icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

alyze
autor
11. mar 2013

@evamarcel rano o 08:30-09:30 potom 12:00-14:00-15:00 ako kedy a o 17:00-18:00-19:00 ako kedy zaspi nieje to presne na minutu, ale asi v takychto rozmadziach 😉 no a potom okolo tej 21:30 je uz vecerny spanok, ked je unavena tak si zmoli ocka a mrnci, ked ju skor ukladam, tak sa mi to neoplati, lebo aj tak nezaspi 😀

tinasc
11. mar 2013

@alyze áno aj na to sa zobudí, keď idem spať, tak sadnem na posteľ a hneď sa mrví a aj v noci... je nejako moc citlivý... či čo...

evamarcel
11. mar 2013

@petuska55 no ja som kdesi citala ze ked sa dava dieta spat rano na 9 a na obed okolo 12-13 vtedy spi najkvalitnejsie a to je vraj dôlezite nie dlzka ale kvalita spanku a uz viem na stranke od Dr. Weisblutha, ale ja sa neviem k takym casom dopracovat... a kojis kazde tri hodky cez den? a v noci iba dvakrat? ako uspavas cez den a v noci

evamarcel
11. mar 2013

@tinasc no som citala tiez ze su citlive deti ktore sa budia na hluky a vtedy je vraj dobre ked spia same v postielke....vraj taka citlivost zvykne byt okolo 3m

jgiovanna504
11. mar 2013

@ingeborgnicol a Costi ti doktor v pohdoe predpisal??no inac,teraz mam ja mlieka ze mi az preteka cez tricko..co ja viem,ci si ich idem objednat?! asi si sama vytahala.. 😎

evamarcel
11. mar 2013

jednoducho ju necham jest, kedy chce. A to mi povie zvukom "niee". Skoro kazde dieta takto place, ked chce jest. Ked chce spat, je to zvuk "aaa".
toto mi pisala jedna mamicka ....tak sledujem ako mala place 😀

jgiovanna504
11. mar 2013

@ivinka77 ale podla mna to nevadi,ze iba v kociku cez den,nie? ved na cesrtvom vzduchu sa jej lepsie spi.ale moja uz ani v kociku. prespi iba pol hodku a konec. neviem co sa jej to tak narusilo.my sme tiez mali celkom v pohode uz rezim.a na dalsi den od ockovania uplne inak..v noci spi celkom v pohode,to kojenie mi ani tak nevadi v noci,lebo hned zapsi..ale cez den neviem co jej je teraz..mozno jej to teraz tak vyhovuje.no co narobim.. 😖

slavusal
11. mar 2013

@evamarcel no aj môj malý je skoro ráno hore - vždy sa do 05.00 hod. zobudí a potom už nespí. Trvá to už asi dva týždne a ja som úúplne hotová. Nie a nie potom zaspať. Niekedy sme hore aj od 4.15 hod. a potom mi prvýkrát zaspí okolo 8.00 . 8.30 hod ale to len na nejakých 15 minút. Som znechutená, zútalá a týmto dakujem svojej svokre, ktorá mi ho doobedu berie vždy von tak na dve hodky. Bez nej by som bola stratená.
Pozdravujem Vás všetky, nemám veľa času Vás čítať - a pravdupovediac ani ma nič nebaví - proste nechuť do všetkého.
Krásny deň.

petuska55
11. mar 2013

evamarcel - no kojím každé 3 až 3,5 hodku a to niekedy len z jedného prsa druhé už nechce a musím ho odsať. Ráno o 8,30 idem spinkať s ním, takže si lahneme vedla seba a zaspinkáme (samo že mu musím stiahnut ruky dekou), naobed a poobede spinká v kočíku na balkone alebo na prechádzke no a večer uspávam na rukách zatial, ale už to netrvá dlho tak cca 15 min. Už chcem ale začať dávať večer do postielky, nech sa učí už sám.

ivinka77
11. mar 2013

@alyze asi ano...spi od 9.40 a je 12.30 a vobec sa nehla... nechapem to decko ! 🙂 ale akonahle ju nedam na balkon ale do postielky, tak presne o 4 minuty je hore... uff

ivinka77
11. mar 2013

@jgiovanna504 ano je to v pohode...len sa obavam situacie, ze proste nebude moct byt ani na balkone ani v kociku a potom neviem co bude.... 🙂 🙂 🙂

ivinka77
11. mar 2013

@petuska55 kraaaaasna rodinka !!! mala fesanda ako vnima braceka ???

tinasc
11. mar 2013

@ivinka77 môj tiež spí,ale už niekoľkokrát som musela ísť ho podrndať... aj ja by som chcela aby spal v kuseeee 🙂 a neboj sa nejaký spôsob na spanie určite nájdete 🙂

petuska55
11. mar 2013

ivinka77 - no už sa to zlepšilo a aj sa mu povenuje sem tam, on sa rád díva na nu ked niečo robí, takže už je to fajne, začiatky boli horšie - musela si zvyknúť že už nie je stredobodom záujmu a že sa musí aj prispôsobiť.

evamarcel
11. mar 2013

@slavusal juj poznam tie pocity to iste prezivam ale musime sa pozbierat a najst v sebe silu zvladnut to ....moja mala je skoro kazdu hodku hore na kojenie ci co to vlastne je ani sa velmi nekoji ale skor len cucka a na ranne vstavanie som uz skoro zvykla lebo moj prvy fesacik je taky ranostaj ze vzdy medzi 4,30-5,30vstaval a bolo ze aj o 4tej sme boli hore...ale musime mysliet pozitivne ze sa to zlepsi ...mozno je len niekde chyba pri ukladani na spanie v casoch ...

evamarcel
11. mar 2013

@tinasc chcem sa spytat tebe sa to nocne spanie nezhorsilo vtedy ked si vravela ze ste cez den dodrzali rezim G.F? inac si si nevsimla spi ti maly vela cez den ze v noci sa skoro zobudza?

tinasc
11. mar 2013

@evamarcel hej, pretože keď som ho uložila o 19.00 tak o 1.00 sa zobudil do ružova vyspinkaný 🙂 😉 alebo o trošku neskôr... a možno aj preto si zvykol sa takto budiť skoro... inak nie vždy mi ide dodržať ten režim, často sa tam nevojdeme... napr. minule sme kdesi boli a tak sme režim pokašlali, alebo sa pýta spať ešte večer a potiahne dlhšie...

alis434
11. mar 2013

Trosku z ineho sudku.......prosim poradte. My sme uz zacali s prvymi prikrmami kedze sme na UM ale zatial mrkvicka konci vsade len v puse nie 🙂 a neviem ako to dat dole z oblecenia. Nemate nejaky trik?

evamarcel
11. mar 2013

@tinasc no povedz a ze vraj ked sa dodrzi ten rezim dietatko sa nebude budit casto v noci...tak ingeborgnicol sa to dari...ja som sa tiez snazila dostat do tohto rezimu ale jaksi neviem mozno ma nakoniec pravdu jedna mamicka mi pisala ze treba davat dieta spat vtedy ked si to samo ziada a nie az vtedy ked nam to dovoluje rezim potom je dieta frustrovane z toho ze neodpovedame na jeho poziadavky

salome123
11. mar 2013

ja som tento vikend utrpela mierny sok.... dala som malú do ohradky na chrbat a ked som sa vratila tak bola otocena o 180 stupnov a na bruchu 🙂

tinasc
11. mar 2013

@evamarcel ja ho dávam spať keď on chce... napr. teraz sa mi zobudil a spal od 9,30 😉 asi dospával noc... samozrejme nie v kuse... pár krát som ho bola pohodať... a možno sa vypýta spať šte večer... ale ak niekomu tento režim funguje, tak ja to len podporujem a teším sa 🙂

alyze
autor
11. mar 2013

@ivinka77 tak ja myslim, ze ty sa toho nemusis obavat a ak nieco predsa, aspon budes vediet o com tu piseme 😀 😀 😀

ivinka77
11. mar 2013

@alyze sak to...lebo momentalne sa citim ako keby som mala decko z nejakej inej galaxie... 🙂 klop klop....aby som to nezariekla... 🙂

jgiovanna504
11. mar 2013

@ivinka77 no tak pootvaras okna 😀 a inac dnes bola na prechadzke s mojim chlapom a jemu spala 1hodinu a 15 min.asi bude odteraz s nou chodit stale len on 😀 (kebyze sa to da)..uz mam teraz pocit ze u nas je kazdy den iny a rezim nehrozi okrem vecera.. 😠

slady
11. mar 2013

@evamarcel no ja som dnes dala spat presne tak - o 9 a o 12.45 - tak nam to vyslo dako, ale ten druhy spanok nic moc, potiahla pol hodinku a koniec... bordel je to, neviem vobec kedy pojde zase spat... 😒

slady
11. mar 2013

@salome123 sikula!!! to je super blahozelam 🙂

slady
11. mar 2013

inak Zorka dnes zacala o 12 vrieskať - ale ze nie ze plakat ale doslova vrieskat - a davala pol hodinu v kuse kym nezaspala, ja som ich prave oboch chystala na prechadzku, ale nestichla ani na rukach ani nijako len nakoniec vonku v kociku, no chapete to? najedena, prebalena, relativne cerstvo zobudena a taky vresk ze zbohom, este som taky nezazila u nej, normalne stres... dufam ze uz mi to nezopakne...

ivinka77
11. mar 2013

@slady a tusis,co to bolo ??? mne tak mala vrieskala jak besna pred 2 tyzdnami a nakoniec som zistila, ze to bolo ''chvostikom '' na overale 🙂 🙂 🙂

anjelik87
11. mar 2013

@alyze ahoj ako to je s tymi spankami_? Mozes mi to prosim napisat? Moj ma 5 mesiacov a v noci sa mi bbudi kazdu pol hodinu pomaly ☹

slady
11. mar 2013

@ivinka77 netusim! zacala na posteli, som myslela ze sa skrabla, bo to obcas spusti ked sa skrabne, ale ked po 2 minutach neprestala tak som si povedala ze to asi skrab nebol, fakt neviem...