Novembrové detičky 2012
Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂
Moje deturence. Maly a velky brat.
@slady ano vyhodila som z jedalnicka mliecny vyrobky, vsetko surove co sa tyka ovocia a zeleniny bohuzial, ale aj to ju nafukovalo, struoviny, chleba, no proste teraz kazdy den rozmyslam ze co budem jest 😒
ale zatial to funguje a casom budem pridavat to ovocie a zeleninu, aby som vedela ze co jej vlastne skodi 😉
@mata884 ani sa mu necudujem, ucenie je nuda, aspon to take co sa praktizuje v nasich skolach, stavim sa ze v tom co ho bavi a co ich uci dobry ucitel je super 😀 ja som neznasala ucenie, vsetko okrem biologie, tam sme mali uzasneho ucitela a doteraz si vela pamatam 🙂 fest sa mi to teraz hodi ked prekladam alebo tlmocim nieco od fachu 🙂 aa ucila som sa prvy krat tusim az na maturitu, dovtedy som sa flakala a preliezala s trojkami :-P neboj, daco z neho uz len vyrastie, ma doma dobry zaklad 😉
@ivinka77 no ved presne, a u nas este budeme riesit kde svadbovat, ci tu alebo v UK, ale asi tu bo ja tam musim mat kamosky, inak tp nepojde 🙂 len ked jeho rodicia uz su dost stari, zatial cestuju o sto dvesto len dokedy to este budu zvladat, uz teraz je to pre nich dost vycerpavajuce... 😲
@ivinka77 ha ten by ti dal ze anglan 😀 skotisko je to 😀 by si dostala gajdami po hlave hehe😀 hej hej, ved preto som tu mala svokru na porod na mesiac a pol, skoro ma piclo vtedy 😀 tak ale zase naucila ma ako zrecyklovat jednorazovy sacik do vysavaca a v chladnicke som si po nej nasla asi desat papierikov od masla 😀 skoti!
Akurat pocuvam, ako moja laska chrapka 😀 uz mi nebude chrapat do ucha len manzel, ale aj dcerka 😀
@alyze pocuj a nechali ste ju vyplackat aj v noci? alebo ona sa zobudi a co robka potom? mi je luto ze idete vo vasich slapajach, neda sa to nejak tak urobit napriklad podla G.Fjors, ako my sme to obratili? ze na prechadzky vonku ju budes nosit von aby spala v stanovenom case, cez ine casy ju budes budit hore a vecer nechat poplackat aby sama zaspala a vtedy ked toto vsetko urobis neexistuje ze po par dnoch nebude v noci spinkat. Ono je to strasne systematicke ale u nas sa nijak nedalo a to sme 2 a pol mesiaca vsetko mozne skusali
@slady no daj tipy co svekra naucila. A preco si rano nespala? nexapacka
@ivinka77 NO ja osm teraz prisla na to ze som od teba starsia 3 roky iba, coz celkom potesi ze nielen ja tu chodim este s dinosaurami 🙂))))prepac ak so ta urazila 🙂)))
@mata884 Mas krasne pokladiky 🙂))) aj ja mam velkeho brachu pre malicku len nas ma uz 19 😝
Boli sme dnes na nedonoseneckej poradni tak mame este cvicit a plavat, lebo hlavne naslapuje pri "chodzy " na spicky a zakazali nam chodak. Akoze kokos, to cakali ze sa v 3 a pol mesiacoch prejde sama po svojich nohach doslapnuc na peticky, ci ako? 🙂))))))) Ale pochvalili ju, ze je velmi velka, tucna a sikovna 🙂)))) (vhladom na to ze s anarodila malililinka a precasne🙂)))

Ze dobre ranko, my sme uz vyspany ☹ teda ja ani nie, ale asi tu nikoho nezastihnem vsak ?