 a cuduj sa svete, ona necikala celu noc🙂 ja som z nej v soku, jak nejaka dospelacka🙂
Inak, prestala som pit stavy /lebo nasi nemaju odstavovac/ a kaka mi raz za 4 dni....tak neviem ze ci to je tym, ze je uz starsia, alebo tie stavy mali na to fakt vplyv, hmmmmmm?
slady, inak pokusala som sa o jeden den surovej stravy a hmmmm, podlahla som o 14hod. nejakej vare,,,,uz ani neviem co to bolo, som hrozna....ale tento tyzden idem na to!🙂slubujem🙂
No a sladkosti zerem kazdy den, ja neviem co je to so mnou:(:(:(
@evamarcel ahoj, moja strasne plakavala pri kojeni a jak vobec, ked ju bolievalo brusko, neboli ju nieco ? Alebo nema v ustockach pupaciky, alebo zabu ?
Na brusko sme brali sab simplex cca 3dni a vysadila som mliecne vyrobky a surovu zeleninu😉
No a v noci sme to mavali tiez vesele, aj 10 krat hore, bolo to oblecenim, asi jej bola zima a teraz to je klasika kazde dve hodinky, nuz co uz ked mam taku papkacku 🙂
Baby a to vsetky frcite na pamperskach ?😲 nemate skusenosti s inymi znackami ?
Dnes som sa zobudila seknuta☹ pomoc to je bolest kurna, ale mala to nepochopi, snad to skoro prejde au☹
@ingeborgnicol my sme pod sest! ja som mala pred tyzdnom 5700
no ja uz som isla pisat ze ci som jedina co nepouziva len pampersky 😀 mne uz isli na nervy, tak ku koncu dvojek sme si povedali, ze ideme experimentovat aj s inymi (lacnejsimi) - z tesca aj lidlu boli v poho, kaufland kus odveci, no moja srdcovka su huggies - kvoli mackovi Pu 😀 ja si totiz potrpim na pekne obrazky na plienkach, hned sa mi lepsie prebaluje 😀 😀 😀 a sem tam sa nam podarilo precurat asi kazdu znacku, myslim ze vratane active pampersiek - ale to vzdy pri papani poleziacky naboku, nejako to zhora uslo 🙂
no co sa plienok tyka, ja som teraz u mojej mamky pouzivala jednorazovky, a kedze mamicka zabudla kupit plienky, a na dzedzine kde byva nemali plienky ani v jednom obchode, tak som pouzivala plienky ktore tam nechal moj bracho v zime po svojej dcere - velkost 5 (12kg+) - boli Zorke samozrejme az pod pazuchy ale neprekadila sa v nich ani raz, a v normalnych pampersoch c 3 sa mi prekaka vrchom skoro stale 😀 takze aj tak sa da 😀 teraz uz som doma a naspat na latkovych 🙂
@adel22 tajomstvo uspechu je nemat okolo seba nikoho kto vari 😀 a este nenechat sa vyhladnut. ja mam strasne slabu volu, takze som sa musela uistit ze sa skratka nenecham vyhladnut. a este odporucam banany a orechy - banany vela ako hlavna zlozka jedla lebo najleosie zasytia a dodaju vela energie, ine veci ako hrusky alebo jablka maju menej kalorii a vela vlakniny, nezasytia tak a nedodaju ti dost energie, musela by si ich zjest vela a to je celkom fuska 😀 ja si preto robim tie smoothie z bananov - aj 4-5 bananov si mixnem s niecim este na co mam chut, a to avokado a orechy su tiez super lebo zasytia a maju dost vela kalorii v tukoch zase, oriesky popapkavam pomedzi jedla aby som uplne nevyhladla a to avokado je dobre k zeleninke aby si po salate neostala hladna, lebo mna teda salat nezasyti nikdy bez niecoho takeho 🙂 a ja osobne to robim tak, ze rano a na obed jem ovocie kvoli energii a vecer zeleninku - to uz mi netreba tolko energie 🙂
No nam sa v tych pamper active baby este ani ra neprecurala a ani neviem co je to nepruzne, alebo ze sa trhaju alebo nieco, priznam sa, ze som nevedela, ze s plienkami mozu byt take problemy. tak radsej ani nebudem skusat ine. Dnes sme napriklad 3 pouzili, no neoplati sa mi menit. a kedze bezplienkujeme tak ich potrebujem rozlepit kuknut a zalepit a tieto s tym nemaju problem ani nahodou.
@adel22 ako ju prinutit aby IBA do plienky? ja ju davam kazdych 20 minut a vtedy laskavje pocka, ak nahodou zabudnem je to tam praaaaaaask, znakovanie nefunguje, porazindel, aj ked naposledy kakala vcera dva krat a obe kaky so odchytila 😝 😝 😝 😝 a podla mna tvoja nekaka pre tie stavy, ja ked nedam aspon dzus konecna......a kolko krat cikate denne cca? my musime tych kazdych 20 imnut, ale niekedy mam pocit ze je to zbytocne aj dnes, davala som ju kazdych 20 min a pekne piskala do nocnicka. a potom jedno piskanie nechcela a dala som ju nabok a o 5 minut som pozrela a prask bolo to v plienke a to sa mi stalo dva krat dnes. clovece ma z toho niekedy porazi asi. a je to dost narocne vsade tahat zo sebou nocnik a v kuse ju tam drzat.
@jgiovanna504 ano podporuju chut do jedla, lebo v originale su to lieky na travenie. ale da sa ovladat a nie na kazdeho tak posobia. na mna velmi 🙂 ale vyskusaj iste. Pocuj a najlepsie davkovanie senovky a benediktu je 3x3 z jedneho a 3x3 z druheho z tejto znacky:
http://www.swanson.sk/c/75/pri-kojení
potrebujes brat obe naraz, aj senovku aj grecke seno. lebo ked to kupis v inych substanciach nemusia byt v poriadku pomerom.
a ja nesuhlasim s tvojou laktackou, mne naozaj pomahaju niektore druhy cajov, zatial sice iba dva som nasla a niektore nie. a napriklad vinea nie, ale zaprazena polievka ano. cize je to na 100% fyzicka pooc a nie iba namyslanie si 😎
a ten link co som ti poslala ma uplne ze najlepsie ceny na Slovensku v lekarni by ta vysli dokopy za 20euro. tento je preto tak lacny zevraj nema licenciu. ale tebe to moze byt jedno, lebo v konecnom dosledku predajca ti moze byt ukradnuty, ide o produkt a ten je zo swansonu a ten licenciu ma
inak od pondelka v lidli akcia na pampersy active baby... 🙂 akurat kukam letak...

@ingeborgnicol jeeejda, tak takto... no ja by som chcela nosič preto, práve na tieto nákupy aby som sa niekde netrepala s kočíkom, kde budem zavadzať... alebo budem potrebovať len niekde vybehnúť... alebo na prechádzku keď už bude bežkať a potom bude unavený a zoberiem ho do nosiča... kočík je akurát na oštaru...