icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

alyze
autor
22. feb 2013

Ze dobre ranko, my sme uz vyspany ☹ teda ja ani nie, ale asi tu nikoho nezastihnem vsak ?

slady
22. feb 2013

@alyze ale jasne, nazdar 🙂

slady
22. feb 2013

@alyze ja som si dala o hodinku dlhsie ako ty zjavne, ale zase spat som isla o dvanastej takze tiez nic moc, ale sama som si na vine, sucitim s tebou a pozdravujem drobca... :-/

mirkov
22. feb 2013

@alyze ahoj, dufam, ze uz teraz hajate...to koly kolike mala nespinka? Naseho tiez boli brusko v noci ale nakojime sa, trosku poprdkame a este haja. Ale najviac sa mi osvedcilo, ze spinka pri mne. Pokial bruko neprejde tak to tak asi ostane 🙂.

alyze
autor
22. feb 2013

@slady mna manzelik aspon na hodinku nechal este podriemkat😉 na teraz sa snazim, aby zaba zaspala a nahodili zasa nejaky rezim, kym sa pokazil, ale zatial bezuspesne reve v postielke 😲

alyze
autor
22. feb 2013

@mirkov brusko nas uz chvalabozku neboli, kvapky sme vysadili, mamina si nasadila dietu a zatial klop klop dobre 😉 spinkat nechce, lebo mame nejako rozhadzany rezim, kvoli tym prebdenym nociam ☹

slady
22. feb 2013

@alyze tak to je super, a aku dietu si nahodila? boli to tie mliecne vyrobky? ci? no moja uz je aj vyspata - doobedny sa nam prave skoncil, dufam ze cez obed pospi dlhsie.

ivinka77
22. feb 2013

@slady ty mas kolko rockov?

slady
22. feb 2013

@ivinka77 sladkých 28 🙂

ivinka77
22. feb 2013

@slady tak to mas 8 k dobru 🙂 oproti mne 🙂 to este stihas dalsie kusy 🙂

slady
22. feb 2013

@ivinka77 no ved hej, len my sa teraz musime sustredit tak trosku aj na hmotnu zabezpeku, ze by sme s tym stadom deti mali kde byvat 🙂 my sme si to dali tak trochu opacne - najskor deti, potom dom, dufam, a niekde daleko mozno aj daka ta svadba 🙂

mata884
22. feb 2013

@ivinka77 aj ty urcite este jedno babo zvladnes 🙂.. nehadz sa do stareho zeleza. 😀

mata884
22. feb 2013
mata884
22. feb 2013

Moje deturence. Maly a velky brat.

alyze
autor
22. feb 2013

@slady ano vyhodila som z jedalnicka mliecny vyrobky, vsetko surove co sa tyka ovocia a zeleniny bohuzial, ale aj to ju nafukovalo, struoviny, chleba, no proste teraz kazdy den rozmyslam ze co budem jest 😒
ale zatial to funguje a casom budem pridavat to ovocie a zeleninu, aby som vedela ze co jej vlastne skodi 😉

slady
22. feb 2013

@mata884 perfektne decka, to mas doma velku pomoc 🙂 krasne 🙂

slady
22. feb 2013

@alyze super, najlepsi system ako na to prist 🙂 drzim palce nech to identifikujete co najskor 🙂

ivinka77
22. feb 2013

@slady my svadbu tiez neriesime... akosi sa nestihalo , kym boli deti a potom som povedala, ze si to chcem uzit, takze nechcem sa vydavat ani tehotna, ani kojaca...a ani tucna....takze neviem, kedy bude idealny stav 🙂

mata884
22. feb 2013

@slady Dakujeeeeem 🙂. Starsi pomaha a dost vela. Len keby sa radsej ucil. Tomu sa z daleka vyhyba :(.

ivinka77
22. feb 2013

@mata884 nebooooj nehadzem...ja sa aj tak stale citim na 18 🙂 🙂 🙂 krat 2 🙂

slady
22. feb 2013

@mata884 ani sa mu necudujem, ucenie je nuda, aspon to take co sa praktizuje v nasich skolach, stavim sa ze v tom co ho bavi a co ich uci dobry ucitel je super 😀 ja som neznasala ucenie, vsetko okrem biologie, tam sme mali uzasneho ucitela a doteraz si vela pamatam 🙂 fest sa mi to teraz hodi ked prekladam alebo tlmocim nieco od fachu 🙂 aa ucila som sa prvy krat tusim az na maturitu, dovtedy som sa flakala a preliezala s trojkami :-P neboj, daco z neho uz len vyrastie, ma doma dobry zaklad 😉

slady
22. feb 2013

@ivinka77 no ved presne, a u nas este budeme riesit kde svadbovat, ci tu alebo v UK, ale asi tu bo ja tam musim mat kamosky, inak tp nepojde 🙂 len ked jeho rodicia uz su dost stari, zatial cestuju o sto dvesto len dokedy to este budu zvladat, uz teraz je to pre nich dost vycerpavajuce... 😲

slady
22. feb 2013

@mata884 a doma sa aj tak nauci najdolezitejsie veci do zivota, co by som ja bola za to dala, keby ma niekto namiesto funkcii a derivacii radsej naucil na gympli varit alebo soferovat alebo opravit si pracku kurnik sopa!

ivinka77
22. feb 2013

@slady jaaaaaaaaj ty mas muzika anglana ??? spravne chapem ??? to mi nedoslooooooooooooo 🙂

slady
22. feb 2013

@ivinka77 ha ten by ti dal ze anglan 😀 skotisko je to 😀 by si dostala gajdami po hlave hehe😀 hej hej, ved preto som tu mala svokru na porod na mesiac a pol, skoro ma piclo vtedy 😀 tak ale zase naucila ma ako zrecyklovat jednorazovy sacik do vysavaca a v chladnicke som si po nej nasla asi desat papierikov od masla 😀 skoti!

slady
22. feb 2013

@ivinka77 preto maju moje deti take podivne mena 🙂

ivinka77
22. feb 2013

@slady oooooooo hlboke ospravedlnenie za toho anglana ! 🙂 a co s tym sacikom ? inak mena krasne...a na dnesnu dobu uplne normalne aj na SK si myslim... zaujimave... kamoska ma Wiwien a Kevina a to ani anglana ani skotiska nema 🙂

alyze
autor
22. feb 2013

Akurat pocuvam, ako moja laska chrapka 😀 uz mi nebude chrapat do ucha len manzel, ale aj dcerka 😀

ingeborgnicol
22. feb 2013

@alyze pocuj a nechali ste ju vyplackat aj v noci? alebo ona sa zobudi a co robka potom? mi je luto ze idete vo vasich slapajach, neda sa to nejak tak urobit napriklad podla G.Fjors, ako my sme to obratili? ze na prechadzky vonku ju budes nosit von aby spala v stanovenom case, cez ine casy ju budes budit hore a vecer nechat poplackat aby sama zaspala a vtedy ked toto vsetko urobis neexistuje ze po par dnoch nebude v noci spinkat. Ono je to strasne systematicke ale u nas sa nijak nedalo a to sme 2 a pol mesiaca vsetko mozne skusali

@slady no daj tipy co svekra naucila. A preco si rano nespala? nexapacka

@ivinka77 NO ja osm teraz prisla na to ze som od teba starsia 3 roky iba, coz celkom potesi ze nielen ja tu chodim este s dinosaurami 🙂))))prepac ak so ta urazila 🙂)))

@mata884 Mas krasne pokladiky 🙂))) aj ja mam velkeho brachu pre malicku len nas ma uz 19 😝

ingeborgnicol
22. feb 2013

Boli sme dnes na nedonoseneckej poradni tak mame este cvicit a plavat, lebo hlavne naslapuje pri "chodzy " na spicky a zakazali nam chodak. Akoze kokos, to cakali ze sa v 3 a pol mesiacoch prejde sama po svojich nohach doslapnuc na peticky, ci ako? 🙂))))))) Ale pochvalili ju, ze je velmi velka, tucna a sikovna 🙂)))) (vhladom na to ze s anarodila malililinka a precasne🙂)))