icon

Novembrové detičky 2012

alyze
7. dec 2012

Ahojte mamičky, celkom sa nám fajn písalo v novemrovkách-datum porodu, tak budem rada, keď sa aj tu podelíte o svoje radosti aj starosti s dedičkami 🙂

tinasc
23. feb 2013

@alyze a už do rána nezaspala? teraz už niečo spinkala?

ivinka77
23. feb 2013

@slady uff pravdupovediac, netusim ,ci su tam len koreniny... musim sa priznat, ze ja toto moc neriesim,... :( ale super je, ze tam nejde ziadny olej ani tuk a to masko je uplne take stavnate... super... len vo vlastne stave sa to spravi...

alyze
autor
23. feb 2013

@tinasc zaspali sme obi dve, neviem ci som neodpadla skor ako ona 😀 spali sme od 09:00-10:00 😉 aspon ze som si este na chvylku zdriemla 🙂

ivinka77
23. feb 2013

@tinasc u nas v BA tiez pada a pada... kalamita jak vysita... 🙂
inak krasny vikend vam vsetkym prajeme....

ingeborgnicol
23. feb 2013

Alyze ale to si nespinkala skoro nic to mi je velmi luto....musis byt teda poriadne nevyspata a to bude riadne ona cez den hore? jedna moja kamaratka mi hovorila ze jej syn tak nespal noc aj den, velmi dufam, ze to nebudete mat aj vy, ona ma teraz asi 50 kil propri tom dietati...fakt

IVinka to ja som sa len mobilom pocas kojenia pochvalila a spala som dalej aj s malou do 07.30 a potom sme sa este hodinu valali v posteli

Tinka no to nevadi my sme bez kasicky 2x vstavali tiez o 2-3 a potom o 5-6

alyze
autor
23. feb 2013

@ingeborgnicol tie kila by som brala 😀 je to lepsie, ked som si tu hodinku pospla 😉 uz jej dnes dovolim spat len na obed 45 min a o 16:00 45 min, viac nie a uvidim co bude v noci, dnes sa aspon mozeme s manzelom prestrieda, lebo zajtra je doma 😉 ale aj tak dufam, ze nebudeme musiet 🙂

alyze
autor
23. feb 2013

@ivinka77 jeeeeej krasnucke su 😉

tinasc
23. feb 2013

@alyze tak aspoň niečo... uff, musíš byť unavená... tak dúfam, že túto noc to bude lepšie... 🙂

ingeborgnicol
23. feb 2013

@alyze no musis ju zobudit inak sa neda, lebo sa zblaznite....

Ivinka krasne su!

tinasc
23. feb 2013

@ingeborgnicol teraz mi krpec spí obedňajším spánkom, ale už dvakrát som ho bola podrndať čo sa zobudil... no dá sa pri ňom oddychovať??? môj mužík si myslí, že áno, že pri ňom celé dni spím... 😠

tinasc
23. feb 2013

@ivinka77 krásne babulky 🙂

mata884
23. feb 2013

@tinasc to vsetci muzi...zena sa nikdy nedocka pochopenia v tomto smere. To len my vieme kolko sil nas to stoji. Ale pre svoje deticky to urobime z lasky. Vsak? 🙂

tinasc
23. feb 2013

@mata884 určite že áno, urobíme... samozrejme že muži nemajú o tom ani páru, no česť výnimkám, ale to len vzácne... a ani to nepochopia kým nezažijú a máloktorý zažije 😉

alyze
autor
23. feb 2013

@tinasc a kde ti maly spi ? ked si pisala ze si ho bola podrndat ? 🙂

alyze
autor
23. feb 2013

Ta moja sa po 20 minutach spanku, co spala sama sa zobudila, ale lepsie teraz ako v noci 😀

slady
23. feb 2013

@ivinka77 jejda, krasne koceny! a perfektna fotka!! t mne sa asi nikdy nepodari taku krasnu urobit s tym mojim certiskom 😅

slady
23. feb 2013

baby ja som sa tak super vyspala, vecer som zaspala pri citani rozpravky, potom prisiel muz tak som sa zobudila a zase zaspala pri malom a nakoniec som sa zase zobudila o pol desiatej, odsuchtala do postele a spala az do tretej do prveho kojenia a potom do 5 a to uz som vstavala ale aj tak, super vecerny spanok pomohol aj ked kuchyna do rana ostala ako po vybuchu, si ma pockala 🙂

tinasc
23. feb 2013

@alyze v kočíku v nevykúrenej predsieni, je tam fajná zima 🙂 samozrejme poobliekaný 🙂

ivinka77
23. feb 2013

my sme dali od 9 - 13.30 fajnove 4,5 hodky na balkone... 🙂 nechapem, na com to decko frci... 😅 😅 😅

alyze
autor
23. feb 2013

@ivinka77 ja zasa nechapem, ako ti moze spat aj v noci, ked tak vela prespi cez den

ivinka77
23. feb 2013

@alyze niekde som citala, ze 4mesacne dieta ma spat cca 15-17 hodin denne a jej to tak vychadza...v noci dava tych 9 hodin a cez den doobedu 3-4 a poobede 3-4 ,takze dokopy to vychadza na tych 17 v pohodicke...ale ked kukam na ten rezim od ingeborg, tak my sme uuuuuuplne mimooooooo 🙂

slady
23. feb 2013

@ivinka77 no moja da cez den 3-4 a v noci 12 🙂 a cez den si to rozdeli na 3x

aliatko
23. feb 2013

@ivinka77 Nádherné sú.Kde vieš takto krásne upraviť fotečku? Ja viem robiť iba s efektami ako čiernobiele, sépiové, atď.
A ešte rôzne koláže a rámčeky, ale takú krásnu urobiť nedokážem 😒

Idem sa aj ja konečne vyjadriť k nášmu spánku 🙂 Malý sa budí okolo 8hod. potom spinká okolo 11h.tak hodinku, potom zaspí o 13h.na pol hodku, okolo 14h.chodíme von a tam pospí tak 2 hodky, od tej 16-17h. už nespí až do kúpkania ktoré je o 19-20hod., napapá sa a pospí si tak pol niekedy hodinku, chvilu sa pohrá napapá a v čase od 23-23:30 zaspí už na nočný spánok, ktorý je až do tej 7-8hod.bez prestávky...Niekedy mi to takto vyhovuje, ale niekedy som už okolo 22h.padám na hubu a on nie a nie zaspať.Myslíte, že mám prejsť na ten systém vyplakania sa a už po kúpaní a napapaní ho dať do postieľky alebo to ešte nemeniť keď je to takéto pravidelné a nám celkom vyhovujúce.Aký máte názor??

alyze
autor
23. feb 2013

@ivinka77 tak my sme tiez uplne mimo, lebo mi spavame tak 12 hodin dokopy 😉

lucinka58883
23. feb 2013

@aliatko ahoj moja spí takto podobne, len ona zaspáva doobeda okolo tej 10 a spinká najviac 20 minút a potom až o 2 keď ideme von, ale večer o 20.00 ju okúpkame, napapá sa a ide hneď o postielky už sa pekne naučila a aj keď nezaspinká pri papaní tak sama v postielke zaspí, do tej postielky ju ale cez deň nikdy nedávam iba večer

aliatko
23. feb 2013

@lucinka58883 A od tej 20hod.prespí až do rána? Nám sa pred týždňom stalo, že zaspal o 21hod.dali sme ho do postieľky, spal do 2:30 napapal sa a do 4hod.buntošil,až po ďalšom napaní zaspinkal.Ani ja ho nedávam po zobudí ráno do postieľky až večer keď tvrdo zaspí.

lucinka58883
23. feb 2013

@aliatko Ako kedy niekedy vydrži do tej 8 pol 9 a niekedy sa zobudí o pol 6 napapá sa a spinká ďalej, asi podľa toho ako sa napapá večer. Máme na toto šťastie, pna už od 2 mesiacov prespí celú noc

aliatko
23. feb 2013

@lucinka58883 Alexejko už od dvoch týždňov takto spáva, ale až od tej 23h.najskôr tak preto neviem či to mám meniť už teraz alebo až od pol roka aby mal svoj režim, bo tento režim si vytvoril podľa nás...Ale je pravda, že pár krát potiahol až do 9-9:30 🙂
Jééj aj my máme ešte yorkshirku doma..Ako zvládaš kočíkovanie a venčenie naraz?

alyze
autor
23. feb 2013

@aliatko ja mat takto naucene babatko spinkat tak som happy 🙂 ja by som to nemenila, ci by si radsej vstavala o 02:00 ? 😀

alyze
autor
23. feb 2013

@ingeborgnicol ahoj, no dnes sa mi darilo ist cely den podla G Ford, tak som strasne zvedava, ze kedy sa zobudi, ale co som tam citala, je tam pisane, ze je dobre spravit okolo 22-23:00 prestavku, ci ako to mam nazvat, lebo ze neprespi celu noc, tak neviem ☹